Χαρίζουμε απόδοση επένδυσης ακόμη και στα πιο απαιτητικά έργα

Η Translated φέρνει σε επαφή κορυφαίους γλωσσολόγους και εργαλεία τοπικής προσαρμογής με υποστήριξη AI, για να βοηθήσει τις εταιρείες να κατανοήσουν καλύτερα τους πελάτες τους σε όλο τον κόσμο και να επιτύχουν αξιοσημείωτη απόδοση των επενδύσεών τους.

Εμπιστευτείτε μας

Ιστορίες επιτυχίας

Διασφαλίσαμε την εταιρική ομοιογένεια σε διαφορετικές χώρες

Σχεδιάσαμε μια αποτελεσματική διαδικασία τοπικής προσαρμογής για το περιεχόμενο μάρκετινγκ, με ξεκάθαρα κανάλια επικοινωνίας και μια εξαίρετη ομάδα έμπειρων γλωσσολόγων.

Προσεγγίσαμε 1 δισ. νέους πελάτες σε μόλις 3 μήνες

Σχεδιάσαμε τη μεγαλύτερη και ταχύτερη γλωσσική επέκταση που έγινε ποτέ, συνδυάζοντας τους καλύτερους μεταφραστές και κειμενογράφους με την καλύτερη μηχανική μετάφραση, όλα σε μία πλατφόρμα.

Μιλάμε τη γλώσσα των πελατών – κυριολεκτικά

Μεταφράσαμε τα βίντεο για την εγγραφή πελατών (100+ λεπτά) σε τρεις γλώσσες, σε διάστημα δύο εβδομάδων, με τη συνεργασία γλωσσολόγων και υπερσύγχρονων, εκφραστικών φωνών AI.

Πρωτοπορούμε στην ιδανική συμβίωση γλωσσολόγων και μηχανικής μετάφρασης από το 1999

Η Translated χρησιμοποιεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο κατάταξης με AI για τον εντοπισμό των καλύτερων γλωσσολόγων για κάθε έργο από ένα δίκτυο 300.000+ ελεγμένων επαγγελματιών, που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας. Μόλις εντοπίσουμε τον καλύτερο μεταφραστή ή μεταφράστρια για το έργο, τους παρέχουμε λογισμικό τοπικής προσαρμογής με τεχνολογία AI που χρησιμοποιεί τη βραβευμένη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανική μας μετάφραση (MT), με δυνατότητες προσαρμογής σε επίπεδο συγκειμένου.

Τα έξυπνα εργαλεία μας απαλλάσσουν τους γλωσσολόγους από περιττές εργασίες, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε λεπτές γλωσσικές λεπτομέρειες και να δημιουργήσουν μεταφράσεις ακόμη υψηλότερης ποιότητας. Μέσω αυτής της συνέργειας, οι γλωσσολόγοι λαμβάνουν καλύτερες προτάσεις, ενώ η μηχανική μετάφραση συνεχίζει να μαθαίνει και να τους βοηθάει κάθε μέρα να γίνουν όλο και πιο αποτελεσματικοί, προσαρμόσιμοι και οικονομικά αποδοτικοί.

Ο παγκόσμιος συνεργάτης σας που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε

Οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα βρίσκοντας τους καλύτερους γλωσσολόγους και την πιο σύγχρονη τεχνολογία, από έναν μόνο προμηθευτή, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο στη συνεργασία τους με την ομάδα των σχεδιαστών, μηχανικών και υπεύθυνων έργων μας.Ένα ολοκληρωμένο σύστημα τοπικής προσαρμογής,
με πλήρη υποστήριξη AI

Προσαρμοζόμενη μηχανική μετάφραση, μεταφράσεις ανώτερου επιπέδου
Όλα τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν το ModernMT: Πρόκειται για τη βραβευμένη μηχανική μας μετάφραση (MT), η οποία είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διαθέτει δυνατότητες προσαρμογής σε επίπεδο συγκειμένου. Μαθαίνει από προηγούμενες μεταφράσεις και μετεπιμέλειες (post-editing), ώστε να αναγνωρίζει το γλωσσικό συγκείμενο σε πραγματικό χρόνο και να παρέχει καλύτερες προτάσεις στους γλωσσολόγους, για να τους βοηθάει να επικεντρώνονται στην παροχή μεταφράσεων άριστης ποιότητας.
Πανίσχυρο λογισμικό μετάφρασης κειμένου, ήχου και βίντεο
Παρέχουμε σε όλους τους μεταφραστές μας εργαλεία με υποστήριξη AI, όπως το Matecat, το Matesub και το Matedub, τα οποία μειώνουν τις περιττές εργασίες και επιτρέπουν στους γλωσσολόγους να επικεντρώνονται στο δημιουργικό κομμάτι της τοπικής προσαρμογής. Όλα αυτά τα εργαλεία ενισχύονται από το ModernMT, την κορυφαία τεχνολογία προσαρμοζόμενης μηχανικής μετάφρασης που διαθέτουμε.
Ένα αμερόληπτο εργαλείο κατάταξης για τον εντοπισμό κορυφαίων επαγγελματιών
Βρίσκουμε τους καλύτερους γλωσσολόγους για κάθε έργο χάρη στο T-Rank, το προσαρμόσιμο λογισμικό μας που βασίσαμε στην τεχνητή νοημοσύνη και εκπαιδεύσαμε για 20+ χρόνια. Κατατάσσει τους μεταφραστές και τους κειμενογράφους σύμφωνα με πάνω από 30 παράγοντες, όπως το βιογραφικό, την απόδοση και την εξειδίκευσή τους σε σχετικά πεδία.

Υπηρεσίες με δυνατότητες γρήγορης επέκτασης για κάθε ανάγκη

Ένα ασύγκριτο δίκτυο γλωσσολόγων, οι οποίοι είναι φυσικοί ομιλητές της κάθε γλώσσας
Μπορούμε να μεταφράσουμε μεγάλα έργα σε ώρες και μικρότερα έργα σε λεπτά, χάρη σε ένα τεράστιο δίκτυο 300.000+ εγκεκριμένων μεταφραστών, οι οποίοι είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας. Εκπαιδεύουμε γλωσσολόγους και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κειμενογράφους παγκοσμίως, για να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα και να κατανοούμε γρήγορα το υφολογικό προφίλ του πελάτη.
Ένα καινοτόμο υβριδικό μοντέλο προμηθευτή με βελτιστοποίηση κόστους
Για τα πιο απαιτητικά έργα, η κορυφαία εσωτερική ομάδα μας συνεργάζεται με χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, για να βελτιστοποιήσει το κόστος και να μπορούν οι πελάτες να προσθέσουν όσες γλώσσες θέλουν.
Συνεχής επέκταση των υπηρεσιών μας, με κάλυψη σε 40+ τομείς
Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας εξειδικεύονται σε πάνω από 40 τομείς, όπως διαφήμιση, ιστότοπους, τοπική προσαρμογή λογισμικού, κλειστούς υπότιτλους βίντεο, υποτιτλισμό, μεταγλώττιση, DTP σε πολλές γλώσσες, bot συνομιλίας και επίσημες μεταφράσεις. Σε περίπτωση που δεν βρείτε αυτό που χρειάζεστε, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε: Αποδεχόμαστε κάθε πρόκληση και μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη υπηρεσία.

Βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών μας

Παρακολουθείτε έξυπνα δείκτες επιδόσεων KPI, με άμεση πρόσβαση σε γλωσσολόγους
Με το TranslationOS, την πλατφόρμα διαχείρισης μεταφραστικών έργων μας (πλατφόρμα TMS), φέρνουμε σε άμεση επαφή τους πελάτες μας με πάνω από 300.000 εγκεκριμένους μεταφραστές, φυσικούς ομιλητές της γλώσσας. Η πλατφόρμα μας παρέχει προβολή του προφίλ των γλωσσολόγων και των δεικτών της επίδοσής τους, όπως οικονομικές προβλέψεις και ποιότητα απόδοσης, σε πραγματικό χρόνο.
Χρήσιμες αναλύσεις τοπικής προσαρμογής
Αναπτύξαμε το πρώτο εργαλείο ανάλυσης τοπικής προσαρμογής, για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να παρακολουθούν κάθε λεπτομέρεια που σχετίζεται με τη δραστηριότητά τους. Λειτουργεί όπως το Google Analytics, αλλά με δεδομένα τοπικής προσαρμογής: Παρέχει στις επιχειρήσεις τα αξιοποιήσιμα δεδομένα που αναζητούν.
Προσαρμοσμένα δεδομένα στόχευσης για τις χώρες-στόχο
Το T-Index, ένα προϊόν του Imminent, του ερευνητικού κέντρου της εταιρείας μας, είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο κατάταξης που σας προτείνει τις καλύτερες χώρες ως νέο κοινό-στόχος, με βάση τις δυνατότητές τους για διαδικτυακές πωλήσεις.

Μια αξιόπιστη συνεργασία που βασίζεται σε κοινούς στόχους

Διαδικασίες συνεργασίας για μέγιστη απόδοση επενδύσεων
Δημιουργούμε ολόκληρη τη διαδικασία τοπικής προσαρμογής σε συνεργασία με κάθε πελάτη μας. Πρώτα καθορίζουμε τους συγκεκριμένους στόχους του πελάτη. Στη συνέχεια, παρέχουμε ανάλυση αγοράς και εταιρικού προφίλ, ώστε να εντοπίσουμε τις καλύτερες και πιο επικερδείς γλώσσες για νέο κοινό-στόχο.
Μια διαπολιτισμική αντίληψη της γλώσσας
Μέσω του ερευνητικού μας κέντρου Imminent, υποστηρίζουμε τις εταιρείες μέσω της τοπικής προσαρμογής και της χρηματοδότησης ερευνών για γλωσσικά δεδομένα. Επίσης, επιβραβεύουμε τις καλύτερες πρωτοβουλίες που προωθούν την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα για τη διεθνή επικοινωνία.
Μια συνεργατική κοινότητα πελατών με κοινές αντιλήψεις
Πιστεύουμε ότι η εύρεση της κατάλληλης λύσης είναι σημαντική για την επιτυχία. Δημιουργούμε μια κοινότητα συνεργατών με κοινές αντιλήψεις, για να βοηθήσουμε κάθε άτομο να κατανοεί και να γίνεται κατανοητό στη γλώσσα του. Ελάτε μαζί μας για μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο για να μάθετε περισσότερα για το έργο Translated 9.

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή τοπικής προσαρμογής χωρίς εκπομπές άνθρακα


Πιστεύουμε ότι όλοι είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι καταναλώνουμε και παράγουμε. Για να αντισταθμίσουμε το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη και να πιέσουμε για ένα κίνημα τεχνητής νοημοσύνης χωρίς ρύπους, αγοράσαμε και αποκαταστήσαμε ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που σχεδιάστηκε από τον πατέρα του Albert Einstein το 1895.

Επεκτείνετε την παγκόσμια εμβέλειά σας

Είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας για τοπική προσαρμογή!

Επικοινωνία