Κάνουμε τη γλώσσα πιο προσιτή για όλους.

Προσφέρουμε υπηρεσίες μετάφρασης που εκπονείται από ανθρώπους τα τελευταία 20 χρόνια, στους 340.920 πελάτες μας, σε 202 γλώσσες και 40 τομείς εξειδίκευσης.

Χρησιμοποιούμε έναν ισχυρό συνδυασμό ανθρώπινης δημιουργικότητας και έξυπνης τεχνολογίας για ποιοτικές μεταφράσεις που χαρακτηρίζονται τόσο από συνέπεια όσο κι από ταχύτητα.

Είμαστε υπερήφανοι που θεωρούμαστε από τους μεταφραστές ως μία από τις καλύτερες εταιρείες για συνεργασία. Τους πληρώνουμε γρήγορα και δίκαια, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε ένα ταμείο, που ονομάζεται Pi Campus, ώστε να επανεπενδύουμε τα κέρδη της Translated σε νέες πολλά υποσχόμενες επιχειρήσεις. Το Pi Campus είναι επίσης ένα θαυμάσιο περιβάλλον εργασίας για την καλλιέργεια ταλέντων, όπου η φύση και ο σχεδιασμός του μας εμπνέουν να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, για εσάς.

Η ιστορία μας

Η Translated ιδρύθηκε το 1999 από έναν γλωσσολόγο και έναν επιστήμονα πληροφορικής με μια επένδυση περίπου $100 για την αγορά του τομέα διαδικτύου και της πρώτης διαδικτυακής διαφήμισης.

Λίγο αργότερα, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι ασυνήθιστο για τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις: να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να πληρώνουν μετά την παράδοση της μετάφρασης. Σίγουρα ήταν ρίσκο, αλλά πιστεύαμε έντονα ότι η εμπιστοσύνη πρέπει να είναι πάντα αμοιβαία. Ο χρόνος απέδειξε ότι κάναμε το σωστό: Χιλιάδες πελάτες έχουν εκτιμήσει αυτή την προσέγγιση και μας έχουν ανταμείψει με την εμπιστοσύνη τους. Από την ίδρυσή της, και χωρίς κανένα εξωτερικό κεφάλαιο, η Translated έχει κλείσει κάθε οικονομικό έτος με καθαρό κέρδος, ενώ το μοντέλο Πληρωμής μετά την παράδοση έχει πλέον καθιερωθεί.

Τα τελευταία 5 χρόνια αναπτυσσόμαστε με σταθερό ρυθμό, αυξάνοντας την παραγωγή μας από κατά μέσο όρο 180.000 μεταφράσεις που παραδόθηκαν το 2015 σε 360.000 το 2018.

Η Translated έχει βραβευθεί σε πολλές περιστάσεις, όπως στον Διαγωνισμό Καινοτομίας TAUS. Το 2015, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βράβευσε το MateCat μας, και κατ' επέκταση την Translated, ως ένα από τα καλύτερα ερευνητικά έργα τεχνητής νοημοσύνης των προηγούμενων 7 ετών. Το 2017, οι Financial Times μας ανέφεραν ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης.

Η Translated συμβάλλει στη γλωσσική βιομηχανία δημιουργώντας το μεγαλύτερο μέρος της τεχνολογίας της με ανοιχτό κώδικα και καθιστώντας το προσβάσιμο σε όλους μέσω των Translated Labs.

Το όραμά μας

Η γλώσσα δεν πρέπει να αποτελεί φραγμό για κανέναν, αλλά ευκαιρία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα μέλλον όπου όλοι θα μπορούν να επικοινωνούν πιο ουσιαστικά και να γίνονται κατανοητοί.

Προετοιμάζουμε και αναπτύσσουμε λύσεις για το σήμερα, σχεδιάζουμε αυτές του αύριο. Νέες ροές εργασίας, νέες γλώσσες, νέα εργαλεία για τη δημιουργία μιας υπηρεσίας που βοηθά στη μείωση των αποστάσεων και κάνει τον πλανήτη μας λίγο μικρότερο.

Τέλος, η καθημερινή μας δέσμευση είναι να βοηθούμε το ανθρώπινο δυναμικό να ακμάζει και να ενθαρρύνουμε τη διαφορετικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της.

Σε ένα συνεργατικό, διασκεδαστικό και ανοιχτό περιβάλλον εργασίας, καλλιεργούμε μια κουλτούρα η οποία εμπνέει ταλαντούχους ανθρώπους να κάνουν σπουδαία πράγματα, για εσάς.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους.

Πιστεύουμε σε ένα ανθηρό και ανοιχτό μέλλον.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη γλώσσα προσιτή για όλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας,

και να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Επικοινωνία