Μεταγλωττίστε περιεχόμενο πολυμέσων σε οποιαδήποτε γλώσσα

Λύσεις φωνητικής μετάφρασης που υποστηρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη για την τοπική προσαρμογή οποιουδήποτε περιεχομένου ήχου και βίντεο, ακόμη και με τη δική σας φωνήΕπικοινωνήστε μαζί μας

Η επανάσταση στις φωνές τεχνητής νοημοσύνης

80%

φθηνότερη

3,5x

πιο γρήγορη ολοκλήρωση έργου

99,5%

ομοιότητα με ανθρώπινη φωνή


Μας εμπιστεύονται


Ο χάρτης της διαδρομής Ο χάρτης της διαδρομής

Οι λύσεις μας για μεταγλώττιση και σπικάζ

Μετάφραση φωνής

Επαγγελματική μεταγλώττιση με ΤΝ

Ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά φωνητικής μετάφρασης

Φωνή παρόμοια με την ανθρώπινη

Οι ειδικοί μας, που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας προσαρμόζουν τον τόνο, την προσωπικότητα και τον ρυθμό κάθε φωνής για να μοιάζει με αυθεντική, δημιουργώντας μια ρεαλιστική, ανθρώπινη ομιλία.

Μεγάλη βιβλιοθήκη επαγγελματικών φωνών

Μπορούμε να δώσουμε στους χαρακτήρες σας τη δική τους φωνή, μεταφρασμένη σε ξένες γλώσσες, ή μπορείτε να επιλέξετε μια επαγγελματική φωνή φυσικού ομιλητή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μεταφορά αρχικών ήχων στον στόχο

Μεταφέρουμε ολόκληρη την αυθεντική οπτικοακουστική εμπειρία στο κοινό-στόχο, ανεξάρτητα από το πόσοι ομιλητές, μουσικές και ηχητικά εφέ εμπλέκονται.

Προσαρμογή με πολιτισμική ακρίβεια

Οι επαγγελματίες γλωσσολόγοι μας, με την υψηλής τεχνολογίας μηχανική μετάφραση της Translated και την καινοτόμο πλατφόρμα WYLIWYG, παρέχουν κορυφαίες μεταφράσεις, διασφαλίζοντας ότι κάθε χαρακτήρας λέει τα σωστά λόγια σε κάθε γλώσσα-στόχο.

Τεχνολογία με τεχνητή νοημοσύνη

Matedub

Ένα πρώτο στο είδος του εργαλείο μεταγλώττισης που, με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, εντοπίζει, μεταγράφει και μεταφράζει το κείμενο, προσφέροντας στους γλωσσολόγους ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας WYLIWYG (What You Listen Is What You Get) για να δημιουργήσουν το κείμενο και τον ήχο διαδραστικά.

ModernMT

Στο Matedub, οι μεταφραστές εργάζονται με ένα προσαρμοσμένο μοντέλο προσαρμοζόμενης μηχανικής μετάφρασης που βασίζεται στο ModernMT, το κορυφαίο σύστημα προσαρμοζόμενης μηχανικής μετάφρασης της Translated ( IDC, 2022). Το σύστημα μηχανικής μετάφρασης μαθαίνει από προηγούμενες μεταφράσεις, βελτιώνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω διορθώσεων και προσαρμόζεται με βάση τα συμφραζόμενα.

T-Rank

Το T-Rank είναι εργαλείο επιλογής επαγγελματιών που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη και επιλέγει τους καλύτερους γλωσσολόγους από το δίκτυό μας, αποτελούμενους από 620.066 επαγγελματίες μεταφραστές, φυσικούς ομιλητές της γλώσσας. Αυτοί οι γλωσσολόγοι ονομάζονται transvoicers και έχουν εκπαιδευτεί στη μετάφραση οπτικοακουστικού περιεχομένου. Οι transvoicers επεξεργάζονται τις μεταφράσεις για να βοηθήσουν τη φωνή τεχνητής νοημοσύνης να μιμηθεί την αίσθηση και τον επιτονισμό της αυθεντικής φωνής.

Οφέλη της τοπικής προσαρμογής βίντεο και ήχου

Επεκτείνετε την παγκόσμια εμβέλειά σας

Με τη μετάφραση οπτικοακουστικού περιεχομένου σε διαφορετικές γλώσσες, μπορείτε να κάνετε είσοδο σε τοπικές αγορές και να δώσετε στο κοινό πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες, αυξάνοντας τα ποσοστά πωλήσεων.

Βελτιώστε την εμπειρία των πελατών

Δημιουργήστε πιο εξατομικευμένες και ελκυστικές εμπειρίες πελατών, χρησιμοποιώντας ανθρώπινες φωνές για να απαντήσετε στα ερωτήματα των πελατών με φυσικό και διαδραστικό τρόπο.

Βελτίωση της προσβασιμότητας των χρηστών

Δημιουργήστε προσβάσιμες εκδόσεις ψηφιακού περιεχομένου, όπως podcast, ηχητικά βιβλία και σενάρια βίντεο για άτομα που είναι τυφλά ή έχουν μειωμένη όραση.

Κοινωνικός αντίκτυπος για τις φωνές τεχνητής νοημοσύνης

Η φωνή είναι το εργαλείο μας για να εκφράσουμε τη γλώσσα, το πιο ανθρώπινο μέσω έκφρασης που διαθέτουμε. Μέσω αυτής, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και μεταδίδουμε τον πολιτισμό μας. Για αυτόν τον λόγο, ξεκινήσαμε το έργο μας Voice for Purpose, με στόχο την παροχή φυσικής φωνής, σε άτομα με φωνητικές βλάβες. Αυτό το έργο έχει λάβει υποστήριξη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό.Μιλήστε σε έναν ειδικό

Εγγυημένη απάντηση μέχρι
αύριο στις 11:00 π.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET).

info@translated.com