Turismöversättningar

Vi har valt ut och utbildat de bästa professionella översättarna i världen sedan 1999, och stöttat dem med avancerade teknologier för att hjälpa över 337 268 kunder i alla branscher.

 • Ljudguider
 • Semesterkataloger
 • Reseprogram
 • Hanteringsprogram
 • Broschyrer
 • Kataloger
 • Kampanjmaterial
 • Meddelanden
 • Dokumentärfilmer
 • Reseguider
 • Menyer
 • Nyhetsbrev
 • Tjänstebeskrivningar
 • Webbplatser och turistwebbportaler
Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Mer komplexa behov?

Vi hjälper dig att få en offert för komplexa dokument, PDF-filer, webbplatser, programvaror och mer.

Barbara - Senior Account Manager

Varför välja oss

Garanterad kvalitet

Vi stödjer världens bästa översättare med avancerade processer för kvalitetssäkring. Och det är inte allt: vi erbjuder en kostnadsfri översättningsbedömning om du skulle vara missnöjd.

Läs våra villkor

Tidsenlig leverans

Vi erbjuder branschens bästa prestandanivåer, med ett optimerat arbetsflöde som garanterar över 95 % tidsenliga leveranser. Dessutom, i det osannolika fall vi skulle missa en deadline, kommer vi att återbetala översättningen upp till full kostnad.

Läs våra villkor

Betala efter leverans

Vi litar verkligen på våra kunder och därför har vi skapat modellen "Pay After Delivery". Med "Pay After Delivery" kan du betala inom fem dagar efter översättningens leverans genom kreditkort, banköverföring eller Paypal.

Läs våra villkor

Translated hjälpte Airbnb att utveckla ett nytt översättningsflöde för att maximera kvalitet, kontroll och kostnadseffektivitet.,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Högkvalitativa översättningar med snabba vändtider. Google Ads- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!,
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på begäran om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har för oss lokaliserat Google Ads och Facebook-marknadsföringskampanjer under flera år. Vi ser dem som en av våra betrodda partners och de har aldrig gjort oss besvikna.,
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveransdeadlines och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leveransen.,
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated finns vår webbplats nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket gör att vi kan komma in på nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!,
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras tjänst är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 337 268 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs mer

Om turismöversättningar

Translated har erbjudit översättningstjänster för turistmaterial i över 20 år genom ett nätverk av 596 575 kontrollerade professionella översättare med språket som modersmål över hela världen, som översätter på mer än 201 språk.

Idag är turistnäringen global och erbjuder betydande utvecklingsmöjligheter. Genom att erbjuda dina produkter eller tjänster till en internationell publik exponerar du ditt företag och ökar dess tillväxtpotential. Ett stort antal studier har visat att konsumenterna är mer benägna att köpa något om de kan hitta information om det på sitt eget språk. Detta beror på en uppenbar anledning: om användarna förstår ditt budskap blir de också intresserade av att ta reda på mer om vad du har att erbjuda. Översättningen ger en unik presentation av vad ditt företag kan erbjuda resenärer i hela världen.

Ditt budskap ska kommuniceras på det enklaste och mest effektiva sättet. Här har översättaren en viktig roll eftersom det ursprungliga budskapets stil måste bevaras samtidigt som översättningen har maximalt flyt. Texten måste dessutom attrahera, tilltala och intressera sin målgrupp. Som med de flesta kommersiella texter är det också viktigt att vara kreativ vid förberedelsen av en översättning.

Våra modersmålsöversättare bor i det land där det översatta dokumentet ska publiceras, vilket garanterar att texten kommer passa in i mållandets lokal kultur. Dessutom har våra utvalda översättare professionell erfarenhet inom turistnäringen vilket innebär att de känner till den terminologi som används.

Slutligen tar våra översättningstjänster för turistnäringen ett helhetsgrepp genom att samtidigt ta hänsyn till områden som arkitektur, gastronomi, konst, mode, musik, historia/arkeologi och religion. Därför kan flera översättare arbeta på samma projekt, för att säkerställa en slutlig översättning av högsta kvalitet.

Translated har ett stort nätverk av professionella modersmålsöversättare som kan översätta webbplatser, turistguider, broschyrer, kataloger, flygblad, tryckta annonser, nyhetsbrev, restaurangmenyer och olika presentationer.

Vi översätter i över 1 600 språkkombinationer i praktiskt taget alla elektroniska format och vi ser till att det ursprungliga formatet bevaras. Vi garanterar layout och textriktning i RTL-läget (från höger till vänster på icke-västerländska språk). Om du önskar så kan vi utföra en kontextkontroll för att säkerställa att layouten för det översatta dokumentet är korrekt.

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert