Automatikus tartalomirányítás

Optimalizálja a folyamatos lokalizációs munkafolyamatát azáltal, hogy automatikusan a szükséges lokalizációs szolgáltatás felé irányítja a tartalmat.

Kapcsolatfelvétel

Nem minden tartalom egyenlő.

A folyamatos lokalizáció és a tartalom szétaprózódása kisebb stringekre megnehezíti az egyes tartalmak hozzárendelését a megfelelő lokalizációs szolgáltatási szinthez. Tartalomirányítónk azonosítja a metaadatokat az Ön tartalmából, és egyezteti őket a leginkább megfelelő szolgáltatási szinttel, optimalizálva a költségvetés elosztását, és biztosítva, hogy a lokalizációra fordított erőforrások mindig összhangban legyenek a tartalom létrehozására fordított erőforrásokkal.

Folyamatos lokalizáció hatékonyan

Automatizált folyamat

A tartalmak nem csupán témájukban, de céljukban és hatásukban is különböznek. Tartalomirányítónk automatikusan elemzi az egyes fájlok metaadatait, és kinyeri a tartalmukat, hogy meghatározza, melyik lokalizációs szolgáltatás a leginkább megfelelő.

Költségvetés-optimalizálás

Mindegy, hogy a tartalom létrehozásába vagy marketingjébe fektet sokat, fontos, hogy a lokalizációs szolgáltatás minősége ezt a költségvetést mikroszkopikus szinten tükrözze, így soha ne kelljen prémium árat fizetnie azokért a tartalmakért, amelyeket a felhasználók szinte soha nem olvasnak, és fordítva.

Középpontban a minőség

Gondoskodjon róla, hogy azokhoz a tartalmakhoz kapcsolódjon a legmagasabb minőségű szolgáltatás, amelyekkel a felhasználók legtöbbször lépnek interakcióba, és hogy a fontos és a másodlagos tartalom között arányosan legyen felosztva az időráfordítás.

Mit kínálunk?

Egyéni

Ha nagy mennyiségű és sokszínű tartalmat szeretne lokalizálni, az egyik gépi tanulási mérnökünk személyesen tanulmányozza az Ön esetét, és nem kötelező érvényű szakmai konzultáció formájában az Ön igényeire szabott megoldást talál.

Használatra kész

A használatra kész opciónk lehetővé teszi, hogy elküldjön egy tömörített (.zip) állományt azokkal a fájlokkal, amelyet jellemzően lokalizál. Ezeket a fájlokat használjuk az Ön egyéni tartalomirányítójának betanításához, és hozzátársítjuk az Ön ügyfélprofiljához. Ezután a tartalomirányító automatikusan elvégzi az összes új bejövő projekt irányítását.

Irányítsa tartalmát a megfelelő szolgáltatáshoz

Kiváló minőségű gépi fordítás

Ez az olcsó megoldás ideális nagy mennyiségű tartalomhoz, amely alacsony hatással van a felhasználóira (pl. hozzászólások és vélemények). A fordítást a ModernMT, az adaptív neurális gépi fordítórendszerünk végzi, és itt le is tesztelheti.

Utószerkesztés

Ez a költséghatékony megoldás a ModernMT által automatikusan lefordított szöveg emberi fordító által történő egyszerű lektorálását jelenti. Ideális olyan tartalmakhoz, amelyek másodlagosak, de nem lehetnek félrefordítva, és emberi ellenőrzést igényelnek (pl. belső dokumentáció).

Professzionális fordítás

Professzionális szolgáltatási szintünk egy hivatásos fordító által végzett fordítást, egy második hivatásos fordító által végzett értékelést és a projektmenedzser által elvégzett minőségbiztosítási ellenőrzést tartalmaz. Ideális a standard tartalmakhoz (pl. általános üzleti dokumentációhoz).

Prémium fordítás

Prémium szolgáltatási szintünk egy hivatásos fordító által végzett fordítást, egy második hivatásos fordító által végzett teljes lektorálást és a projektmenedzser által elvégzett minőségbiztosítási ellenőrzést tartalmaz. Ideális azokhoz a tartalmakhoz, amelyeket publikálni szeretne (pl. webhely tartalma).

Kreatív fordítás

Kreatív fordítási szolgáltatásunk egyesíti a hivatásos fordítók nyelvi ismereteit a szövegírók kreatív tehetségével, és ideális olyan tartalmakhoz, amelyeknek a fogyasztók elkötelezettségét kell ösztönözniük a célpiacon (pl. webhelyek, prospektusok, hirdetések).

Egyedi szolgáltatás

A szolgáltatásszint-megállapodásban szereplő bármely egyéni szolgáltatást hozzá lehet társítani az Ön egyéni irányítójához, és automatikusan alkalmazható a bejövő fájlokra.

Fedezze fel technológiáinkat

Fordító API-k a folyamatos lokalizációhoz, az ismétlődések fejlett felhasználása, tartalomkinyerés 71 fájlformátumból és 21 tartalomforrásból, neurális adaptív gépi fordítás és még sok más.

További információ

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolatfelvétel

Üdv, a nevem Benedetta.
Miben segíthetek?

Benedetta – Termékmarketing-menedzser