Oversettelse av Amazon-annonser

Derfor bør du lokalisere annonsene dine med Translated

Ifølge en studie utført av Common Sense Advisory, har bedrifter som oversetter informasjon for å kommunisere og knytte kontakt med internasjonale kunder 2,67 ganger større sannsynlighet for å øke omsetningen.

Hvorfor denne økningen?Det er enkelt:

  • Forbrukere ønsker å kjøpe varer på sitt eget språk: 72 % av de spurte svarte at det er mer sannsynlig at de kjøper et produkt dersom informasjonen er tilgjengelig på språket deres.
  • Det mest overraskende er at 56 % av forbrukere på nett mener at det å kunne lese informasjon på deres eget språk er viktigere enn selve prisen på produktet.

Amazons markedsplass er en viktig drivkraft for å lykkes globalt

Amazons markedsplass er verdt mer enn 130 milliarder dollar på verdensbasis. Dette svimlende tallet er mulig takket være både nye og erfarne detaljhandlere som ikke bare bruker markedet til å selge til lokale kunder, men også kunder over hele verden. Dersom du som selger ønsker å dra nytte av Amazon-markedet for å øke salget, har du muligheten til å utvide virksomheten din internasjonalt, og Translated er nå tilgjengelig som leverandør av oversettelser på Amazon Marketplace.

Vi kan hjelpe deg med oversettelsesbehovene dine på Amazon-markedet uavhengig av valgt målregion: Oversettelsene våre omfatter 200 språk, og oversetterne våre har ferdighetene til å oversette alle typer produktbasert innhold, inklusive beskrivelser, brukeranmeldelser med mer. Oversettelsene våre utføres av fagfolk med språket som morsmål og omfattende erfaring innen lokalisering, noe som sørger for at lingvistiske nyanser og kulturelle forskjeller ikke går tapt under oversettingen. Resultatet? Mer nøyaktig og effektiv lokalisering.

Slik fungerer det

For øyeblikket gir Amazon deg muligheten til å nå markeder i Nord-Amerika, Europa og Asia. Når det kommer til å sikre fremgang på en regionbestemt Amazon-markedsplass, må du jobbe med en oversettelsespartner for å oversette produkttilbudet ditt til den aktuelle regionens språk. Hvis du for eksempel er en selger basert i Tyskland som ønsker å bruke Amazons amerikanske markedsplass for å nå en målgruppe med kjøpere i Canada, må du oversette produktinformasjonen til engelsk og canadisk fransk. Ta en titt på T-Index-studien for å identifisere den best egnede kombinasjonen mellom marked og språk til din investering, beregnet ut ifra kundebasen og potensialet for nettsalg.


Vi jobber etter to prinsipper:

1. Nøyaktig søkeordoptimalisering:

Tenk på alle beskrivelsene du har skrevet for merkevaren og produktene dine. Det finnes mange setninger, ord og terminologi som du kan bruke på ulike språk. Vi har spesialiserte verktøy for å undersøke søkeordenes relevans i ditt marked for å sikre at du fanger opp størst mulig andel av den tilgjengelige trafikken.

2. Effektiv kreativitet:

Vi lokaliserer annonser for å gjøre det opprinnelige kommersielle budskapet og CTA-er så troverdige som mulig på målspråket.Dra nytte av profesjonelle tekstforfattere som samarbeider kreativt med oversetterne våre for å sørge for at budskapene dine presenteres på best mulig måte.

Lokalisering muliggjør mer skalerbare produkter på en enkel måte

Nøyaktig lokalisering av innhold for å gi publikummet ditt den kulturelt tilpassede informasjonen de trenger samt å holde produktinformasjonen konsekvent, er bare noen av de åpenbare faktorene for å lykkes på Amazons internasjonale markedsplass. Enklere blir det ikke – motta et øyeblikkelig pristilbud her eller send oss filene som skal oversettes til info@translated.com.

Oversettelse er en del av markedsføringen din og helt avgjørende for global vekst. Det siste du ønsker er å gjøre et dårlig inntrykk på brukere som er interessert i produktene dine. Derfor inkluderer ledende selskaper lokalisering som et sentralt verktøy i markedsføringsstrategien (se Airbnb – Translated casehistorikk). Når det gjøres riktig, blir disse oversettelsene en investering som gir god avkastning gjennom globale kjøpere.

Flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klart til å finne løsningen på dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – senior kundeansvarlig

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe for over 335 138kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Oppdag teknologien vår

Oversettelses-API-er til kontinuerlig lokalisering, avansert repetisjonsvekting, innholdsekstraksjon fra 71 filformater og 21 innholdskilder, maskinoversettelse med nevral læreevne og mye mer.

Finn ut mer

Ta kontakt.

Teamet vårt står klart til å finne løsningen på dine oversettelsesbehov.

Ta kontakt