Professionell översättning, med enkelhet

620 066 professionella översättare och 344 508 kunder har översatt på det intelligenta sättet sedan 1999.

Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Mer komplexa behov?

Vi hjälper dig att få en offert för komplexa dokument, PDF-filer, webbplatser, programvaror och mer.

Barbara - Senior Account Manager

Varför välja oss

Garanterad kvalitet

Vi stödjer världens bästa översättare med avancerade processer för kvalitetssäkring. Och det är inte allt: vi erbjuder en kostnadsfri översättningsbedömning om du skulle vara missnöjd.

Läs våra villkor

Tidsenlig leverans

Vi erbjuder branschens bästa prestandanivåer, med ett optimerat arbetsflöde som garanterar över 95 % tidsenliga leveranser. Dessutom, i det osannolika fall vi skulle missa en deadline, kommer vi att återbetala översättningen upp till full kostnad.

Läs våra villkor

Betala efter leverans

Vi litar verkligen på våra kunder och därför har vi skapat modellen "Pay After Delivery". Med "Pay After Delivery" kan du betala inom fem dagar efter översättningens leverans genom kreditkort, banköverföring eller Paypal.

Läs våra villkor

Translated hjälpte Airbnb att utveckla ett nytt översättningsflöde för att maximera kvalitet, kontroll och kostnadseffektivitet.,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Högkvalitativa översättningar med snabba vändtider. Google Ads- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!,
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på begäran om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har för oss lokaliserat Google Ads och Facebook-marknadsföringskampanjer under flera år. Vi ser dem som en av våra betrodda partners och de har aldrig gjort oss besvikna.,
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveransdeadlines och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leveransen.,
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated finns vår webbplats nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket gör att vi kan komma in på nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!,
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras tjänst är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 344 508 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs mer

Våra professionella tjänster

Webbplatslokalisering

Lösningar fokuserade på helhetshantering för att ta din webbplats till en annan kultur, från flerspråkiga Wordpress-sajter till mer komplexa arkitekturer.

Google Ads-översättning

Vi har varit Googles huvudpartner för översättningar av miljontals annonser och nyckelord sedan 2006.

Undertextning av video

Över 40 000 timmar av film och TV-program anpassade med undertextning, berättarröst och dubbning.

Programvarulokalisering

Vi lokaliserar de ursprungliga filerna i din mobilapp eller skrivbordsprogramvara och testar dem efteråt, vilket besparar dig besväret att behöva kopiera och klistra in.

Flerspråkig DTP

Desktop Publishing på 203 språk, inklusive asiatiska språk och språk som läses från höger till vänster, för att leverera en utskriftsfärdig fil.

Officiella översättningar

Våra professionella översättningstjänster kan certifieras eller auktoriseras i domstol, beroende på det land där du behöver presentera ditt dokument.

Anpassade lokaliseringslösningar

Från högaktiv utbildning av översättare för att matcha din föredragna stil, till API:er och anpassad utformning av arbetsflöden.

Flerspråkiga chattbotar

Integration med chattbott-plattformar, CMS och programvara för ärendehantering för kundsupport, dataset-expansion och post-lokaliseringstester.

Brådskande översättningar

Vi kan översätta stora volymer på några timmar och små volymer på bara några minuter, tack vare vårt stora nätverk av översättare som drivs av optimerad teknologi.

Enkel dokumentöversättning

Använd vår online-offert och upplev det snabba och enkla sättet att översätta dina dokument till 203 språk, sedan 1999.

Omfamna vår kultur

Vi är generösa optimister med en stärkande kultur. Vi är stolta över att betala våra översättare rättvist och att tillhandahålla en arbetsmiljö fokuserad kring samarbete som är rolig och öppen för alla: en kultur som inspirerar talanger att utföra stordåd för dig.

Lär dig mer

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert