Μετατρέπουμε ακόμα και τα πιο απαιτητικά projects σε έργα

Η Translated φέρνει σε επαφή κορυφαίους γλωσσολόγους και εργαλεία τοπικής προσαρμογής που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, για να βοηθήσει τις εταιρείες να κατανοήσουν καλύτερα τους πελάτες τους σε όλο τον κόσμο και να επιτύχουν αξιοσημείωτη απόδοση των επενδύσεών τους.

Εμπιστευτείτε μας

Επιτυχημένα παραδείγματα

Διασφάλιση της συνέπειας του brand σε διαφορετικές χώρες

Σχεδιάσαμε μία αποτελεσματική ροή εργασιών τοπικής προσαρμογής για το περιεχόμενο μάρκετινγκ, με ξεκάθαρα κανάλια επικοινωνίας και μια εξαίρετη ομάδα έμπειρων γλωσσολόγων.

Προσέγγιση 1 δισεκατομμυρίου νέων πελατών σε μόλις 3 μήνες

Σχεδιάσαμε τη μεγαλύτερη και ταχύτερη γλωσσική επέκταση που έγινε ποτέ, συγκεντρώνοντας τους καλύτερους μεταφραστές και κειμενογράφους, καθώς και την καλύτερη μηχανική μετάφραση σε ένα μέρος.

Μιλάμε τη γλώσσα των πελατών – κυριολεκτικά

Πραγματοποιήσαμε τοπική προσαρμογή στη βιβλιοθήκη βίντεο (100+ λεπτά) σε τρεις γλώσσες σε διάστημα δύο εβδομάδων, με τη συνεργασία γλωσσολόγων και υπερσύγχρονων εκφραστικών φωνών τεχνητής νοημοσύνης.

Πρωτοπόροι στην τέλεια συμβίωση μεταξύ γλωσσολόγων και μηχανικής μετάφρασης από το 1999

Η Translated χρησιμοποιεί ένα αποτελεσματικό AI εργαλείο κατάταξης για τον εντοπισμό των καλύτερων γλωσσολόγων για κάθε έργο από ένα δίκτυο 300.000+ ελεγμένων επαγγελματιών, που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας. Μόλις εντοπίσουμε τον καλύτερο μεταφραστή ή μεταφράστρια για το έργο, τους παρέχουμε λογισμικό τοπικής προσαρμογής με AI τεχνολογία που χρησιμοποιεί τη βραβευμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μηχανική μετάφραση (MT).

Τα έξυπνα εργαλεία μας, απαλλάσσουν τους γλωσσολόγους από περιττές εργασίες, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε γλωσσικές λεπτομέρειες και να δημιουργήσουν μεταφράσεις υψηλότερης ποιότητας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι γλωσσολόγοι λαμβάνουν καλύτερες προτάσεις ενώ η μηχανική μετάφραση συνεχίζει να μαθαίνει, βοηθώντας τους να γίνουν όλο και πιο αποτελεσματικοί, προσαρμόσιμοι και οικονομικά αποδοτικοί.

Ο παγκόσμιος συνεργάτης σας που παρέχει όλα όσα χρειάζεστε

Οι πελάτες μας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα βρίσκοντας τους καλύτερους γλωσσολόγους και την πιο σύγχρονη τεχνολογία, από έναν μόνο προμηθευτή, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο στη συνεργασία τους με την ομάδα των σχεδιαστών, μηχανικών και υπεύθυνων έργων μας.Ένα ολοκληρωμένο σύστημα τοπικής προσαρμογής,
με την πλήρη υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης

Προσαρμοστική μηχανική μετάφραση, μεταφράσεις ανώτερου επιπέδου
Όλα τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν το ModernMT, τη βραβευμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία μηχανικής μετάφρασης. Μαθαίνει από προηγούμενες μεταφράσεις και μετεπιμέλειες, ώστε να αναγνωρίζει το γλωσσικό πλαίσιο σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας καλύτερες προτάσεις στους γλωσσολόγους και βοηθώντας τους να επικεντρωθούν σε μεταφράσεις άριστης ποιότητας.
Ισχυρό λογισμικό μετάφρασης κειμένου, ήχου και βίντεο
Παρέχουμε σε όλους τους μεταφραστές μας εργαλεία με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Matecat, το Matesub και το Matedub, τα οποία μειώνουν τις περιττές εργασίες και επιτρέπουν στους γλωσσολόγους να επικεντρωθούν στο δημιουργικό κομμάτι της τοπικής προσαρμογής. Όλα αυτά τα εργαλεία ενισχύονται από το ModernMT, την κορυφαία τεχνολογία προσαρμοζόμενης μηχανικής μετάφρασης που διαθέτουμε.
Ένα αμερόληπτο εργαλείο κατάταξης για την ανίχνευση εξαιρετικών ταλέντων
Βρίσκουμε τους καλύτερους γλωσσολόγους για κάθε έργο χάρη στο T-Rank, ένα προσαρμόσιμο, κατοχυρωμένο λογισμικό με 20+ χρόνια εκπαίδευσης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Κατατάσσει τους μεταφραστές και τους κειμενογράφους σύμφωνα με πάνω από 30 παράγοντες, όπως το βιογραφικό, την απόδοση και την εξειδίκευσή τους σε σχετικά θέματα.

