Ekonomiska och finansiella översättningar

Vi har valt ut och utbildat de bästa professionella översättarna i världen sedan 1999, och stöttat dem med avancerade teknologier för att hjälpa över 137,594 kunder i alla branscher.

 • Budgetar/balansräkningar
 • Resultaträkningar
 • Skatteåterbäringar
 • Kontoutdrag
 • Försäkringsdokument
 • Bankgarantier
 • Privata och offentliga erbjudanden
 • Redovisningsprocedurer
 • Kundkontrollprocedurer
 • Finansiella projekt
 • Investeringsmöjligheter
 • Årsredovisning
 • Revisionsrapporter
 • Kassaflödesanalyser
Pay After Delivery Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar från leverans genom banköverföring, kreditkort eller PayPal. Lär dig mer

Mer komplexa behov?

Vi hjälper dig att få en offert för komplexa dokument, PDF-filer, webbplatser, programvaror och mer.

Barbara - Senior Account Manager

Varför välja oss

Garanterad kvalitet

Vi stödjer världens bästa översättare med avancerade processer för kvalitetssäkring. Och det är inte allt: vi erbjuder en kostnadsfri översättningsbedömning om du skulle vara missnöjd.

Läs våra villkor

Tidsenlig leverans

Vi erbjuder branschens bästa prestandanivåer, med ett optimerat arbetsflöde som garanterar över 95 % tidsenliga leveranser. Dessutom, i det osannolika fall vi skulle missa en deadline, kommer vi att återbetala översättningen upp till full kostnad.

Läs våra villkor

Betala efter leverans

Vi litar verkligen på våra kunder och därför har vi skapat modellen "Pay After Delivery". Med "Pay After Delivery" kan du betala inom fem dagar efter översättningens leverans genom kreditkort, banköverföring eller Paypal.

Läs våra villkor

Översättningar av hög kvalitet med snabba deadlines. AdWords- och Facebook-kampanjer för utländska marknader är inga problem för oss nu!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid varit professionella och hjälpsamma. De svarar snabbt på förfrågningar om hjälp och de respekterar överenskomna deadlines.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har anpassat AdWords och marknadsföringskampanjer för Facebook för oss under flera år. Vi betraktar dem som en av våra betrodda partners, och de har aldrig svikit oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet är effektivt både från ett försäljningsperspektiv och rent operativt. De är särskilt flitiga när det gäller leveranstider, och de vidtar snabbt åtgärder vid behov för att lösa eventuella problem efter leverans.
Davide Scalvi – Docebo
Tack vare Translated är vår hemsida nu tillgänglig på 20 språk istället för 6, vilket ger oss tillträde till nya marknader – antalet länder där vi är verksamma har ökat från cirka 10 till 50!
Pierre Massol – TravelCar
Under de senaste åren har jag använt Translated för översättningar från tyska och ryska till engelska. Deras service är vanligtvis snabb och effektiv, med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våra kunder

Vi betjänar stolt över 137,594 kunder över hela världen, inklusive unga, innovativa nystartade företag och stora globala företag inom olika branscher. Vi har optimerat våra processer för att möta deras unika behov genom att anpassa oss till allt från små uppgifter på beställning, till avancerade lösningar med fokus på helhet.

Läs mer

Om ekonomisk och finansiell översättning

Vid översättning av ett ekonomiskt/finansiellt dokument krävs förståelse för sammanhanget och särskilda termer måste översättas korrekt och konsekvent. På Translated kan vi garantera högkvalitativa översättningstjänster för finans-, ekonomi- och försäkringsdokument genom vårt nätverk av 187,629 granskade modersmålsöversättare som är specialiserade inom ekonomi och finans.

Translated agerar som partner för ekonomiska eller finansiella översättningar. Vi bedömer behoven, tillhandahåller det som krävs på ditt lokala språk och anpassar texten efter specifik ekonomijargong. Finans- och skattesystemen är olika i varje land och därför är det viktigt att identifiera alla aspekter där särskild anpassning krävs.

Många av våra översättare har utöver en examen i ekonomi även arbetserfarenhet från företag i branschen och känner till de problem som kan uppstå under översättningsprocessen. Deras erfarenhet, i kombination med projektledarnas processhantering, innebär att vi enkelt kan lösa eventuella kritiska frågor som kan uppstå i ett översättningsprojekt. Detta gör att vi kan garantera en hög kvalitet och hålla leveranstiderna.

Våra ekonomiska och finansiella översättningstjänster har en sektorsöverskridande inställning där marknadsföring, ekonomi, redovisning och juridik beaktas samtidigt. Därför kan flera översättare arbeta på samma projekt, för att säkerställa en slutlig översättning av högsta kvalitet.

Vi arbetar också med specifika dokument såsom översättning av finansiella rapporter och bokslut, balansräkningar och bolagsordningar. I dessa fall hanterar våra översättare specifika anvisningar gällande formatering och numrering.

Vi översätter i över 1600 språkkombinationer i praktiskt taget alla elektroniska format och vi ser till att det ursprungliga formatet bevaras.

Få en omedelbar offert

Det enkla sättet att få dina dokument snabbt översatta.

Köp online med några få klick.

Omedelbar offert