Κάνουμε τη γλώσσα πιο προσιτή
για όλους

Οι υπηρεσίες επαγγελματικής μετάφρασης γίνονται παιχνιδάκι. Σχεδιασμένες από ειδικούς, με την υποστήριξη της τεχνολογίας για αποτελεσματική παράδοση.

Άμεση προσφορά Ποιοι είμαστε

Τι προσφέρουμε

Επαγγελματική μετάφραση

Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να έχετε επαγγελματική μετάφραση σε έγγραφα, εγχειρίδια, ιστότοπους, λογισμικό και πολλά άλλα, σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις σας, σε 203 γλώσσες και 40 τομείς εξειδίκευσης.

Άμεση προσφορά

Επιχειρηματικές λύσεις

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών μετάφρασης, από υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες λύσεις τοπικής προσαρμογής, μέχρι αυτόματες υπηρεσίες συναλλαγών με μεγάλο όγκο.

Μάθετε περισσότερα

Εργαλεία προγραμματιστών

Τα πιο εξελιγμένα, αλλά και εύχρηστα ΑΡΙ μετάφρασης για συνεχή ροή τοπικής προσαρμογής, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Human Touch

Η Translated δεσμεύεται να αναπτύξει την καλύτερη δυνατή συμβίωση μεταξύ της ευαισθησίας των επαγγελματιών μεταφραστών/ριών και των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει κάθε άτομο να κατανοεί και να γίνεται κατανοητό στη δική του γλώσσα. Η ταινία μικρού μήκους «Human Touch» εξυμνεί τη μοναδική αξία που προσφέρουν οι άνθρωποι στον κόσμο της μετάφρασης και αναδεικνύει τον ρόλο που διαδραματίζουν στην πρόοδο της τεχνολογίας. Πιστεύουμε στους ανθρώπους.

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 344.508 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Διαβάστε ιστορίες πελατών

Βασικά πλεονεκτήματα

Εμπειρία και εμπιστοσύνη

Έχουμε παραδώσει 1,2 εκατομμύρια μεταφράσεις σε 203 γλώσσες για 344.508 πελάτες σε 40 μακρο-τομείς από το 1999, ενισχύοντας τη στρατηγική παγκοσμιοποίησης ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

Συστάσεις

Αποδοτικότητα διαδικασιών

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να καταστήσουμε τις μεταφραστικές υπηρεσίες πιο αποτελεσματικές, βελτιώνοντας τις διαδικασίες παραγωγής μας με κορυφαίες τεχνολογίες και ταλαντούχο προσωπικό. Ένα τέλειο παράδειγμα είναι το T-Rank ™, το σύστημα άμεσης ανεύρεσης του πιο εξειδικευμένου μεταφραστή για το έργο σας με βάση το περιεχόμενό του.

Διαδικασία παραγωγής

Ένα βήμα μπροστά

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα γλωσσικών υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις μελλοντικές ανάγκες σας: μετάφραση διαφημίσεων Google Ads, τοπική προσαρμογή λογισμικού, υποτιτλισμό και ΑΡΙ για την ενσωμάτωση της μετάφρασης από ανθρώπους, όπου κι αν εσείς θέλετε.

Οι υπηρεσίες μας

Υιοθετήστε την εταιρική μας κουλτούρα

Νιώθουμε υπερήφανοι που πληρώνουμε τους μεταφραστές μας δίκαια και τους παρέχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη συνεργασία, ενώ ταυτόχρονα είναι διασκεδαστικό και ανοικτό σε όλους: μια εταιρική κουλτούρα που εμπνέει ταλαντούχους ανθρώπους να κάνουν σπουδαία πράγματα για εσάς.

Ποιοι είμαστε

Τελευταία νέα

Προωθούμε την καινοτομία στη γλωσσική τεχνολογία με 100.000 € σε ερευνητικές επιχορηγήσεις

Το Imminent, το ερευνητικό κέντρο της Translated, θα χρηματοδοτήσει 5 πρωτότυπα ερευνητικά έργα που διερευνούν τα πιο προηγμένα όρια στις γλωσσικές υπηρεσίες. Η πρόσκληση απευθύνεται σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων, ερευνητές, καινοτόμους, συγγραφείς, πανεπιστημιακά εργαστήρια, οργανισμούς και εταιρείες παγκοσμίως.

Διαβάστε τα νέα

Το Translated 9 ξεκινά το τελευταίο σκέλος του Ocean Globe Race

Αφού ξεπέρασε τις προκλήσεις στο Ακρωτήριο Χορν και αποκατέστησε σημαντικές ζημιές στο κύτος του σκάφους στα Φόκλαντ, το Translated 9 ξεκίνησε σήμερα για το τέταρτο σκέλος του Ocean Globe Race. Σε μια επίδειξη ανθεκτικότητας, καινοτομίας και συλλογικής προσπάθειας, το πλήρωμά μας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει το τελικό μέρος του διαγωνισμού και είναι αποφασισμένο να κερδίσει.

Διαβάστε τα νέα

Νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι το ModernMT έχει καλύτερες επιδόσεις από τις κορυφαίες λύσεις μηχανικής μετάφρασης και GenAI για μεταφράσεις επιχειρήσεων

Μια ανεξάρτητη μελέτη με επικεφαλής τον Achim Ruopp, ιδρυτή της Polyglot Technology, έδειξε πώς η προσαρμοζόμενη μηχανική μετάφραση του ModernMT μπορεί να ξεπεράσει συστήματα μηχανικής μετάφρασης που είναι δημόσια διαθέσιμα, όπως τα Deepl και Google Translate, ακόμη και το υπερσύγχρονο GenAI, σε περιπτώσεις πραγματικής χρήσης.

Διαβάστε τα νέα

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές ανάγκες σας.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά