Τοπική προσαρμογή λογισμικού web

Από το 1999, επιλέγουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφραστές στον κόσμο, ενώ παράλληλα τους υποστηρίζουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να βοηθήσουμε πάνω από 337.268 πελάτες σε κάθε πιθανό κλάδο.

 • Στατικές εφαρμογές web
 • Δυναμικές εφαρμογές web
 • Ηλεκτρονικά καταστήματα ή ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Εφαρμογή πύλης web
 • Κινούμενη εφαρμογή web
 • CMS (Wordpress, Joomla)

Κάνουμε τα προϊόντα σας προσβάσιμα για όλους

Η τοπική προσαρμογή είναι η διαδικασία προσαρμογής ενός προϊόντος για την κάλυψη των αναγκών (κυρίως γλωσσικών και πολιτισμικών) ενός συγκεκριμένου τόπου ή μιας αγοράς (LISA, Localization Industry Standards Association).

Η Translated συνεργάζεται σχεδόν με όλες τις πλατφόρμες υλικού και λογισμικού στην αγορά. Αναπτύσσει επίσης φίλτρα για την εξαγωγή και την επανατοποθέτηση κειμένων για ιδιόκτητα περιβάλλοντα, προτιμώντας ανοιχτές τεχνολογίες, όπως τα XML και UNICODE.

Τα πλεονεκτήματα της διαδικασίας τοπικής προσαρμογής είναι:

 • Δοκιμασμένες μεθοδολογίες με δυνατότητα αναπαραγωγής
 • Εξαγωγή ορολογίας και ύφους από τα υπάρχοντα έγγραφά σας
 • Μετάφραση σε περιβάλλοντα που περιλαμβάνουν ορθογραφικούς ελέγχους, μεταφραστικές μνήμες και διαχείριση ορολογίας
 • Πλήρης συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα και την ορολογία του κλάδου
 • Εσωτερική δοκιμή προϊόντων
 • Εμπειρία με εκατομμύρια λέξεις, οι οποίες έχουν υποστεί τοπική προσαρμογή για μεγάλους σχεδιαστές λογισμικού

Δοκιμάζουμε και να τελειοποιούμε το λογισμικό σας

Μια πρόκληση κατά τη δοκιμή λογισμικού είναι ότι κάθε γλώσσα προορίζεται για χρήστες διαφορετικών πολιτισμών. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξεταστούν πτυχές όπως η κατεύθυνση κειμένου, οι μονάδες μέτρησης και το νόμισμα και οι προτάσεις σας λογισμικού σας πρέπει να προσαρμόζονται στο πολιτισμικό πλαίσιο της συγκεκριμένης περιοχής, εξασφαλίζοντας ότι η μετάφραση θα είναι ακριβής και κατανοητή στη χώρα-στόχο: πρόκειται για μια πραγματική διαδικασία τοπικής προσαρμογής.

Μπορούμε να δοκιμάσουμε το μεταφρασμένο λογισμικό σας, φροντίζοντας για τη ρύθμιση του περιβάλλοντος δοκιμών, τον σχεδιασμό της υπόθεσης δοκιμής, την εκτέλεση της δοκιμής και την τελειοποίηση των μεταφράσεων.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 337.268 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες μας

API μεταφράσεων για συνεχή ροή έργων τοπικής προσαρμογής, προηγμένα εργαλεία επαναχρησιμοποίησης μεταφρασμένου υλικού, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων και 21 πηγές περιεχομένου, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας