Localizare de software web

Încă din anul 1999, selecționăm și formăm cei mai buni traducători profesioniști din lume, sprijinindu-i cu tehnologii de ultimă oră pentru a ajuta peste 337.268 de clienți din toate industriile.

 • Aplicații web statice
 • Aplicații web dinamice
 • Magazine online sau comerț electronic
 • Aplicație portal web
 • Aplicație web animată
 • CMS (Wordpress, Joomla)

Produsele noastre sunt accesibile tuturor

Localizarea este procesul de adaptare a unui produs pentru a răspunde nevoilor (în special celor lingvistice și culturale) unui anumit loc sau unei anumite piețe (LISA, Localization Industry Standards Association).

Translated lucrează cu aproape toate platformele hardware și software de pe piață. De asemenea, dezvoltăm filtre pentru extragerea și reinserția de texte pentru medii proprii, preferând tehnologii deschise, precum XML și UNICODE.

Punctele forte ale procesului nostru de localizare sunt:

 • Metodologii testate și reproductibile
 • Extragerea terminologiei și a stilului din documentația existentă
 • Traducere în medii care includ verificare ortografică, memorii de traducere și gestionare a terminologiei
 • Respectarea deplină a standardelor internaționale și a terminologiei specifice industriei
 • Testarea internă a produselor
 • Experiență oferită de milioane de cuvinte localizate, pentru marii producători de software

Putem testa și ajusta cu precizie software-ul tău

O provocare în testarea software-ului este aceea că fiecare limbă este destinată utilizatorilor din culturi diferite. Prin urmare, trebuie luate în considerare aspecte precum direcția textului, unitățile de măsură și moneda, iar propozițiile software-ului tău trebuie adaptate în mod specific contextului cultural local, garantând faptul că traducerea este corectă și inteligibilă în țara țintă: un proces autentic de localizare.

Îți putem testa software-ul localizat, ocupându-ne de configurarea mediului de testare, proiectarea cazurilor de testare, execuția testelor și ajustările fine ale traducerilor.

Alte întrebări? Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Contactează-ne

Bună, eu sunt Barbara.
Cu ce te pot ajuta?

Barbara - Manager de clienți senior

Translated a ajutat Airbnb să dezvolte un nou flux de lucru de traducere, maximizând calitatea, controlul și eficiența costurilor.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Traduceri de înaltă calitate, realizate rapid. Campaniile Google Ads și Facebook pentru piețele externe nu mai reprezintă o problemă pentru noi!
Laura Corallo – Eataly
Echipa Translated dă întotdeauna dovadă de profesionalism și este oricând de ajutor. Răspunde rapid la solicitările de asistență și respectă termenele-limită convenite.
Fabio Vanek – Italiaonline
De câțiva ani, compania Translated localizează pentru noi campanii de marketing Google Ads și Facebook. O considerăm unul dintre partenerii noștri de încredere și nu ne-a dezamăgit niciodată.
Alberto Mauri – GroupM
Echipa Translated este eficientă atât din perspectiva vânzărilor, cât și a operațiunilor. Sunt deosebit de diligenți, mai ales când vine vorba de termenele de livrare și iau rapid măsuri acolo unde este necesar, pentru a rezolva eventualele probleme apărute după livrare.
Davide Scalvi – Docebo
Datorită echipei Translated, site-ul nostru este acum disponibil în 20 de limbi în loc de 6, permițându-ne să intrăm pe piețe noi – numărul țărilor în care ne desfășurăm activitatea a crescut de la aproximativ 10 la 50!
Pierre Massol – TravelCar
În ultimii ani, am folosit Translated pentru traduceri din germană și rusă în engleză. De obicei, serviciile lor sunt rapide și eficiente, având o structură de preț transparentă.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Clienții noștri

Servim cu mândrie peste 337.268 de clienți din întreaga lume, inclusiv companii inovatoare noi și mari întreprinderi globale din diferite industrii. Ne-am optimizat procesele pentru a satisface nevoile unice ale acestora, adaptându-ne de la sarcini mici, la cerere, până la soluții personalizate, gestionate integral.

Citește mai mult

Descoperă tehnologiile noastre

API-uri de traducere pentru localizare continuă, valorificare avansată a repetițiilor, extragere de conținut din 71 de formate de fișiere și 21 de surse de conținut, traducere automată neurală adaptativă și multe altele.

Află mai multe

Ia legătura cu noi.

Echipa noastră este pregătită să găsească o soluție pentru nevoile tale de traducere.

Ia legătura cu noi