Flexibla och kostnadseffektiva tjänster för AI-röster av hög kvalitet

Translated ger företag möjlighet att genomföra banbrytande projekt som effektivt kommunicerar med flerspråkiga målgrupper genom att sammanföra exceptionella skådespelare, högpresterande lingvister och uttrycksfulla AI-röster.
Kontakta oss

Framgångsexempel

En anpassad röstmodell för specifika behov

Vi anlitar röstskådespelare i toppklass och skapar en unik stil för Loquis för att generera 100 000 minuter innehåll.

Talar kundens språk – bokstavligen

Vi lokalanpassade Cricuts bibliotek av introduktionsvideor (25 videoklipp, över 100 minuter) till fem språk under två veckor.

Flerspråkig
videomarknadsföring

Vi hjälpte Asana att leverera en kampanjserie på 12 videor genom att dubba innehållet till tre olika lokaliteter.

Uttrycksfulla AI-röster baserade på exceptionella skådespelare

Translateds rösttjänster är baserade på talangerna hos exceptionella skådespelare, vars röster spelas in i vår studio och skalas med hjälp av proprietär artificiell intelligens. Genom att kombinera omfattande expertis inom ljud- och röstproduktion med kraften hos AI specialiserar vi oss på att skapa röster med mänsklig känsla och som resonerar med målgruppen.

Tillgängligt på 68 språk och över 40 ämnesområden

Vårt omfattande nätverk av audiovisuella lingvister täcker 68 språk och över 40 områden, inklusive e-learning, finans, medicin och turism, vilket säkerställer att vi kan leverera de rätta rösterna som skräddarsys för varje projekts behov.

Våra tjänster

Röstinspelning och dubbning

Utrustning och konfiguration av hög kvalitet för att producera originella likväl som dubbade ljudspår med mänskliga eller AI-röster

Röstinspelning

Vi har ett urval av de bästa talangerna för varje roll i vår världsomspännande pool av professionella rösttalanger

API:er för automatiserad röststyrning i stor skala

En kraftfull uppsättning API:er till ert förfogande för att automatiskt generera tal på alla språk

Mix och efterproduktion

Vårt expertteam av ljudredigerare säkerställer sömlös kvalitet på det levererade ljudet för alla plattformar och applikationer

Anpassat skapande av AI-röst

Från kreativ konsultation till skapande av dataset och AI-modellträning, en heltäckande flerspråkig tjänst för att skapa AI-röster som talar för dig

Synkronisering av ljud

Ljud redigeras av inhemska talare för att säkerställa att ljudspåret matchar åtgärden på skärmen, på alla språk

Din globala allt-i-ett-partner

Snabbt skalbara
rösttjänster

Vårt nätverk består av 300 000 granskade, modermålstalande lingvister och röstskådespelare. Vi förlitar oss på AI för att para ihop varje projekt med de lämpligaste resurserna. Vi kan hantera flera hundra minuter innehåll på ett par veckor och slutför mindre projekt på ett par dagar – allt på 68 språk.

Dubbning av hög kvalitet
på rekordtid

Vår banbrytande neurala syntesmotor kan producera tal som har naturlig prosodi, rytm och ton. Vi införlivar världens främsta maskinöversättning i vår dubbningsprogramvara för att öka kvaliteten och samtidigt minska leveranstiden med två tredjedelar.

Kostnadseffektiva projekt
med anmärkningsvärd ROI

Vi gör det möjligt för partners att enkelt skala dubbningsprojekt genom att minska kostnaderna för röstinspelning. Med våra uttrycksfulla AI-genererade röster kan vi producera berättarröster till 1/3 av standardkostnaden, översätta innehåll till 3 lokaliteter med en budget som vanligtvis avsätts för en enda.

Social påverkan
för våra AI-röster

Röst är det verktyg vi använder för att uttrycka språk, det mest mänskliga vi har. Genom det förstår vi varandra och förmedlar vår kultur. Av denna anledning startade vi ett projekt som heter Voice for Purpose som syftar till att ge autentiska klingande röster till röstskadade. Vi är stolta över det stöd som detta projekt har fått från Världshälsoorganisationen.

Vi utvecklar dubbningslösningar för växande företag

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Hej, jag heter Nicola.
Hur kan jag hjälpa dig?

Nicola - Head of AudiovisualKontakta oss