Mindenkinek elérhetővé tesszük a nyelveket

Professzionális fordítási szolgáltatások egyszerűen. Emberi szakértők által, fejlett technológiai támogatással, hatékonyan.

Azonnali árajánlat Rólunk

Mit kínálunk?

Professzionális fordítás

Dokumentumok, kézikönyvek, webhelyek, szoftverek és egyebek professzionális fordítása egyszerűen és gyorsan az Ön ütemterve és igényei szerint, 203 nyelven és 40 szakterületen.

Azonnali árajánlat

Vállalati megoldások

A teljes körű támogatást biztosító, adaptálható lokalizációs megoldásoktól a nagy volumenű automatizált tranzakciós szolgáltatásokig a kompletten menedzselt fordítási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk.

További információ

Fejlesztői eszközök

A legkifinomultabb, mégis egyszerűen használható fordítási API-k a folyamatos lokalizációhoz, a tartalomkinyeréshez 71 fájlformátumból, neurális adaptív gépi fordítás és még sok más.

További információ

Human Touch

A Translated elkötelezett a hivatásos fordítók precizitása és a mesterséges intelligencia képességei közötti lehető legmagasabb szintű szimbiózis kialakítása mellett. Úgy gondoljuk, ez az egyetlen módja annak, hogy mindenki szabadon kommunikálhasson a saját nyelvén. „Human Touch” című rövidfilmünk azt a mérhetetlenül nagy értéket ünnepli, amelyet a fordítás világában az emberek jelentenek, és rávilágít az emberek szerepére a technológia fejlődésében. Hiszünk az emberekben.

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 344 508 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvassa el az ügyfelek történeteit

A legfőbb előnyök

Tapasztalat és bizalom

1,2 millió fordítást készítettünk el 203 nyelven 344 508 ügyfélnek 40 szakterületen 1999 óta, ezzel támogatva a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfelek globalizációs stratégiáját.

Referenciák

Hatékony folyamatok

Keményen dolgozunk, hogy hatékonyabbá tegyük a fordítási szolgáltatásokat: folyamatainkat az általunk alkalmazott nagyszerű technológiák és tehetséges emberek emelik magasabb szintre. Tökéletes példa a T-Rank™, az a rendszer, amely azonnal megtalálja az Ön tartalmához a legalkalmasabb fordítót.

Munkafolyamat

Lépéselőnyben

A nyelvi szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek lefedik az Ön összes jövőbeli igényét: Google Ads-fordítást, szoftverlokalizációt, feliratozást és API-kat, hogy bárhová tudja integrálni az emberi fordítást, ahol szüksége van rá.

Szolgáltatásaink

Ismerje meg kultúránkat

Büszkék vagyunk rá, hogy tisztességesen fizetjük fordítóinkat, és együttműködő, vidám és mindenkinek nyitott munkakörnyezetet teremtünk: ez a kultúra ösztönzi a tehetségeket, hogy nagyszerű dolgokat vigyenek véghez Önnek.

Rólunk

Legfrissebb hírek

100 000 eurónyi kutatási támogatás a nyelvészeti technológiák fejlesztésére

A Translated kutatási központja, az Imminent öt eredeti kutatási projektet finanszíroz, amelyek célja a nyelvi szolgáltatások határainak kitágítása. A felhívás világszerte nyitva áll a startupok alapítói, a kutatók, az innovátorok, a szerzők, az egyetemi laboratóriumok, a szervezetek és a vállalatok számára.

Hír elolvasása

A Translated 9 csapata az Ocean Globe Race utolsó szakaszába lépett

Miután legyőzték a Horn-fok kihívásait, és kijavították a hajótest jelentős sérüléseit a Falkland-szigeteken, a Translated 9 legénysége ma vitorlát bontott, és belevágott az Ocean Globe Race negyedik szakaszába. Csapatunk kiváló példát mutat a helytállásra, innovációra és összefogásra, és most, a verseny utolsó felvonásában a győzelem lebeg a szemük előtt.

Hír elolvasása

Új kutatás támasztja alá, hogy a ModernMT felülmúlja a vezető gépi fordítási és generatív MI-megoldásokat a vállalati fordításoknál

Egy új, független tanulmány bemutatja, hogy a ModernMT adaptív gépi fordítási megoldása a valós használat során felülmúlhatja a legnépszerűbb nyilvánosan elérhető gépi fordítási rendszereket, köztük a DeepL-t és a Google Translate-et, sőt a legmodernebb generatív mesterséges intelligenciát is. A kutatást Achim Ruopp, a Polyglot Technology alapítója vezette.

Hír elolvasása

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolat

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Rendelje meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat