Shopify-översättningsapp

Expandera till globala marknader genom att översätta din e-handelsbutik på ett enkelt, effektivt och lönsamt sätt med vår Shopify-översättningsapp.

Varför Translated

Förtroende

Vi är betrodda av e-handelsledare som Airbnb, Google, La Prairie, Dolce & Gabbana, YOOX och många fler.

Erfarenhet

1,2 miljoner jobb har levererats på 194 språk till över 200 000 kunder inom 40 områden sedan 1999, vilket har hjälpt de mest krävande kunderna att bli globala.

Anpassad support

Lokaliseringsexperter för att stödja din internationaliseringsresa och språktjänster som täcker alla dina framtida behov.

Huvudsakliga funktioner och fördelar


  • Snabb installation och enkel hantering: Med bara några klick kan du installera översättningsappen och börja sälja runt om i världen.
  • Betala aldrig två gånger: Vi använder översättningsminnen för konsekvens och för att se till att du aldrig betalar två gånger för dina översättningar, även om du har flera butiker.
  • Kvalitet: Professionella lingvister, ordlistor och kvalitetssäkringsverktyg för att säkerställa översättningar av högsta kvalitet.
  • Garanterad leverans: Transparenta prognoser för leveransdatum för översättningar för att hjälpa dig att planera din globala lansering i förväg och hålla dina deadlines.
  • Skalbarhet: Vår pool av över 300 000 professionella granskade översättare gör det möjligt för oss att lokalisera även de största e-handelsbutikerna så snabbt som möjligt i linje med marknadens krav. Börja sälja runt om i världen var som helst och när som helst – vi hjälper dig.
  • Transparens: Full synlighet över dina utgifter och status för dina översättningar.


Hitta oss i Shopify App Store.

Hämta appen

Så fungerar Shopify-översättningsappen:1. Lägg till och installera Translated-appen

Du kan hitta oss i Shopify App Store eller klicka här.
Så snart du är klar kan du se Translated i avsnittet Appar.2. Välj Shopify-innehållet

du vill översätta från dina produkt-, kollektions- och butikssidor samt butiksuppgifter. När du är redo klickar du bara på knappen ”Lägg till i varukorg”.3. Välj dina målspråk och nivån för översättningstjänsten

för att påbörja din internationaliseringsresa. Vi genererar en offert åt dig på några minuter.4. Fortsätt till kassan med ett klick

Du kommer att se en transparent sammanfattning av din beställning, inklusive:

- Målspråk
- Totalt antal ord som ska översättas
- Garanterat leveransdatumDu är klar!

Ditt innehåll har nu skickats för översättning. När översättningarna är klara kommer de att levereras direkt till din Shopify-butik.

Du kan besöka avsnittet Förfrågningar för att se alla beställningar du har gjort och ta kontakt med oss när som helst.

Fler frågor? Hör av dig.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov.

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Vilka marknader passar bäst för att börja sälja dina produkter?

Ta en titt på vår T-Index-studie för att identifiera den lämpligaste kombinationen av marknadsspråk för att expandera dina produkter globalt. T-Index rangordnar länder efter deras potential för nätförsäljning och uppskattar varje lands marknadsandel i förhållande till global e-handel.