Vi gjør språk til
allemannseie

Profesjonelle oversettelsestjenester gjort enkelt. Laget av menneskelige eksperter, drevet av teknologi og levert på en effektiv måte.

Øyeblikkelig pristilbud Om oss

Vi tilbyr

Professional-oversettelse

Den enkle og raske metoden for profesjonell oversettelse av dokumenter, bruksanvisninger, nettsteder med mer. Tilpasset din tidsplan og dine behov, for 202 språk og innenfor 40 fagområder.

Øyeblikkelig pristilbud

Selskapsløsninger

Fra omfattende lokaliseringsløsninger som kan tilpasses til automatiserte transaksjonstjenester for store volumer – vi tilbyr en rekke heladministrerte løsninger for oversettelse.

Les mer

Utviklerverktøy

De mest sofistikerte oversettelses-API-ene, likevel brukervennlige, for kontinuerlig lokalisering, innholdsekstraksjon fra 71 filformater, maskinoversettelse med nevral læreevne med mer.

Les mer
Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 328 491 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les kundenes historier

Hovedfordeler

Erfaring og tillit

Vi har levert 1,2 millioner oversettelser på 202 språk til 328 491 kunder innenfor 40 makrodomener siden 1999, og for de mest krevende kundene driver vi selve globaliseringsstrategien.

Referanser

Prosesseffektivitet

Vi jobber hardt for å gjøre oversettelsestjenestene mer effektive ved å forbedre produksjonsprosessene våre med solid teknologi og talentfulle mennesker. T-Rank™ er et flott eksempel. Systemet matcher umiddelbart innholdet ditt med oversetteren som er best kvalifisert for jobben.

Produksjonsprosess

Et steg foran

Vi tilbyr et bredt spekter av lingvistiske tjenester som dekker alle dine fremtidige behov – Google Ads-oversettelse, programvarelokalisering, teksting og API-er for å integrere menneskebasert oversettelse hvor enn du trenger det.

Våre tjenester

Ta del i kulturen vår

Vi er stolte over å kunne betale oversetterne våre rettferdig og gi dem et arbeidsmiljø som kjennetegnes av samarbeid, moro og rom for alle – en kultur som inspirerer talenter til å utrette store ting for deg.

Om oss

Har du flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – kundeansvarlig

Få et øyeblikkelig pristilbud

Oversett dokumentene dine på den enkle måten.

Kjøp på nettet med et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud