Υπηρεσίες μετάφρασης στα Γαλλικά

Προσεγγίστε το γαλλόφωνο κοινό σας με σιγουριά χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης που παρέχουμε, οι οποίες πραγματοποιούνται από μεταφραστές που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας, και υποστηρίζονται ενεργά από προηγμένη τεχνολογία.

  • 609.018 επαγγελματίες μεταφραστές, φυσικοί ομιλητές
  • 202 γλώσσες
  • Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας
  • Τεχνολογία τοπικής προσαρμογής με υποστήριξη AI
  • Διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας
  • Ειδικοί διαχειριστές έργου
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μετάφρασης που προσφέρουμε

Οι εξειδικευμένοι μεταφραστές μας, φυσικοί ομιλητές της εκάστοτε γλώσσας, χρησιμοποιούν συνεχώς τεχνολογικά εργαλεία με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης για να παρέχουν μεταφράσεις που είναι όχι μόνο ακριβείς, αλλά και πολιτισμικά κατάλληλες. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεταφραστικών υπηρεσιών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, όπως μεταφράσεις εγγράφων, τοπική προσαρμογή ιστότοπων και πολλές άλλες. Είτε πρόκειται για γαλλόφωνο κοινό ή για ομιλητές οποιασδήποτε άλλης γλώσσας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τους γλωσσικούς φραγμούς και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τοπική προσαρμογή στα Γαλλικά σε μεγάλη κλίμακα

Αν θέλετε να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία μετάφρασης και να διευρύνετε το κοινό σας παγκοσμίως, οι τεχνολογικές λύσεις μας με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να βοηθήσουν. Με το TranslationOS, την προηγμένη πλατφόρμα διαχείρισης μεταφραστικών έργων μας (TMS platform), θα μπορείτε να βλέπετε, σε πραγματικό χρόνο, τα προφίλ των ειδικών γλωσσολόγων μας και θα έχετε πρόσβαση σε σημαντικούς δείκτες απόδοσης, όπως οικονομικές προβλέψεις και ποιότητα απόδοσης. Οι γλωσσολόγοι που διαθέτουμε για τα Γαλλικά επωφελούνται επίσης από υπερσύγχρονα εργαλεία με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Matecat, το Matesubκαι το Matedub, τα οποία συμβάλλουν στην εξάλειψη περιττών εργασιών και εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα μετάφρασης. Αυτά τα εργαλεία ενισχύονται από το ModernMT, την προσαρμοζόμενη τεχνολογία μας για μηχανική μετάφραση, η οποία θέτει τα πρότυπα για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Το ModernMT μαθαίνει από τις διορθώσεις των επαγγελματιών γλωσσολόγων μας για τα Γαλλικά και λαμβάνει υπόψη το συγκείμενο για ολόκληρο το έγγραφο, έτσι ώστε να βοηθάει στην παροχή μεταφράσεων που είναι ακριβείς, πολιτισμικά κατάλληλες και αποδοτικές.

Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας για τα Γαλλικά

Στο δίκτυό μας θα βρείτε γλωσσολόγους για Γαλλικά, οι οποίοι έχουν βαθύτατη γνώση της γαλλικής γλώσσας, καθώς και των υπόλοιπων γλωσσών που προτιμάτε. Επίσης, διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορα αντικείμενα και κλάδους, όπως τον νομικό, τον χρηματοοικονομικό, τον τεχνικό και τον ιατρικό. Με στόχο την επιλογή των καλύτερων γλωσσολόγων για το περιεχόμενό σας, χρησιμοποιούμε μια εξελιγμένη τεχνολογία που ονομάζεται T-Rank™, η οποία αντιστοιχεί προσεκτικά το έργο σας στον καταλληλότερο μεταφραστή Γαλλικών, συνυπολογίζοντας πάνω από 30 παράγοντες, όπως το ιστορικό απόδοσης και την εξειδίκευση στον εκάστοτε τομέα, το περιεχόμενο του εγγράφου και άλλα σχετικά κριτήρια.

Τιμές μετάφρασης στα Γαλλικά

Οι τιμές για τη μετάφραση εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η έκταση και η πολυπλοκότητα του κειμένου, το ζεύγος των γλωσσών της μετάφρασης και το επίπεδο της υπηρεσίας που θα επιλέξετε. Επιπλέον, οι χρεώσεις για τη μετάφραση ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία παράδοσης που ζητάτε. Για να μάθετε το κόστος της μετάφρασης του περιεχομένου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο άμεσης προσφοράς ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail, αν θέλετε να απαντήσουμε πιο γρήγορα.

Μετάφραση εγγράφων από τα Γαλλικά

Η ακριβής μετάφραση εγγράφων είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις που πρέπει να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη σε άλλες χώρες. Μπορούμε να μεταφράσουμε οποιονδήποτε τύπο αρχείου και να σας παραδώσουμε τη μετάφραση στην ίδια ακριβώς μορφή αρχείου. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας, από απλά έγγραφα Word έως JSON και HTML.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις ανάγκες σας για τοπική προσαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Πληροφορίες για την Translated


Η Translated είναι ένας διεθνής πάροχος γλωσσικών υπηρεσιών, η οποία πρωτοστατεί στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την υποστήριξη των επαγγελματιών μεταφραστών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 από τη γλωσσολόγο Isabelle Andrieu και τον επιστήμονα πληροφορικής, Marco Trombetti. Αποστολή της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να κατανοούν άλλες γλώσσες και να γίνονται κατανοητοί στη δική τους γλώσσα.
Για να επιτύχει στην αποστολή της, η Translated βασίζεται σε έναν συμβιωτικό συνδυασμό ανθρώπινης δημιουργικότητας και μηχανικής νοημοσύνης. Αυτό το μοντέλο γίνεται πραγματικότητα με τη μορφή ενός δικτύου 609.018 ελεγμένων επαγγελματιών μεταφραστών, φυσικών ομιλητών της εκάστοτε γλώσσας, σε συνδυασμό με ένα από τα αποδοτικότερα προσαρμοσμένα συστήματα μηχανικής μετάφρασης, το ModernMT.
Έχουμε παραδώσει 1,2 εκατομμύρια μεταφράσεις σε 202 γλώσσες και 341.435 πελάτες σε 40 γενικούς τομείς, με τις οποίες υποστηρίξαμε τη στρατηγική παγκοσμιοποίησης ακόμα και των πιο απαιτητικών εταιρειών στον κόσμο