Oversettelse av Amazon-annonser

Derfor bør du lokalisere annonsene dine med Translated

Ifølge en spørreundersøkelse utført av Common Sense Advisory, har virksomheter som oversetter informasjon for å kommunisere og komme i kontakt med internasjonale forbrukere, 2,67 ganger større sjanse for å øke omsetningen.

Hvorfor denne økningen? Det er enkelt:

  • Forbrukere ønsker å kjøpe varer på sitt eget språk: 72,4 prosent av de spurte sier at det er mer sannsynlig at de vil kjøpe et produkt hvis informasjonen er tilgjengelig på deres eget språk.
  • Det som overrasker mest, er at 52,6 prosent av forbrukere på nettet hevder at det å kunne lese informasjon på sitt eget språk er viktigere for dem enn selve prisen på produktet.

Amazon er blant verdens største markedsplasser. Amazons markedsplass er verdt mer enn 130 milliarder dollar på verdensbasis. Dette svimlende tallet er mulig takket være både nye og erfarne detaljhandlere, som ikke bare bruker markedet til å selge til lokale kunder, men også klienter over hele verden. Dersom du er en selger som ønsker å dra nytte av Amazons marked for å øke salget, har du muligheten til å utvide virksomheten din internasjonalt, og Translated er nå tilgjengelig som leverandør av oversettelser på Amazon Marketplace.

Våre oversettelser omfatter et bredt utvalg av språk, noe som betyr at vi kan hjelpe deg med oversettelsesbehovene på Amazon-markedet uavhengig av den valgte målregionen din. Oversetterne våre har kompetanse til å oversette alle produktbaserte innholdstyper, inklusive produktbeskrivelser, brukeranmeldelser med mer. Våre oversettelser utføres av fagfolk med språket som morsmål og omfattende erfaring innen lokalisering, noe som sørger for at lingvistiske nyanser og kulturelle forskjeller ikke går tapt under oversettingen. Resultatet? Mer nøyaktig og effektiv lokalisering.

Slik fungerer det

For øyeblikket gir Amazon deg muligheten til å nå markeder i Nord-Amerika, Europa og Asia. Når det kommer til å sikre fremgang på en regionbestemt Amazon-markedsplass, må du jobbe med en oversettelsespartner for å oversette produkttilbudet ditt til den aktuelle regionens språk. Hvis du for eksempel er en selger basert i Tyskland som ønsker å bruke Amazons amerikanske markedsplass for å nå en målgruppe med kjøpere i Canada, må du oversette produktinformasjonen til engelsk og canadisk fransk. Ta en titt på T-Index-studien for å identifisere den best egnede kombinasjonen mellom marked og språk, som tar kundebasen og potensialet for nettsalg med i beregningen.


Vi jobber etter to prinsipper:

1. Nøyaktig søkeordoptimalisering:

Tenk på alle beskrivelsene du har skrevet for merkevaren og produktene dine. Det finnes mange setninger, ord og terminologi som du kan bruke på ulike språk. Vi har spesialiserte verktøy for å undersøke søkeordenes relevans i ditt marked, for å sikre at du fanger opp størst mulig andel av den tilgjengelige trafikken.

2. Effektiv kreativitet:

Vi lokaliserer annonser for å gjøre det opprinnelige kommersielle budskapet og CTA-er så troverdige som mulig på målspråket. Dra nytte av profesjonelle tekstforfattere, som samarbeider kreativt med oversetterne våre for å sørge for at budskapene dine presenteres på best mulig måte.

Nøyaktig lokalisering av innhold for å gi publikummet ditt den kulturelt tilpassede informasjonen de trenger samt å holde produktinformasjonen konsekvent, er bare noen av de åpenbare fordelene ved å jobbe med et profesjonelt oversettelsesbyrå for å lykkes på Amazons internasjonale markedsplass. Enklere blir det ikke – motta et øyeblikkelig pristilbud her og send oss filene som skal oversettes til info@translated.com.

Oversettelse er en del av markedsføringen din og grunnleggende for global vekst. Det siste du vil er å gjøre et dårlig inntrykk på brukere som er interessert i produktene dine. Derfor inkluderer ledende selskaper lokalisering som et sentralt verktøy i markedsføringsstrategien (se Airbnb – Translated casehistorikk) Når det gjøres riktig, er oversettelsene en investering som vil være svært lønnsom med tanke på globale kjøpere.

Flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klart til å finne løsningen på dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – senior kundeansvarlig

Oversettelser av høy kvalitet med raske ledetider. AdWords- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert AdWords- og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som en betrodd samarbeidspartner, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en gjennomsiktig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 175 431 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme deres unike behov, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Oppdag teknologien vår

Oversettelses-API-er til kontinuerlig lokalisering, avansert repetisjonsvekting, innholdsekstraksjon fra 71 filformater og 21 innholdskilder, maskinoversettelse med nevral læreevne og mye mer.

Finn ut mer

Ta kontakt.

Teamet vårt står klart til å finne løsningen på dine oversettelsesbehov.

Ta kontakt