Mindenkinek elérhetővé tesszük a nyelveket

Emberi fordítási szolgáltatásokat kínálunk már 20 éve, 344 508 ügyfélnek, 203 nyelven és 40 szakterületen.

Az emberi kreativitás és a gépi intelligencia erőteljes kombinációját használjuk, hogy gyorsan és következetesen magas minőségben készíthessük el a fordításokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy a fordítók szerint az egyik legjobb cég vagyunk, akivel dolgoznak. Gyorsan és méltányosan fizetünk nekik, bárhol is legyenek a világon.

Hiszünk az emberekben. Ezért hoztunk létre egy alapot Pi Campus néven, amellyel a Translated nyereségét ígéretes startupokba fektethetjük be. A Pi Campus egyúttal csodálatos munkakörnyezetet is biztosít a tehetségek kibontakoztatására, ahol a természet és a formatervezés inspirál minket, hogy jobban teljesítsünk, az Ön szolgálatában.

Történetünk

A Translatedet 1999-ben egy nyelvész és egy informatikus alapította körülbelül 100 dollárnyi beruházással, amit egy domainnnév megvásárlására és az első online hirdetéshez használtak fel.

Röviddel ezután úgy döntöttünk, hogy az online vállalkozások körében valami szokatlan dolgot teszünk: lehetővé tettük az ügyfeleinknek, hogy a fordítás kézbesítése után fizessenek. Ez nyilvánvalóan kockázattal járt, de szilárdan hittük, hogy a bizalomnak mindig kölcsönösnek kell lennie. Az idő igazolt minket: ügyfelek ezrei értékelték ezt a megközelítést, és megjutalmaztak minket a hűségükkel. Alapítása óta a Translated minden pénzügyi évet nettó nyereséggel zárt, külső tőke bevonása nélkül, és a teljesítést követő fizetés mostanra bevett modellé vált.

Az elmúlt öt évben állandó ütemben növekedtünk: az elvégzett fordítások átlagos száma a 2015-ös 180 000-ről 360 000-re nőtt 2018-ban.

A Translated több alkalommal is díjat nyert, többek között a TAUS Innovációs Versenyen. 2015-ben az Európai Bizottság a MateCatet, és rajta keresztül a Translatedet díjazta az elmúlt hét év egyik legjobb mesterségesintelligencia-kutatási projektjeként. A Financial Times 2017-ben Európa egyik leggyorsabban növekvő vállalatának nevezett minket.

A Translated azzal járul hozzá a nyelviparhoz, hogy technológiájának nagy részét nyílt forráskódúvá és mindenkinek elérhetővé teszi a Translated Labsen keresztül.

Víziónk

A nyelv ne akadály, hanem lehetőség legyen bárkinek.

Ezért olyan jövőt akarunk teremteni, ahol mindenki könnyebben megértetheti magát, és mindenkit megértenek.

Válaszokat találunk a jelen problémáira, továbbfejlesztjük őket, és megtervezzük a holnap megoldásait. Új munkafolyamatokat, új nyelveket, új eszközöket alkalmazunk, hogy olyan szolgáltatást kínálhassunk, amely lerövidíti a távolságokat, és közelebb hozza egymáshoz a bolygó lakóit.

Végső soron mindennap elkötelezetten dolgozunk, hogy elősegítsük az emberi potenciál kibontakozását, és ösztönözzük a sokszínűség minden formáját.

Együttműködő, vidám és nyitott munkakörnyezetben olyan kultúrát építünk, amely inspirálja a tehetségeket, hogy nagyszerű dolgokat alkossanak, Önnek.

Hiszünk az emberekben.

Hiszünk a virágzó és nyitott jövőben.

Azért vagyunk itt, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a nyelveket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk a kérdéseit,

és segítsünk a céljai elérésében.

Kapcsolat