A legtöbbet hozzuk ki a kihívást jelentő projektekből

A Translated a legjobb nyelvi szakemberek és az AI-alapú lokalizációs eszközök segítségével lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy világszerte jobban megértsék ügyfeleiket, és befektetésük jelentősen megtérüljön.

Lokalizáljon velünk

Sikertörténetek

Egységes márkamegjelenés a különböző országokban

Hatékony lokalizációs munkafolyamatot alakítottunk ki a marketingtartalmakhoz, világos kommunikációs csatornákkal és tapasztalt nyelvi szakemberek elkötelezett csapatával.

1 milliárd új ügyfél elérése mindössze 3 hónap alatt

A valaha volt legnagyobb és leggyorsabb nyelvi bővülést szerveztük meg azzal, hogy egy platformra hoztuk a legjobb fordítókat, szövegírókat és a gépi fordítást.

Beszélünk az ügyfelek nyelvén – szó szerint

Lokalizáltuk az új felhasználóknak szóló videotárat (több mint 100 percnyi anyagot) három nyelvre, két hét alatt, kombinálva nyelvi szakembereink tudását a legmodernebb, kifejező AI-hangokkal.

A nyelvi szakemberek és a gépi fordítás tökéletes szimbiózisának úttörői vagyunk 1999 óta

A Translated hatékony, AI-alapú rangsorolási eszközt használ, hogy kiválassza a legjobb nyelvi szakembereket bármely projekthez a több mint 300 000 ellenőrzött, anyanyelvi szakemberből álló hálózatából. Miután megtaláltuk a legjobb fordítót a feladatra, AI-alapú lokalizációs szoftvert bocsátunk rendelkezésére, amely a díjnyertes, szabadalmaztatott, kontextushoz alkalmazkodó gépi fordítónkat használja.

Intelligens eszközeink segítségével fordítóink megszabadulhatnak a felesleges feladatoktól, így azokra a nyelvi finomságokra összpontosíthatnak, amelyek jobb minőségű fordításokat eredményeznek. Ez a szinergia azt jelenti, hogy fordítóink jobb javaslatokat kapnak, miközben a gépi fordító folyamatosan tanul, segítve őket abban, hogy mindennap hatékonyabbá, alkalmazkodóképesebbé és költséghatékonyabbá váljanak.

Az Ön teljes körű globális partnere

Ügyfeleink időt és pénzt takaríthatnak meg, mert a legjobb nyelvi szakembereket és technológiát egyetlen szolgáltatótól szerzik be, így több erőforrást fordíthatnak a tervezőkből, mérnökökből és projektmenedzserekből álló csapatunkkal való együttműködésre.Átfogó lokalizációs csomag,
minden részében AI-segítséggel

Adaptív gépi fordítás, kiváló fordítások
Minden termékünk használja a ModernMT-t, a díjnyertes, szabadalmaztatott, kontextushoz alkalmazkodó gépi fordítási technológiánkat. A ModernMT tanul a korábbi fordításokból és a korrekciókból, hogy valós időben felismerje a nyelvi kontextust, így jobb javaslatokat tud tenni a fordítóknak, akik a fordítás tökéletesre csiszolására összpontosíthatnak.
Hatékony szöveg-, hang- és videófordító szoftver
Minden fordítónknak olyan AI-alapú eszközöket biztosítunk, mint a Matecat, a Matesubés a Matedub, amelyek kiküszöbölik a felesleges feladatokat, és lehetővé teszik a fordítónak, hogy a lokalizációs feladat kreatív oldalára összpontosítson. Ezen eszközök mindegyike használja a ModernMT-t, vezető adaptív gépi fordítási technológiánkat.
Elfogulatlan rangsorolási eszköz a kiemelkedő tehetségek felfedezéséhez
Minden projektre megtaláljuk a legjobb nyelvi szakembereket – ebben segít személyre szabható, AI-alapú, saját fejlesztésű szoftverünk, a T-Rank, amelyet több mint 20 éve tökéletesítünk. A fordítókat és szövegírókat több mint 30 tényező alapján rangsorolja, beleértve az önéletrajzukat, a teljesítményüket és az adott témákkal kapcsolatos szakértelmüket.

