Υπηρεσίες μετάφρασης στα Ιταλικά

Συνδεθείτε με το ιταλόφωνο κοινό σας με σιγουριά, με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης που παρέχουμε, οι οποίες προσφέρονται από μεταφραστές που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας και υποστηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία που διασφαλίζει ακρίβεια και συνέπεια.

  • 589.372 επαγγελματίες μεταφραστές, φυσικοί ομιλητές
  • 203 γλώσσες
  • Περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας
  • Τεχνολογία τοπικής προσαρμογής με υποστήριξη AI
  • Διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας
  • Ειδικοί διαχειριστές έργου
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Οι υπηρεσίες μετάφρασης που προσφέρουμε

Συνδυάζουμε την εμπειρία των μεταφραστών μας με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη, για να παρέχουμε μεταφράσεις υψηλής ποιότητας. Οι μεταφραστικές υπηρεσίες μας καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, από τη μετάφραση εγγράφων έως την τοπική προσαρμογή ιστότοπων. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τους γλωσσικούς φραγμούς και να πετύχετε σε παγκόσμιο επίπεδο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλάει το κοινό σας.

Τοπική προσαρμογή στα Ιταλικά σε μεγάλη κλίμακα

Ενδυναμώνουμε και διευρύνουμε τη διαδικασία μετάφρασης με τεχνολογία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, για να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε άψογα τους πιθανούς πελάτες σας σε όλο τον κόσμο. Με το TranslationOS, την πλατφόρμα διαχείρισης μεταφραστικών έργων μας (TMS platform), μπορείτε να βλέπετε, σε πραγματικό χρόνο, προφίλ γλωσσολόγων και δείκτες απόδοσης, όπως οικονομικές προβλέψεις και ποιότητα απόδοσης. Οι γλωσσολόγοι που διαθέτουμε για τα Ιταλικά επωφελούνται από εργαλεία που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, όπως το Matecat και το Matesub, τα οποία εξαλείφουν περιττές εργασίες, και τους βοηθούν να εστιάζουν στην ποιότητα. Αυτά τα εργαλεία ενισχύονται από το ModernMT, την κορυφαία, προσαρμοζόμενη τεχνολογία μας για μηχανική μετάφραση, η οποία μαθαίνει από τις διορθώσεις των επαγγελματιών γλωσσολόγων μας και παράγει εξαιρετικές μεταφράσεις, με βάση το πλαίσιο ολόκληρου του εγγράφου.

Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας για τα Ιταλικά

Η ομάδα γλωσσολόγων μας, που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας, έχει ανώτερη εξειδίκευση τόσο στην ιταλική γλώσσα όσο και στις γλώσσες που σας ενδιαφέρουν. Προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα και έχουν εμπειρία σε διάφορους κλάδους, όπως τον νομικό, τον χρηματοοικονομικό, τον τεχνικό και τον ιατρικό. Η κορυφαία τεχνολογία μας, το T-Rank™αξιολογεί τα χαρακτηριστικά κάθε έργου και το αντιστοιχεί στον καταλληλότερο μεταφραστή Ιταλικών, με βάση πάνω από 30 παράγοντες, όπως ο τομέας εξειδίκευσης, η ποιότητα και η έγκαιρη παράδοση προηγούμενων μεταφραστικών έργων, το περιεχόμενο του εγγράφου και πολλά άλλα.

Τιμές μετάφρασης στα Ιταλικά

Οι τιμές της μετάφρασης επηρεάζονται από παράγοντες όπως η έκταση του κειμένου, το θέμα, τον γλωσσικό συνδυασμό και το επίπεδο της υπηρεσίας που επιλέγετε. Επιπλέον, το κόστος της μετάφρασης ενδέχεται να διαφέρει, ανάλογα με την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Για να προσδιορίσετε την τιμή της μετάφρασης του περιεχομένου σας, χρησιμοποιήστε το εργαλείο άμεσης προσφοράς ή στείλτε μας email για άμεση βοήθεια.

Μετάφραση εγγράφων από τα Ιταλικά

Η ακριβής μετάφραση εγγράφων είναι απαραίτητη για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επικοινωνούν με πελάτες και ενδιαφερόμενα μέρη σε διαφορετικές χώρες. Προσφέρουμε υπηρεσίες μετάφρασης για όλους τους τύπους αρχείων, με παράδοση στην αρχική μορφή. Είτε πρόκειται για ένα απλό έγγραφο Word είτε για σύνθετα αρχεία JSON και HTML, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μετάφρασης για όλες τις ανάγκες σας.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση στις ανάγκες σας για τοπική προσαρμογή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Πληροφορίες για την Translated


Η Translated είναι ένας διεθνής πάροχος γλωσσικών υπηρεσιών, η οποία πρωτοστατεί στη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την υποστήριξη των επαγγελματιών μεταφραστών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 από τη γλωσσολόγο Isabelle Andrieu και τον επιστήμονα πληροφορικής, Marco Trombetti. Αποστολή της εταιρείας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να κατανοούν άλλες γλώσσες και να γίνονται κατανοητοί στη δική τους γλώσσα.
Για να επιτύχει στην αποστολή της, η Translated βασίζεται σε έναν συμβιωτικό συνδυασμό ανθρώπινης δημιουργικότητας και μηχανικής νοημοσύνης. Αυτό το μοντέλο γίνεται πραγματικότητα με τη μορφή ενός δικτύου 589.372 ελεγμένων επαγγελματιών μεταφραστών, φυσικών ομιλητών της εκάστοτε γλώσσας, σε συνδυασμό με ένα από τα αποδοτικότερα προσαρμοσμένα συστήματα μηχανικής μετάφρασης, το ModernMT.
Έχουμε παραδώσει 1,2 εκατομμύρια μεταφράσεις σε 203 γλώσσες και 334.521 πελάτες σε 40 γενικούς τομείς, με τις οποίες υποστηρίξαμε τη στρατηγική παγκοσμιοποίησης ακόμα και των πιο απαιτητικών εταιρειών στον κόσμο