Conținut multimedia dublat în orice limbă

Soluții de traducere vocală alimentate de IA pentru a localiza orice conținut audio și video, chiar și cu propria voceIa legătura cu noi

Alătură-te revoluției vocilor IA

80 %

mai puține costuri

3,5 x

livrare mai rapidă

99,5 %

rezultate similare celor umane


Apreciat de


Harta traseului Harta traseului

Soluțiile noastre pentru dublare și voice over

Traducere vocală

Dublare IA profesională

Caracteristici extraordinare de traducere vocală

Amprentă vocală similară celei umane de neegalat

Experții noștri în limba maternă adaptează tonul, personalitatea și ritmul fiecărei voci pentru a le oglindi pe cele originale, creând un discurs fluent și asemănător celui uman.

Bibliotecă vastă de voci profesionale

Putem oferi personajelor tale propria voce, localizată în limbi străine, sau poți alege o voce profesională nativă în funcție de nevoile tale.

Transferarea sunetelor originale către țintă

Transferăm întreaga experiență audiovizuală originală către publicul țintă, indiferent de câte difuzoare, muzică și efecte sonore sunt implicate.

Adaptarea acurateței culturale

Cu ajutorul motorului MT superior al Translated și platformei inovatoare WYLIWYG, lingviștii noștri profesioniști oferă traduceri de calitate, asigurându-se că fiecare personaj spune cuvintele potrivite în fiecare limbă țintă.

Tehnologia noastră bazată pe IA

Matedub

Un instrument de dublare unic, bazat pe IA, care localizează, transcrie și traduce textul în timp, oferind lingviștilor un mediu de lucru inovator WYLIWYG (What You Listen Is What You Get) pentru a crea textul și sunetul interactiv.

ModernMT

În Matedub, traducătorii lucrează cu un model MT adaptativ personalizat bazat pe ModernMT, cel mai important sistem de traducere automată adaptativă al Translated ( IDC, 2022). Sistemul MT învață din traduceri anterioare și se îmbunătățește în timp real prin corecții, adaptându-se la context.

Sistemul T-rank

T-Rank este instrumentul nostru de selecție a talentelor bazat pe IA, care selectează cei mai buni lingviști, numiți transvoicers, care sunt instruiți cu privire la conținutul audiovizual din rețeaua noastră de 596.575 de traducători profesioniști vorbitori nativi. Transvoicers editează traduceri pentru a ajuta vocea IA să imite sentimentul și intonația vocii originale.

Beneficiile localizării video și audio

Extinde-ți acoperirea globală

Prin traducerea conținutului audiovizual în diferite limbi, poți obține acces la piețele locale și poți ajuta oamenii să acceseze informații și servicii, crescând ratele de conversie.

Îmbunătățește experiența clienților

Creează experiențe mai personalizate și mai captivante pentru clienți, folosind voci asemănătoare celor umane pentru a răspunde la întrebările clienților într-un mod natural și conversațional.

Îmbunătățește accesibilitatea utilizatorilor

Creează versiuni accesibile ale conținutului digital, cum ar fi podcasturi, cărți audio și transcrieri video pentru persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere.

Un impact social pentru vocile noastre IA

Vocea este instrumentul pe care îl folosim pentru a exprima limbajul, cel mai uman lucru pe care îl avem. Prin aceasta, ne înțelegem unii pe alții și transmitem cultura noastră. Din acest motiv, am început un proiect numit Voice for Purpose, menit să ofere voci autentice celor cu deficiențe vocale. Suntem mândri de susținerea pe care acest proiect a primit-o din partea Organizației Mondiale a Sănătății.Discută cu un expert

Răspuns garantat până
mâine la ora 11:00 CET.

info@translated.com