Μετάφραση τουριστικών κειμένων

Από το 1999, επιλέγουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφραστές στον κόσμο, ενώ παράλληλα τους υποστηρίζουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να βοηθήσουμε πάνω από 341.435 πελάτες σε κάθε πιθανό κλάδο.

 • Audio guide
 • Κατάλογοι προορισμών για διακοπές
 • Ταξιδιωτικά προγράμματα
 • Λογισμικό διαχείρισης
 • Ενημερωτικά δελτία
 • Κατάλογοι
 • Διαφημιστικό υλικό
 • Δελτία τύπου
 • Ντοκιμαντέρ
 • Ταξιδιωτικοί οδηγοί
 • Μενού
 • Newsletter
 • Περιγραφές υπηρεσιών
 • Ιστότοποι και τουριστικές πύλες web
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Έχετε πιο σύνθετες ανάγκες;

Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια προσφορά για σύνθετα έγγραφα, αρχεία PDF, ιστότοπους, εργαλεία λογισμικού και πολλά άλλα.

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη ποιότητα

Υποστηρίζουμε τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο με προηγμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Και όχι μόνο αυτό: Παρέχουμε μια δωρεάν επιμέλεια της μετάφρασης, αν δεν μείνετε ευχαριστημένος/η.

Διαβάστε τους όρους μας

Έγκαιρη παράδοση

Έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη ροή εργασίας που εγγυάται έγκαιρη παράδοση σε πάνω από το 95% των έργων. Επιπλέον, στην απίθανη περίπτωση όπου χάσουμε μια προθεσμία, θα σας επιστραφεί το πλήρες ποσό που καταβάλατε.

Διαβάστε τους όρους μας

Πληρωμή μετά την παράδοση

Εμπιστευόμαστε πραγματικά τους πελάτες μας, γι' αυτό και δημιουργήσαμε το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση". Με το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση", μπορείτε να πληρώσετε εντός πέντε ημερών από την παράδοση της μετάφρασης μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Paypal.

Διαβάστε τους όρους μας

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 341.435 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Σχετικά με τη μετάφραση τουριστικών κειμένων

H Translated προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης τουριστικών κειμένων εδώ και 20 χρόνια μέσω ενός δικτύου 609.018 καταρτισμένων επαγγελματιών μεταφραστών από όλο τον κόσμο που μεταφράζουν σε περισσότερες από 202 γλώσσες.

Σήμερα η βιομηχανία του τουρισμού είναι παγκόσμια και προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Η προσφορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε ένα διεθνές κοινό αυξάνει τη δημοσιότητά τους και ξεκλειδώνει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης για την επιχείρησή σας. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι οι καταναλωτές είναι πιο πιθανό να ολοκληρώσουν μια αγορά όταν μπορούν να βρουν πληροφορίες στη δική τους γλώσσα. Αυτό συμβαίνει για έναν προφανή λόγο: Εάν οι χρήστες καταλαβαίνουν το μήνυμά σας, έχουν κίνητρο να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Η μετάφραση αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία σας σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Το μήνυμά σας αποδίδεται με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Ο μεταφραστής διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, μένοντας πιστός στο ύφος του πρωτότυπου κειμένου, ενώ παράλληλα φροντίζει η μετάφραση να είναι όσο το δυνατόν πιο άρτια. Ωστόσο, το μεταφρασμένο κείμενο πρέπει να είναι καλογραμμένο και να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού-στόχου. Όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των εμπορικών κειμένων, οι δημιουργικές δεξιότητες είναι απαραίτητες για την προετοιμασία μιας μετάφρασης.

Οι μεταφραστές μας είναι κάτοικοι της χώρας για την οποία προορίζονται οι μεταφράσεις σας και μπορούν να εγγυηθούν ότι το κείμενο θα συνάδει με το πολιτιστικό πλαίσιο της χώρας-στόχου. Επιπλέον, οι επιλεγμένοι μεταφραστές μας έχουν εργασιακή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο, διασφαλίζοντας έτσι την ακρίβεια της ορολογίας που χρησιμοποιείται.

Τέλος, οι μεταφραστικές μας υπηρεσίες για τον τουριστικό κλάδο υιοθετούν μια διεπιστημονική προσέγγιση: Λαμβάνονται υπόψη οι ειδικότητες της αρχιτεκτονικής, της γαστρονομίας, της τέχνης, της μόδας, της μουσικής, της ιστορίας/αρχαιολογίας ή ακόμα και της θρησκείας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να εργάζονται πολλοί μεταφραστές στο ίδιο έργο, διασφαλίζοντας ότι η τελική μετάφραση θα είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας.

Η Translated διαθέτει μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών μεταφραστών που είναι φυσικοί ομιλητές της γλώσσας-στόχου, για να σας βοηθήσει να μεταφράσετε ιστότοπους, τουριστικούς οδηγούς, διαφημιστικά έντυπα, καταλόγους, φυλλάδια, έντυπες διαφημίσεις, ενημερωτικά δελτία, μενού εστιατορίων και διάφορες παρουσιάσεις.

Μπορούμε να μεταφράσουμε σε περισσότερους από 1.600 συνδυασμούς γλωσσών σε σχεδόν οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή, διατηρώντας την αρχική μορφή και τη διάταξη του αρχείου. Εγγυόμαστε ότι η διάταξη και η κατεύθυνση του κειμένου σε λειτουργία RTL (από δεξιά προς τα αριστερά σε μη δυτικές γλώσσες) θα παραμείνουν αναλλοίωτες. Εάν μας ζητηθεί, μπορούμε να ελέγξουμε το συγκείμενο για να διασφαλίσουμε ότι η διάταξη του μεταφρασμένου εγγράφου είναι σωστή.

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά