Översättning av Google Ads-kampanjer

Varför Translated?

Translated är en av få leverantörer som, sedan 2007, är godkända av Google för lokalisering av annonser på över 177 språk.

Vårt arbete grundas på två principer:

  • Optimering av sökord: vi använder Google Keyword Planner för att kontrollera sökordens relevans vad gäller lokala söktrender.
  • Effektiv kreativitet: vi översätter annonserna på ett sätt som gör det ursprungliga reklammeddelandet och annonsens call-to-action så effektiva som möjligt på målspråket.

Kvaliteten har en nyckelroll i reklamkampanjer. Våra översättare gör mer än att bara välja de mest relevanta sökorden för din marknad och respektera de olika matchningsalternativen för sökord (bred matchning, frasmatchning, exakt matchning och negativ matchning), de följer även de specifika kvalitetsriktlinjer och bästa praxis för AdWords som krävs av Google. Detta maximerar sökordens kvalitetsresultat och garanterar annonsernas framgång.

Hur det fungerar

1. Välj språk och marknader

I vilka länder och på vilka språk vill du marknadsföra dina produkter? Ta en titt på T-Index-studien för att identifiera den mest lämpliga kombinationen av marknadsspråk för din investering, med beaktande av kundbasen och online-försäljningspotentialen.

2. Förbered ditt AdWords-material för översättning

Grundläge: skicka oss ett enkelt Word- eller Excel-dokument som innehåller kampanjen som ska översättas eller ge oss tillgång till din AdWord-panel genom att lägga till en ny tillfällig användare. Glöm inte att organisera din fil i annonsgrupper för att hjälpa våra översättare att förstå kampanjens struktur.

Expertläge: ladda ner AdWords Editor, en gratis Google-applikation för hantering av AdWords-kampanjer, för att skapa en .aea-fil. Med det tydliga och vänliga gränssnittet tar det ungefär 5 minuter att skapa ditt AdWords-konto i redigeraren, ladda ner kampanjen du vill lokalisera, samt exportera säkerhetskopian i AEA-format

3. Få en offert

Få en omedelbar offert här eller skicka oss filerna att översätta på info@translated.com

Fler frågor? Kontakta oss.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara - Senior Account Manager

Översättningar av hög kvalitet med snabba deadlines. AdWords- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på förfrågningar om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har anpassat AdWords och marknadsföringskampanjer för Facebook för oss under flera år. Vi betraktar dem som en av våra betrodda partners, och de har aldrig svikit oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveranstider, och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leverans.
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated är vår hemsida nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket ger oss tillträde till nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras service är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 172 470 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs mer

Upptäck vår teknik

Översättnings-API:er för kontinuerlig lokalisering, avancerad repetitionshantering, utvinning av innehåll från 71 filformat och 21 innehållskällor, neural anpassningsbar maskinöversättning och mycket mer.

Lär dig mer

Kontakta oss.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Kontakta oss