Δίνουμε στην επιχείρησή σας νέες ευκαιρίες

Μια υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης για τις μεταφραστικές ανάγκες της επιχείρησής σας: από απλή μετάφραση εγγράφων, έως και προσαρμοσμένες λύσεις τοπικής προσαρμογής και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες με γρήγορους χρόνους παράδοσης σε 194 γλώσσες.

Άμεση προσφορά Επικοινωνία

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας

Τοπική προσαρμογή ιστοτόπου

Λύσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης για την προσαρμογή του ιστοτόπου σας σε διαφορετική κουλτούρα, από πολυγλωσσικές τοποθεσίες Wordpress έως πολύπλοκες αρχιτεκτονικές.

Μετάφραση Google Ads

Είμαστε ο βασικός συνεργάτης της Google για τη μετάφραση εκατομμυρίων διαφημίσεων και λέξεων-κλειδιών από το 2006.

Υποτιτλισμός βίντεο

Έχουμε αναλάβει τον υποτιτλισμό, το σπικάζ ή τη μεταγλώττιση για πάνω από 40.000 ώρες ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών.

Τοπική προσαρμογή λογισμικού

Αναλαμβάνουμε την τοπική προσαρμογή των πρωτότυπων αρχείων της εφαρμογής σας για κινητά ή του λογισμικού υπολογιστών και στη συνέχεια τα δοκιμάζουμε, για να μη χρειάζεται να κάνετε συνεχώς αντιγραφή και επικόλληση.

DTP σε πολλές γλώσσες

Υπηρεσίες DTP σε 140 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Ασιατικών γλωσσών και των γλωσσών με σύστημα γραφής από τα δεξιά προς τα αριστερά, για ένα αρχείο έτοιμο προς εκτύπωση.

Επίσημες μεταφράσεις

Μεταξύ των υπηρεσιών επαγγελματικής μετάφρασης, προσφέρουμε πιστοποιημένη μετάφραση ή μετάφραση από ορκωτό μεταφραστή, ανάλογα με τη χώρα στην οποία πρέπει να προσκομίσετε το έγγραφό σας.

Εξατομικευμένες λύσεις τοπικής προσαρμογής

Προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε: από υψηλή τεχνική κατάρτιση μεταφραστών που προσαρμόζονται στο ύψος που επιθυμείτε, έως API και εξατομικευμένο σχεδιασμό ροής εργασίας.

Πολύγλωσσα bot συνομιλίας

Ενσωμάτωση με τις πλατφόρμες bot συνομιλίας, CMS και λογισμικό έκδοσης δελτίων υποστήριξης πελατών, επέκταση σετ δεδομένων και δοκιμές μετά την τοπική προσαρμογή.

Επείγουσες μεταφράσεις

Μπορούμε να μεταφράσουμε μεγάλο όγκο λέξεων μέσα σε λίγες ώρες και μικρό όγκο λέξεων μέσα σε λίγα λεπτά χάρη στο μεγάλο δίκτυο μεταφραστών μας που υποστηρίζεται από βελτιστοποιημένες τεχνολογίες.

Απλή μετάφραση εγγράφων

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διαδικτυακής προσφοράς για έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο μετάφρασης των εγγράφων σας σε 194 γλώσσες, από το 1999.

TranslationOS

Μια full-stack πλατφόρμα (πλήρους στοίβας) τοπικής προσαρμογής για επιχειρήσεις, η οποία είναι διαφανής, διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες κλιμάκωσης και λειτουργεί χωρίς μεσάζοντες. Δημιουργούμε έναν κόσμο όπου οι έξυπνοι πελάτες μας και οι αφοσιωμένοι μεταφραστές μας είναι άμεσα συνδεδεμένοι.

Μάθετε περισσότερα

Οι άριστες διαδικασίες οδηγούν σε άριστα αποτελέσματα

Δουλεύουμε σκληρά για να καταστήσουμε τις μεταφραστικές υπηρεσίες πιο αποτελεσματικές, ενισχύοντας τις διαδικασίες παραγωγής μας με τεχνολογίες αιχμής και ταλαντούχο προσωπικό.

Διαδικασία παραγωγής

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 276.297 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Διαβάστε τις ιστορίες πελατών

Ποιες γλώσσες πρέπει να επιλέξετε;

Κάθε χρόνο δημοσιεύουμε τον T-Index, έναν δωρεάν στατιστικό δείκτη που κατατάσσει τις χώρες βάσει των δυνατοτήτων τους όσον αφορά τις διαδικτυακές πωλήσεις: ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε εταιρεία που θέλει να εξερευνήσει νέες αγορές.

Ανακαλύψτε τον δείκτη T

Υιοθετήστε την εταιρική μας κουλτούρα

Είμαστε γενναιόδωροι και αισιόδοξοι και είμαστε πάντα στο πλευρό των συνεργατών μας. Νιώθουμε υπερήφανοι που πληρώνουμε τους μεταφραστές μας δίκαια και τους παρέχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη συνεργασία, ενώ ταυτόχρονα είναι διασκεδαστικό και ανοικτό σε όλους: μια εταιρική κουλτούρα που εμπνέει ταλαντούχους ανθρώπους να κάνουν σπουδαία πράγματα για εσάς.

Ποιοι είμαστε

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Claudia.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Claudia - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά