Új lehetőségeket nyitunk meg vállalkozása számára

Egyablakos ügyintézés a nagyvállalati fordítási igényekhez: az egyszerű dokumentumfordítástól a testre szabott lokalizációs megoldásokon át az automatizált és gyors fordítási szolgáltatásokig 195 nyelven.

Azonnali árajánlat Kapcsolat

Professzionális szolgáltatásaink

Webhely-lokalizálás

Teljesen menedzselt megoldásokat kínálunk, hogy egy másik kultúrát is elérjen a webhelyével, a többnyelvű Wordpress-webhelyektől a komplex architektúrákig.

Google Ads-fordítás

2006 óta a Google fő partnere vagyunk több millió hirdetés és kulcsszó fordításában.

Videófeliratozás

Több mint 40 000 órányi filmet és tv-műsort adaptáltunk feliratozással, hangalámondással és szinkronizálással.

Szoftverlokalizálás

A mobilalkalmazása vagy asztali szoftvere eredeti fájljait lokalizáljuk, majd teszteljük, megkímélve Önt a másolástól és beillesztéstől.

Többnyelvű kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztés 140 nyelven, beleértve az ázsiai és a jobbról balra író nyelveket is. A fájlokat nyomtatásra készen adjuk át.

Hivatalos fordítások

Professzionális fordítói szolgáltatásaink lehetnek tanúsítottak vagy hitelesek, attól függően, hogy melyik országban kell bemutatnia a dokumentumot.

Egyedi lokalizációs megoldások

Az Ön kívánt stílusának megfelelő fordítások elérése érdekében a fordítók teljes körű képzésétől kezdve az API-kon át az egyedi munkafolyamatok megtervezéséig.

Többnyelvű chatbotok

Integráció a chatbotplatformokkal, tartalomkezelő és ügyfélszolgálati hibajegykezelő szoftverrel, adatkészlet-bővítés és lokalizációt követő tesztelés.

Sürgős fordítások

Az optimalizált technológiáinkkal támogatott, kiterjedt fordítói hálózatunknak köszönhetően a nagy mennyiségeket néhány óra alatt, a kis mennyiségeket pedig mindössze pár perc alatt le tudjuk fordítani.

Egyszerű dokumentumfordítás

Online árajánlatunk segítségével megtapasztalhatja, hogyan fordítjuk le dokumentumait gyorsan és egyszerűen 195 nyelvre, 1999 óta.

TranslationOS

Teljes körű vállalati lokalizációs platform, amely átlátható, közvetítők nélkül működik, és hiperskálázható. Megoldásunkkal egy olyan világ tárul fel, ahol az okosan gondolkodó ügyfelek és az elkötelezett fordítók közvetlenül kapcsolódnak egymáshoz.

További információ

A kiválóság a folyamatokkal kezdődik

Keményen dolgozunk, hogy hatékonyabbá tegyük a fordítási szolgáltatásokat: folyamatainkat az általunk alkalmazott nagyszerű technológiák és tehetséges emberek működtetik.

Munkafolyamat

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 290 741 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvassa el az ügyfelek történeteit

Milyen nyelveket érdemes választania?

Minden évben közzétesszük a T-Indexet, azt a szabadon hozzáférhető statisztikai mutatót, amely az online értékesítési potenciáljuk alapján rangsorolja az országokat: értékes eszközként szolgál minden olyan vállalkozás számára, amely új piacokat kíván felfedezni.

Fedezze fel a T-indexet

Ismerje meg kultúránkat

Nagylelkű optimisták vagyunk, olyan kultúrával, amely lehetőségeket teremt. Büszkék vagyunk rá, hogy tisztességesen fizetjük fordítóinkat, és együttműködő, vidám és mindenkinek nyitott munkakörnyezetet teremtünk: ez a kultúra ösztönzi a tehetségeket, hogy nagyszerű dolgokat vigyenek véghez Önnek.

Rólunk

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolat

Üdv, a nevem Claudia.
Miben segíthetek?

Claudia – Senior Account Manager

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat