Υπηρεσίες Μετάφρασης Φαρμακευτικών Κειμένων

Από το 1999, επιλέγουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους επαγγελματίες μεταφραστές στον κόσμο, ενώ παράλληλα τους υποστηρίζουμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, για να βοηθήσουμε πάνω από 337.268 πελάτες σε κάθε πιθανό κλάδο.

  • Επιστημονικά άρθρα
  • Φαρμακευτικά ενημερωτικά δελτία
  • Έντυπα συγκατάθεσης κατόπιν ενημέρωσης
  • Ενημερωτικά δελτία
  • Δικαιολογητικά έγγραφα για ρυθμιστικές αρχές
  • Εγχειρίδια για ερευνητικά εργαστήρια
  • Κλινικές δοκιμές
  • Πρωτόκολλα κλινικών δοκιμών
  • Εκθέσεις κλινικών μελετών
  • Μελέτες αγοράς
Πληρωμή μετά την παράδοση Σας εμπιστευόμαστε: μπορείτε να πληρώσετε εντός 5 ημερών μετά την παράδοση μέσω τραπεζικού εμβάσματος, πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Μάθετε περισσότερα

Έχετε πιο σύνθετες ανάγκες;

Θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια προσφορά για σύνθετα έγγραφα, αρχεία PDF, ιστότοπους, εργαλεία λογισμικού και πολλά άλλα.

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη ποιότητα

Υποστηρίζουμε τους καλύτερους μεταφραστές στον κόσμο με προηγμένες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας. Και όχι μόνο αυτό: Παρέχουμε μια δωρεάν επιμέλεια της μετάφρασης, αν δεν μείνετε ευχαριστημένος/η.

Διαβάστε τους όρους μας

Έγκαιρη παράδοση

Έχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στον κλάδο, προσφέροντας μια βελτιστοποιημένη ροή εργασίας που εγγυάται έγκαιρη παράδοση σε πάνω από το 95% των έργων. Επιπλέον, στην απίθανη περίπτωση όπου χάσουμε μια προθεσμία, θα σας επιστραφεί το πλήρες ποσό που καταβάλατε.

Διαβάστε τους όρους μας

Πληρωμή μετά την παράδοση

Εμπιστευόμαστε πραγματικά τους πελάτες μας, γι' αυτό και δημιουργήσαμε το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση". Με το μοντέλο "Πληρωμή μετά την παράδοση", μπορείτε να πληρώσετε εντός πέντε ημερών από την παράδοση της μετάφρασης μέσω πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς ή Paypal.

Διαβάστε τους όρους μας

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 337.268 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Σχετικά με τη φαρμακευτική μετάφραση

H Translated προσφέρει μεταφραστικές υπηρεσίες για φαρμακευτικά κείμενα και έγγραφα εδώ και πάνω από 20 χρόνια μέσω ενός δικτύου 596.575 καταρτισμένων επαγγελματιών μεταφραστών από όλο τον κόσμο που μεταφράζουν σε περισσότερες από 201 γλώσσες.

Η φαρμακευτική βιομηχανία απαρτίζεται από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές, καθιστώντας απαραίτητη την ύπαρξη μεταφράσεων για τα προϊόντα τους που χαρακτηρίζονται από σαφήνεια, ακρίβεια και συνέπεια. Η σημασία της μετάφρασης που πληροί πρότυπα υψηλής ποιότητας σε αυτόν τον τομέα είναι σαφής: Για παράδειγμα, τόσο οι τελικοί καταναλωτές όσο και οι επαγγελματίες υγείας βασίζουν την επιλογή φαρμακευτικών προϊόντων στις πληροφορίες που περιέχονται στη συσκευασία ή στο ένθετο της συσκευασίας.

Η μετάφραση απαιτείται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας κυκλοφορίας ενός προϊόντος ή φαρμακευτικής αγωγής σε μια ξένη αγορά: από την κλινική δοκιμή έως τη φαρμακευτική παραγωγή, από το μάρκετινγκ έως τη συσκευασία. H Translated είναι σε θέση να παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες μεταφράσεις σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, βοηθώντας τις φαρμακευτικές εταιρείες να επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής τους πέραν των εθνικών συνόρων.

Η ικανοποίηση των πελατών είναι μία από τις σημαντικότερες αρχές της πολιτικής της εταιρείας μας και μπορούμε να την εγγυηθούμε χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η διαδικασία διαχείρισης έργων μετάφρασης της Translated είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2015 και ISO 17100: 2015 και οι μεταφράσεις μας ανατίθενται σε επαγγελματίες μεταφραστές που έχουν ειδικευτεί στον φαρμακευτικό τομέα και οι οποίοι επιμορφώνονται συνεχώς με στόχο την παράδοση ενός τελικού προϊόντος που θα αποδίδει με ακρίβεια την εξειδικευμένη ορολογία.

Έχουμε τελειοποιήσει μια παραγωγική διαδικασία η οποία μας επιτρέπει να διαχειριστούμε μεγάλο όγκο εργασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι Διαχειριστές Έργων μας επιλέγουν τον καλύτερο μεταφραστή για κάθε συνδυασμό γλωσσών και θέμα ανάλογα με την εξειδίκευσή του: Κατά τη μεταφραστική διαδικασία, ο μεταφραστής πρέπει να λάβει υπόψιν του την ειδική τεχνική ορολογία, έτσι ώστε η τελική μετάφραση να είναι απόλυτα ακριβής.

Λάβετε άμεση προσφορά

Ο εύκολος τρόπος να μεταφράσετε γρήγορα τα έγγραφά σας.

Οnline αγορά με λίγα μόνο κλικ.

Άμεση προσφορά