Ταχέως αναπτυσσόμενες υπηρεσίες για κάθε απαίτηση

Ένα ασύγκριτο δίκτυο γλωσσολόγων, οι οποίοι είναι φυσικοί ομιλητές στη γλώσσα τους
Μπορούμε να μεταφράσουμε μεγάλα έργα σε ώρες και μικρότερα έργα σε λεπτά, χάρη σε ένα τεράστιο δίκτυο 300.000+ ελεγμένων μεταφραστών, οι οποίοι είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας. Εκπαιδεύουμε γλωσσολόγους και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κειμενογράφους παγκοσμίως, για να παρέχουμε σταθερή ποιότητα και να κατανοούμε γρήγορα τον τόνο φωνής του πελάτη.
Ένα καινοτόμο υβριδικό μοντέλο προμηθευτή που βελτιστοποιεί το κόστος
Για τα πιο απαιτητικά έργα, η κορυφαία εσωτερική ομάδα μας συνεργάζεται με χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, για να βελτιστοποιήσει το κόστος και να μπορούν οι πελάτες να προσθέσουν όσες γλώσσες θέλουν.
Μια συνεχώς επεκτεινόμενη προσφορά που καλύπτει 40+ τομείς
Οι επαγγελματίες μεταφράστριες και μεταφραστές μας εξειδικεύονται σε πάνω από 40 τομείς, όπως διαφήμιση, ιστότοπους, τοπική προσαρμογή λογισμικού, υπότιτλους βίντεο, υποτιτλισμό, μεταγλώττιση, πολύγλωσσο DTP, bot συνομιλίας και επίσημες μεταφράσεις. Σε περίπτωση που δεν βρείτε αυτό που χρειάζεστε, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε: αποδεχόμαστε κάθε πρόκληση και μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη υπηρεσία.

Βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών μας

Έξυπνη παρακολούθηση βασικών δεικτών επιδόσεων (KPI) και άμεση πρόσβαση σε γλωσσολόγους
Με το TranslationOS, την πλατφόρμα διαχείρισης μεταφραστικών έργων μας (πλατφόρμα TMS) συνδέουμε τους πελάτες μας απευθείας με πάνω από 300.000 ελεγμένους μεταφραστές, οι οποίοι είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας. Η πλατφόρμα μας παρέχει προβολή του προφίλ των γλωσσολόγων και των βασικών δεικτών επιδόσεων (KPI), όπως είναι οι οικονομικές προβλέψεις και η ποιότητα απόδοσης, σε πραγματικό χρόνο.
Διορατικές αναλύσεις τοπικής προσαρμογής
Αναπτύξαμε το πρώτο εργαλείο αναλυτικής για την τοπική προσαρμογή, βοηθώντας τους πελάτες μας να παρακολουθούν κάθε λεπτομέρεια που σχετίζεται με τη δραστηριότητά τους. Λειτουργεί όπως το Google Analytics αλλά σε δεδομένα τοπικής προσαρμογής: παρέχει στις επιχειρήσεις τα αξιοποιήσιμα δεδομένα που αναζητούν.
Προσαρμοσμένα δεδομένα στόχευσης για τις χώρες-στόχο
Το T-Index, ένα προϊόν του Imminent, του ερευνητικού κέντρου της εταιρείας μας, είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο κατάταξης που εντοπίζει τις καλύτερες χώρες για στόχευση, με βάση τις δυνατότητές τους για διαδικτυακές πωλήσεις.

Μια συνεργασία που διέπεται από πίστη βασισμένη σε κοινούς στόχους

Συνεργατικές διαδικασίες που μεγιστοποιούν την απόδοση επενδύσεων
Αναπτύσσουμε ολόκληρη τη διαδικασία τοπικής προσαρμογής σε συνεργασία με κάθε πελάτη μας. Πρώτα καθορίζουμε τους συγκεκριμένους στόχους του πελάτη. Στη συνέχεια, παρέχουμε ανάλυση αγοράς και brand, ώστε να εντοπίσουμε τις καλύτερες και πιο επικερδείς γλώσσες που πρέπει να στοχεύσει.
Μια διαπολιτισμική αντίληψη της γλώσσας
Μέσω του ερευνητικού μας κέντρου Imminent, υποστηρίζουμε τις εταιρείες μέσω της τοπικής προσαρμογής και της χρηματοδότησης της έρευνας γλωσσικών δεδομένων. Επίσης, επιβραβεύουμε τις καλύτερες πρωτοβουλίες που προωθούν την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα για τη διεθνή επικοινωνία.
Μια συνεργατική κοινότητα πελατών με κοινές αντιλήψεις
Πιστεύουμε ότι η εύρεση της κατάλληλης λύσης είναι σημαντική για την επιτυχία. Δημιουργούμε μια κοινότητα συνεργατών με κοινές αντιλήψεις, για να βοηθήσουμε κάθε άτομο να κατανοεί και να γίνεται κατανοητό στη γλώσσα του. Ελάτε μαζί μας για μια βόλτα με ιστιοπλοϊκό στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο για να μάθετε περισσότερα για το έργο Translated 9 .

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή υπηρεσιών τοπικής προσαρμογής χωρίς εκπομπές άνθρακα


Πιστεύουμε ότι όλοι είμαστε υπεύθυνοι για ό,τι καταναλώνουμε και παράγουμε. Για να αντισταθμίσουμε το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη και να πιέσουμε για ένα καθαρό κίνημα τεχνητής νοημοσύνης, αγοράσαμε και αποκαταστήσαμε ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο που σχεδιάστηκε από τον πατέρα του Albert Einstein το 1895.

Επεκτείνετε την παγκόσμια εμβέλειά σας

Είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας για τοπική προσαρμογή!

Επικοινωνία