Κάνουμε τη γλώσσα πιο προσιτή
για όλους

Οι υπηρεσίες επαγγελματικής μετάφρασης γίνονται παιχνιδάκι. Σχεδιασμένες από ειδικούς, με την υποστήριξη της τεχνολογίας για αποτελεσματική παράδοση.

Άμεση προσφορά Ποιοι είμαστε

Τι προσφέρουμε

Επαγγελματική μετάφραση

Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μεταφράσετε επαγγελματικά έγγραφα, εγχειρίδια, ιστότοπους, λογισμικά και πολλά άλλα, σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις σας, σε 202 γλώσσες και 40 τομείς εξειδίκευσης.

Άμεση προσφορά

Επιχειρηματικές Λύσεις

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών μετάφρασης, από υψηλής ποιότητας προσαρμόσιμες λύσεις τοπικής προσαρμογής μέχρι αυτόματες υπηρεσίες συναλλαγών μεγάλου όγκου.

Μάθετε περισσότερα

Εργαλεία προγραμματιστών

Τα πιο εξελιγμένα, αλλά και εύχρηστα API μετάφρασης για συνεχή ροή τοπικής προσαρμογής, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα
Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 328.491 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Διαβάστε τις ιστορίες πελατών

Βασικά πλεονεκτήματα

Εμπειρία και εμπιστοσύνη

Έχουμε παραδώσει 1,2 εκατομμύρια μεταφράσεις σε 202 γλώσσες για 328.491 πελάτες σε 40 μακρο-τομείς από το 1999, ενισχύοντας τη στρατηγική παγκοσμιοποίησης ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

Συστάσεις

Αποδοτικότητα διαδικασιών

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να καταστήσουμε τις μεταφραστικές υπηρεσίες πιο αποτελεσματικές, βελτιώνοντας τις διαδικασίες παραγωγής μας με κορυφαίες τεχνολογίες και ταλαντούχο προσωπικό. Ένα τέλειο παράδειγμα είναι το T-Rank ™, το σύστημα ανεύρεσης του ιδανικού μεταφραστή για το έργο με βάση το περιεχόμενό σας.

Διαδικασία παραγωγής

Ενα βήμα μπροστά

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα γλωσσικών υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις μελλοντικές ανάγκες σας: μετάφραση διαφημίσεων Google Ads, τοπική προσαρμογή λογισμικού, υποτιτλισμό και API για την ενσωμάτωση της μετάφρασης από ανθρώπους, όπου κι αν εσείς θέλετε.

Οι υπηρεσίες μας

Υιοθετήστε την εταιρική μας κουλτούρα

Νιώθουμε υπερήφανοι που πληρώνουμε τους μεταφραστές μας δίκαια και τους παρέχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη συνεργασία, ενώ ταυτόχρονα είναι διασκεδαστικό και ανοικτό σε όλους: μια εταιρική κουλτούρα που εμπνέει ταλαντούχους ανθρώπους να κάνουν σπουδαία πράγματα για εσάς.

Ποιοι είμαστε

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά