Oversettelse av Google AdWords-kampanjer

Hvorfor Translated?

Translated har vært en av få Google-godkjente leverandører for Ads-lokalisering siden 2007 på over 202 språk.

Vi jobber etter to prinsipper:

  • Optimalisering av søkeord – vi bruker Googles søkeordplanlegger for å se hvor relevante søkeord er i forhold til lokale søketrender.
  • Effektiv kreativitet – vi oversetter annonsetekster for å gjøre opprinnelige kommersielle budskap og handlingsoppfordringer så overbevisende som mulig på målspråket.

Kvalitet spiller en avgjørende rolle i reklamekampanjer. Oversetterne våre velger ut de mest relevante søkeordene for ditt marked og respekterer ulike alternativer for søkeordsamsvar (fleksibelt samsvar, setningssamsvar, eksakt samsvar, negativt samsvar). De følger også de spesifikke Google AdWords-retningslinjene for kvalitet og beste praksis, slik Google krever. Dette maksimerer søkeordenes kvalitetspoeng og sikrer at annonsene har ønsket effekt.

Slik fungerer det

1. Velg språk og markeder.

I hvilke land og på hvilke språk vil du annonsere produktene dine? Ta en titt på T-Index-studien for å identifisere den best egnede kombinasjonen mellom marked og språk. Den tar kundebasen og potensialet for nettsalg med i beregningen.

2. Forbered Google AdWords-materialet som skal oversettes

Grunnleggende modus – Send oss et enkelt Word- eller Excel-dokument med kampanjen som skal oversettes eller gi oss tilgang til AdWords-panelet ditt ved å legge til en ny midlertidig bruker. Husk å gruppere filene dine som annonser for å gi oversetterne våre en bedre oversikt over kampanjestrukturen.

Ekspertmodus – last ned AdWords Editor, en gratis Google-applikasjon for håndtering av AdWords-kampanjer, for å opprette en .aea-fil. Med det brukervennlige grensesnittet tar det rundt fem minutter å åpne AdWords-kontoen din i Editor, laste ned kampanjen du vil lokalisere og eksportere sikkerhetskopien i .aea-format.

3. Få et pristilbud

Få et pristilbud med en gang her eller send oss filene du vil oversette til info@translated.com

Flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – kundeansvarlig

Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 341 435 kunder over hele verden, inklusive unge, innovative, nyetablerte selskaper og store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme deres unike behov, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Oppdag teknologiene våre

Oversettelses-API-er for kontinuerlig lokalisering, avansert repetisjonsvekting, innholdsekstraksjon fra 71 filformater og 21 innholdskilder, maskinoversettelse med nevral læreevne og mye mer.

Les mer

Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Ta kontakt