Υπηρεσίες μετάφρασης στα Γερμανικά

Προσελκύστε το γερμανόφωνο κοινό σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης που προσφέρουμε, οι οποίες πραγματοποιούνται από μεταφραστές που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας και υποστηρίζονται από τεχνολογία αιχμής.

  • 609.018 επαγγελματίες μεταφραστές, φυσικοί ομιλητές
  • 202 γλώσσες
  • Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας
  • Τεχνολογία τοπικής προσαρμογής με υποστήριξη AI
  • Διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας
  • Ειδικοί διαχειριστές έργου
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μετάφρασης που προσφέρουμε

Η ομάδα εξειδικευμένων μεταφραστών μας, φυσικοί ομιλητές της γλώσσας, σε συνδυασμό με τεχνολογικά εργαλεία με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης, εξασφαλίζουν ακριβείς και πολιτισμικά κατάλληλες μεταφράσεις. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεταφραστικών υπηρεσιών, από τη μετάφραση εγγράφων έως την τοπική προσαρμογή ιστότοπων.
Είτε θέλετε να προσεγγίσετε γερμανόφωνο κοινό είτε να επικοινωνήσετε σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τους γλωσσικούς φραγμούς και να μετατρέψετε τις γλώσσες σε ευκαιρίες.

Τοπική προσαρμογή στα Γερμανικά σε μεγάλη κλίμακα

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, για να διευρύνουμε τη διαδικασία μετάφρασης και να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε τους πιθανούς πελάτες σας σε όλο τον κόσμο. Χάρη στο TranslationOS, την πλατφόρμα διαχείρισης μεταφραστικών έργων μας (TMS platform), μπορείτε να βλέπετε, σε πραγματικό χρόνο, προφίλ γλωσσολόγων και σημαντικούς δείκτες απόδοσης, όπως οικονομικές προβλέψεις και ποιότητα απόδοσης. Επιπλέον, οι γλωσσολόγοι που διαθέτουμε για τα Γερμανικά υποστηρίζονται από εργαλεία με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Matecat, το Matesub και το Matedub. Αυτά τα εργαλεία εξαλείφουν περιττές εργασίες και επιτρέπουν στους μεταφραστές μας να επικεντρωθούν στην ποιότητα. Το ModernMT, η κορυφαία, προσαρμοζόμενη τεχνολογία μας για μηχανική μετάφραση, ενισχύει όλα αυτά τα εργαλεία.

Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας για τα Γερμανικά

Συνεργαζόμαστε με μια ομάδα επαγγελματιών μεταφραστών, που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης τόσο στη γερμανική γλώσσα όσο και στις υπόλοιπες γλώσσες που προτιμάτε. Έχουν εμπειρία σε διάφορους κλάδους και γνωστικά αντικείμενα, όπως νομικά, οικονομικά, τεχνικά και ιατρικά κείμενα, και έχουν επιλεγεί προσεκτικά με χρήση κορυφαίων τεχνολογιών όπως το T-Rank, ένα σύστημα που αντιστοιχίζει άμεσα το περιεχόμενό σας με τον πιο εξειδικευμένο μεταφραστή Γερμανικών για το περιεχόμενό σας.

Τιμές μετάφρασης στα Γερμανικά

Οι τιμές για τη μετάφραση ποικίλλουν ανάλογα με την έκταση και την πολυπλοκότητα του κειμένου, καθώς και τον γλωσσικό συνδυασμό και το επίπεδο της υπηρεσίας μετάφρασης που επιλέγετε. Για να έχετε μια ιδέα για το κόστος της μετάφρασης του περιεχομένου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άμεση προσφορά μας ή μπορείτε να μας στείλετε ένα email και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Μετάφραση εγγράφων από τα Γερμανικά

Η ακριβής μετάφραση εγγράφων είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις που πρέπει να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη σε άλλες χώρες. Μπορούμε να μεταφράσουμε οποιονδήποτε τύπο αρχείου και να σας παραδώσουμε τη μετάφραση στην ίδια ακριβώς μορφή αρχείου. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας, από απλά έγγραφα Word έως JSON και HTML.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις ανάγκες σας για τοπική προσαρμογή

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Πληροφορίες για την Translated


Η Translated είναι ένας διεθνής πάροχος γλωσσικών υπηρεσιών, η οποία πρωτοστατεί στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την υποστήριξη των επαγγελματιών μεταφραστών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 από τη γλωσσολόγο Isabelle Andrieu και τον επιστήμονα πληροφορικής, Marco Trombetti. Αποστολή της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να κατανοούν άλλες γλώσσες και να γίνονται κατανοητοί στη δική τους γλώσσα.
Για να επιτύχει στην αποστολή της, η Translated βασίζεται σε έναν συμβιωτικό συνδυασμό ανθρώπινης δημιουργικότητας και μηχανικής νοημοσύνης. Αυτό το μοντέλο γίνεται πραγματικότητα με τη μορφή ενός δικτύου 609.018 ελεγμένων επαγγελματιών μεταφραστών, φυσικών ομιλητών της εκάστοτε γλώσσας, σε συνδυασμό με ένα από τα αποδοτικότερα προσαρμοσμένα συστήματα μηχανικής μετάφρασης, το ModernMT.
Έχουμε παραδώσει 1,2 εκατομμύρια μεταφράσεις σε 202 γλώσσες και 341.435 πελάτες σε 40 γενικούς τομείς, με τις οποίες υποστηρίξαμε τη στρατηγική παγκοσμιοποίησης ακόμα και των πιο απαιτητικών εταιρειών στον κόσμο