Anpassade lokaliseringslösningar

Från högaktiv utbildning av översättare för att matcha din föredragna stil, till API:er och anpassad utformning av arbetsflöden. Vi tillgodoser behoven hos 137,594 olika kunder inom alla branscher.

  • Lokalisering av arbetsflöden
  • Rekrytering av översättare
  • Höginteraktiv utbildning av översättare
  • Översättnings-API:er
  • Tredje partsintegreringar
  • Filter för utvinning av innehåll
  • Utbildning för maskinöversättning

TranslationOS

En full-stack lokaliseringsplattform för företag som är transparent, utan mellanhänder och hyper-skalbar. Vi öppnar upp en värld där smarta kunder och engagerade översättare har direktkontakt.

Lär dig mer

Förträfflighet börjar med processer

Vi arbetar hårt för att effektivisera översättningstjänster genom att driva våra produktionsprocesser med bra teknologi och begåvade människor.

Produktionsprocess

Översättningar av hög kvalitet med snabba deadlines. AdWords- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på förfrågningar om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har anpassat AdWords och marknadsföringskampanjer för Facebook för oss under flera år. Vi betraktar dem som en av våra betrodda partners, och de har aldrig svikit oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveranstider, och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leverans.
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated är vår hemsida nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket ger oss tillträde till nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras service är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 120 000 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov, genom att anpassa oss efter små uppgifter på beställning, till avancerade helhetslösningar.

Läs mer

Fler frågor? Kontakta oss.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara - Senior Account Manager