Gyorsan skálázható szolgáltatások minden igényhez

Anyanyelvi fordítók páratlan hálózata
A nagy projekteket órákon belül, a kisebbeket pedig percek alatt le tudjuk fordítani a több mint 300 000 ellenőrzött, anyanyelvi fordítóból álló, kiterjedt hálózatunknak köszönhetően. Fordítóinkat folyamatosan képezzük, és világszerte a legjobb szövegírókkal dolgozunk, hogy állandó minőséget nyújtsunk, és gyorsan elsajátítsuk az ügyfél hangnemét.
Innovatív hibrid szállítói modell, amely optimalizálja a költségeket
A legnagyobb kihívást jelentő projekteknél az iparágban vezető belső csapatunk világszerte több ezer szabadúszóval dolgozik együtt, hogy optimalizálják a költségeket, és az ügyfelek annyi nyelvre kérhessenek fordítást, amennyire csak akarnak.
Egyre bővülő, több mint 40 szakterületre kiterjedő szolgáltatások
Szakfordítóink több mint 40 szakterületen jártasak, többek között a hirdetések, a weboldalak, a szoftverlokalizálás, a videófeliratozás, a feliratozás, a szinkronizálás, a többnyelvű kiadványszerkesztés, a chatbotok és a hivatalos fordítások terén. Ha nem találja, amire szüksége van, kérjen meg bennünket, hogy dolgozzunk ki egy egyedi megoldást az Ön számára: minden kihívást örömmel veszünk.

Az ügyfelek igényeinek mélyreható megismerése

A teljesítménymutatók intelligens nyomon követése és a fordítók közvetlen elérése
TranslationOS elnevezésű, headless technológiát használó fordításkezelési platformunkon közvetlenül kapcsoljuk össze ügyfeleinket több mint 300 000 ellenőrzött anyanyelvi fordítóval. Platformunk valós idejű rálátást biztosít a nyelvi szakemberek profiljára és az értékes teljesítménymutatókra, például a pénzügyi előrejelzésekre és a teljesítés minőségére.
Részletes lokalizációs elemzések
Kifejlesztettük az első lokalizációs analitikai eszközt, amely segít ügyfeleinknek nyomon követni a tevékenységükhöz kapcsolódó összes részletet. A Google Analytics-hez hasonlóan eszközünk a lokalizáció terén biztosítja a vállalatoknak a döntésekhez szükséges adatokat.
Igényekre szabott célzási adatok a célországokról
T-Index, amely cégen belüli kutatási központunk, az Imminent terméke, egy hatékony rangsorolási eszköz, amely azonosítja a legjobb országokat az online értékesítési potenciáljuk alapján.

Közös célokra épülő lojális partnerség

Együttműködésen alapuló folyamatok, amelyek maximalizálják a megtérülést
Az ügyfeleinkkel együttműködve dolgozzuk ki a teljes lokalizációs folyamatot. Először meghatározzuk ügyfeleink konkrét céljait, majd piaci és márkaelemzést végzünk, hogy megtaláljuk a legjobb és legjövedelmezőbb nyelvterületeket.
A nyelv interkulturális nézőpontból
Kutatási központunkon, az Imminenten keresztül támogatjuk a vállalatokat a lokalizáció és a nyelvi adatok kutatásának finanszírozása révén, és jutalmazzuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek elősegítik a nemzetközi kommunikációt javító technológia és kreativitás fejlesztését.
Hasonló gondolkodású ügyfelek együttműködő közössége
Hisszük, hogy az összhang elengedhetetlen a sikerhez. Hasonló gondolkodású közreműködőkből álló közösséget építünk, hogy mindenki szabadon kommunikálhasson a saját nyelvén. Csatlakozzon hozzánk egy hajóútra a San Francisco-öbölben, hogy többet megtudjon a Translated 9 projektről.

Büszkék vagyunk arra, hogy szén-dioxid-kibocsátás nélküli fordítást biztosítunk


Hisszük, hogy mindannyian felelősek vagyunk azért, amit fogyasztunk és termelünk. A mesterséges intelligenciával kapcsolatos szénlábnyomunk ellensúlyozására és a „Tiszta AI” mozgalom ügyének előmozdítására megvásároltunk és felújítottunk egy vízerőművet, amelyet Albert Einstein édesapja tervezett 1895-ben.

Bővítse globális elérését

Készen állunk, hogy megtervezzük a legjobb megoldást a lokalizációs igényeire.

Kapcsolatfelvétel