Översättning av Google Ads-kampanjer

Vi är en av de få leverantörer som godkänts av Google för lokalisering av Google Ads-kampanjer. Vi använder världens bästa professionella översättare och den mest avancerade tekniken för att säkerställa att allt ditt innehåll blir perfekt lokaliserat.

  • Marknadsföringsbyråer
  • Hotell och B&B
  • E-handelsföretag
  • Multinationella företag
Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar från leverans genom banköverföring, kreditkort eller PayPal. Lär dig mer

Mer komplexa behov?

Vi hjälper dig att få en offert för komplexa dokument, PDF-filer, webbplatser, programvaror och mer.

Barbara - Senior Account Manager

1-888-216-9155

Varför välja oss

Garanterad kvalitet

Vi stödjer världens bästa översättare med avancerade processer för kvalitetssäkring. Och det är inte allt: vi erbjuder en kostnadsfri översättningsbedömning om du skulle vara missnöjd.

Läs våra villkor

Tidsenlig leverans

Vi erbjuder branschens bästa prestandanivåer, med ett optimerat arbetsflöde som garanterar över 95 % tidsenliga leveranser. Dessutom, i det osannolika fall vi skulle missa en deadline, kommer vi att återbetala översättningen upp till full kostnad.

Läs våra villkor

Betala efter leverans

Vi litar verkligen på våra kunder och därför har vi skapat modellen "Pay After Delivery". Med "Pay After Delivery" kan du betala inom fem dagar efter översättningens leverans genom kreditkort, banköverföring eller Paypal.

Läs våra villkor

Översättningar av hög kvalitet med snabba deadlines. AdWords- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på förfrågningar om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har anpassat AdWords och marknadsföringskampanjer för Facebook för oss under flera år. Vi betraktar dem som en av våra betrodda partners, och de hart aldrig svikit oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveranstider, och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leverans.
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated är vår hemsida nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket ger oss tillträde till nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras service är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 132,159 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs mer

Om översättning av Google Ads

Google Ads - tidigare Google Adwords - är Googles Pay-Per-Click-program för annonsering online. Det hjälper kunder att annonsera i flera länder. Att översätta reklamkampanjer är ett utmärkt sätt att marknadsföra produkter lokalt och expandera din verksamhet över hela världen.

Translated är en av få leverantörer som godkänts av Google för att lokalisera AdWords. Vi är specialiserade på lokalisering av AdWords-kampanjer och webbplatser på över 110 språk. Vårt främsta mål är att maximera måltrafiken och hjälpa annonsörerna att uppnå bästa möjliga ROI för deras internationella kampanjer.

Vårt arbete grundas på två principer:

  • Optimering av sökord: vi använder Google Keyword Planner för att kontrollera sökordens relevans vad gäller lokala söktrender.
  • Effektiv kreativitet: vi översätter annonserna på ett sätt som gör det ursprungliga reklammeddelandet och annonsens call-to-action så effektiva som möjligt på målspråket.

Kvaliteten har en nyckelroll i reklamkampanjer. Våra översättare gör mer än att bara välja de mest relevanta sökorden för din marknad och respektera de olika matchningsalternativen för sökord (bred matchning, frasmatchning, exakt matchning och negativ matchning), de följer även de specifika kvalitetsriktlinjer och bästa praxis för AdWords som krävs av Google. Detta maximerar sökordens kvalitetsresultat och garanterar annonsernas framgång.

Hur det fungerar

1. Välj språk och marknader

I vilka länder och på vilka språk vill du marknadsföra dina produkter? Ta en titt på Translateds T-Indexstudie för att se vilken kombination av marknader och språk som lämpar sig bäst för din investering utifrån kundbas och potentiell onlineförsäljning.

2. Förbered ditt AdWords-material för översättning

Grundläge: skicka oss ett enkelt Word- eller Excel-dokument som innehåller kampanjen som ska översättas eller ge oss tillgång till din AdWord-panel genom att lägga till en ny tillfällig användare. Glöm inte att organisera din fil i annonsgrupper för att hjälpa våra översättare att förstå kampanjens struktur.

Expertläge: ladda ner AdWords Editor, en gratis Google-applikation för hantering av AdWords-kampanjer, för att skapa en .aea-fil. Med det tydliga och vänliga gränssnittet tar det ungefär 5 minuter att skapa ditt AdWords-konto i redigeraren, ladda ner kampanjen du vill lokalisera, samt exportera säkerhetskopian i AEA-format

3. Få en offert

Få en omedelbar offert här eller skicka oss de filer som ska översättas till info@translated.com

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert