Υπηρεσίες μετάφρασης στα Ισπανικά

Οι επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες μας πραγματοποιούνται από μεταφραστές που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας και υποστηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία. Ο εν λόγω συνδυασμός σάς δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με σιγουριά με το ισπανόφωνο κοινό σας.

  • 596.575 επαγγελματίες μεταφραστές, φυσικοί ομιλητές
  • 201 γλώσσες
  • Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας
  • Τεχνολογία τοπικής προσαρμογής με υποστήριξη AI
  • Διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας
  • Ειδικοί διαχειριστές έργου
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μετάφρασης που προσφέρουμε

Παρέχουμε πολιτισμικά κατάλληλες και ακριβείς μεταφράσεις, συνδυάζοντας τις ειδικές γνώσεις των μεταφραστών μας με τεχνολογία που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη. Οι μεταφραστικές υπηρεσίες μας, από τη μετάφραση εγγράφων έως την τοπική προσαρμογή ιστότοπων, προσαρμόζονται όλες συγκεκριμένα στις ανάγκες σας. Δεσμευόμαστε να σας υποστηρίζουμε, ώστε να ξεπεράσετε τους γλωσσικούς φραγμούς και να πετύχετε διεθνώς, είτε το κοινό-στόχος σας μιλάει Ισπανικά, είτε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.

Τοπική προσαρμογή στα Ισπανικά σε μεγάλη κλίμακα

Οι τεχνολογικές μας λύσεις, που υποστηρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη, αναβαθμίζουν σημαντικά τη διαδικασία μετάφρασης και σας βοηθούν να διευρύνετε το κοινό σας σε παγκόσμιο επίπεδο. Με το TranslationOS, την πρωτοποριακή πλατφόρμα διαχείρισης μεταφραστικών έργων μας (TMS platform), θα μπορείτε να βλέπετε, σε πραγματικό χρόνο, τα προφίλ των ειδικών γλωσσολόγων μας και θα έχετε πρόσβαση σε σημαντικούς δείκτες απόδοσης, όπως οικονομικές προβλέψεις και ποιότητα απόδοσης. Οι γλωσσολόγοι που διαθέτουμε για τα Ισπανικά επωφελούνται επίσης από κορυφαία εργαλεία με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης, όπως το Matecat, το Matesub και το Matedub, τα οποία συμβάλλουν στην εξάλειψη περιττών εργασιών και διασφαλίζουν ότι ο μεταφραστής εστιάζει στο σημαντικότερο θέμα: την ποιότητα της μετάφρασης. Σε συνδυασμό με το ModernMT, την προσαρμοζόμενη τεχνολογία μας για μηχανική μετάφραση, τα εν λόγω εργαλεία παρέχουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αποδοτικότητας. Το ModernMT μαθαίνει από τις διορθώσεις των επαγγελματιών γλωσσολόγων μας για τα Ισπανικά και λαμβάνει υπόψη το συγκείμενο για ολόκληρο το έγγραφο, ώστε να παρέχει ακριβείς μεταφράσεις που είναι πολιτισμικά κατάλληλες.

Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας για τα Ισπανικά

Στο δίκτυό μας θα βρείτε εξειδικευμένους γλωσσολόγους για τα Ισπανικά, οι οποίοι είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας και θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τις πλήρεις δυνατότητες του περιεχομένου σας. Με βαθιά γνώση τόσο της ισπανικής γλώσσας όσο και της γλώσσας του πρωτότυπου κειμένου σας, οι γλωσσολόγοι μας διαθέτουν επίσης εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορα θέματα και κλάδους, όπως τον νομικό, τον χρηματοοικονομικό, τον τεχνικό και τον ιατρικό. Πώς όμως διασφαλίζουμε ότι ανατίθεται ο πλέον αρμόζων μεταφραστής στο έργο σας; Για την ανάθεση, χρησιμοποιούμε το T-Rank™. Με στόχο την επιλογή του καταλληλότερου μεταφραστή Ισπανικών για το περιεχόμενό σας και τη συνεχή παροχή μεταφράσεων υψηλής ποιότητας, η εξελιγμένη τεχνολογία μας αναλύει διεξοδικά πάνω από 30 παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού απόδοσης, της εξειδίκευσης στον τομέα και άλλων σχετικών κριτηρίων, όπως είναι όλο το περιεχόμενο του εγγράφου.

Τιμές μετάφρασης στα Ισπανικά

Οι τιμές για τη μετάφραση εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η έκταση και η πολυπλοκότητα του κειμένου, το ζεύγος των γλωσσών της μετάφρασης και το επίπεδο της υπηρεσίας που επιλέγετε. Επιπλέον, η ημερομηνία παράδοσης που ζητάτε ενδέχεται να επηρεάσει την τιμή της μετάφρασης. Για να λάβετε μια προσφορά με ακριβή στοιχεία και να μάθετε το κόστος για τη μετάφραση του περιεχομένου σας, απλώς χρησιμοποιήστε το εργαλείο άμεσης προσφοράς ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail.

Μετάφραση εγγράφων από τα Ισπανικά

Η υψηλής ποιότητας μετάφραση εγγράφων είναι εξαιρετικά σημαντική για τις εταιρείες που πρέπει να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους πελάτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη σε διάφορες χώρες. Γι' αυτόν τον λόγο, οι ειδικοί γλωσσολόγοι μας είναι εδώ για να σας παρέχουν τις ακριβείς μεταφράσεις που χρειάζεστε, επιστρέφοντας τα μεταφρασμένα αρχεία σας στην ίδια μορφή αρχείου με το πρωτότυπο. Δεν έχει σημασία αν η μετάφρασή σας είναι ένα απλό έγγραφο Word ή ένα πιο περίπλοκο αρχείο, όπως JSON ή HTML: Αν χρειάζεστε εξαιρετικά αποτελέσματα, μπορείτε να βασιστείτε στην ομάδα μας.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις ανάγκες σας για τοπική προσαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Πληροφορίες για την Translated


Η Translated είναι ένας διεθνής πάροχος γλωσσικών υπηρεσιών, η οποία πρωτοστατεί στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την υποστήριξη των επαγγελματιών μεταφραστών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 από τη γλωσσολόγο Isabelle Andrieu και τον επιστήμονα πληροφορικής, Marco Trombetti. Αποστολή της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να κατανοούν άλλες γλώσσες και να γίνονται κατανοητοί στη δική τους γλώσσα.
Για να επιτύχει στην αποστολή της, η Translated βασίζεται σε έναν συμβιωτικό συνδυασμό ανθρώπινης δημιουργικότητας και μηχανικής νοημοσύνης. Αυτό το μοντέλο γίνεται πραγματικότητα με τη μορφή ενός δικτύου 596.575 ελεγμένων επαγγελματιών μεταφραστών, φυσικών ομιλητών της εκάστοτε γλώσσας, σε συνδυασμό με ένα από τα αποδοτικότερα προσαρμοσμένα συστήματα μηχανικής μετάφρασης, το ModernMT.
Έχουμε παραδώσει 1,2 εκατομμύρια μεταφράσεις σε 201 γλώσσες και 337.268 πελάτες σε 40 γενικούς τομείς, με τις οποίες υποστηρίξαμε τη στρατηγική παγκοσμιοποίησης ακόμα και των πιο απαιτητικών εταιρειών στον κόσμο