Vi gjør språk til
allemannseie

Profesjonelle oversettelsestjenester gjort enkelt. Laget med menneskelig ekspertise, drevet av teknologi og levert på en effektiv måte.

Øyeblikkelig pristilbud Om oss

Vårt tilbud

Profesjonell oversettelse

Den enkle og raske veien til profesjonell oversettelse av dokumenter, manualer, nettsteder, programvare med mer i henhold til din tidsplan og dine krav – på 203 språk og 40 kompetanseområder.

Øyeblikkelig pristilbud

Løsninger for bedrifter

Fra omfattende lokaliseringsløsninger som kan tilpasses automatiserte transaksjonstjenester for store volumer – vi tilbyr en rekke oversettelsesløsninger der vi tar oss av hele prosessen.

Finn ut mer

Utviklerverktøy

De mest sofistikerte – men likevel brukervennlige – API-ene til kontinuerlig lokalisering, innholdsutvinning fra 71 filformater, nevral adaptiv maskinoversettelse med mer.

Finn ut mer

Human Touch

Translated er opptatt av å utvikle den best mulige symbiosen mellom profesjonelle oversetteres følsomhet og kapabilitetene til kunstig intelligens. Vi mener dette er den eneste måten å la alle forstå hverandre på – på deres egne språk. Kortfilmen «Human Touch» feirer den umåtelige verdien mennesker tilfører oversettelsesverdenen, og setter søkelyset på menneskets rolle i teknologiens fremmarsj. Vi tror på mennesker.

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å betjene mer enn 344 508 kunder over hele verden – inkludert unge og nyskapende oppstartsbedrifter samt store globale konserner innen ulike bransjer. Vi har optimert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende løsninger der vi tar oss av alt.

Les kundenes historier

De viktigste fordelene

Erfaring og tillit

Vi har levert 1,2 millioner oversettelser på 203 språk til 344 508 kunder innenfor 40 makrodomener siden 1999, og dermed drevet globaliseringsstrategien til de aller mest krevende kundene.

Referanser

Effektive prosesser

Vi jobber hardt for å gjøre oversettelsestjenestene mer effektive ved å forbedre produksjonsprosessene med fantastisk teknologi og talentfulle folk. Et perfekt eksempel på dette er T-Rank™ – systemet som umiddelbart matcher innholdet ditt med den oversetteren som er best kvalifisert for jobben.

Produksjonsprosess

Ett steg foran

Vi tilbyr et bredt spekter av lingvistiske tjenester som dekker alle fremtidige behov – Google Ads-oversettelse, programvarelokalisering, teksting og API-er for å integrere oversettelser utført av mennesker hvor enn du trenger det.

Våre tjenester

Omfavn kulturen vår

Vi er stolte av å kunne betale oversetterne våre rettferdig og tilby et arbeidsmiljø som kjennetegnes av samarbeid, moro og rom for alle – en kultur som inspirerer talenter til å utrette store ting for deg.

Om oss

Siste nytt

Vi fremmer innovasjon innen språkteknologi med forskningsstipend verdt 100 000 €.

Translateds forskningssenter – Imminent – skal finansiere fem originale forskningsprosjekter som utforsker de mest avanserte forskningsfeltene innen språktjenester. Utlysningen er åpen for gründere, forskere, innovatører, forfattere, universitetslaboratorier, organisasjoner og bedrifter over hele verden.

Les nyhetene

Translated 9 legger ut på siste etappe av Ocean Globe Race

Etter å ha overvunnet utfordringene ved Kapp Horn og reparert betydelige skrogskader på Falklandsøyene, satte Translated 9 i dag seil for den fjerde etappen av Ocean Globe Race. I en demonstrasjon av motstandskraft, innovasjon og kollektiv innsats er mannskapet vårt klart til å møte den siste delen av konkurransen, fast bestemt på å vinne.

Les nyhetene

Ny forskning bekrefter at ModernMT utkonkurrerer ledende MT og GenAI-løsninger for bedriftsoversettelser

En uavhengig studie ledet av Achim Ruopp, grunnleggeren av Polyglot Technology, har vist hvordan ModernMTs adaptive MT-løsning kan utkonkurrere store offentlig tilgjengelige MT-systemer – inkludert Deepl og Google Translate, og til og med toppmoderne GenAI – i reelle bruksområder.

Les nyhetene

Flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klart til å finne en løsning på alle oversettelsesbehovene dine.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – Senior Account Manager

Få et øyeblikkelig pristilbud

Den enkle måten å få oversatt dokumentene raskt på.

Kjøp på nett med kun et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud