Mindenkinek elérhetővé tesszük
a nyelveket

Professzionális fordítási szolgáltatások egyszerűen. Szakértő emberek által elkészítve, technológiával megtámogatva, hatékonyan végrehajtva.

Azonnali árajánlat Rólunk

Mit kínálunk?

Professzionális fordítás

A dokumentumok, kézikönyvek, webhelyek, szoftverek és egyebek professzionális fordításának egyszerűen és gyors módja az Ön ütemterve és az igényei szerint 201 nyelven és 40 szakterületen.

Azonnali árajánlat

Nagyvállalati megoldások

A teljes körű támogatást biztosító, adaptálható lokalizációs megoldásoktól a nagy volumenű automatizált tranzakciós szolgáltatásokig a kompletten menedzselt fordítási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk.

További információ

Fejlesztői eszközök

A legkifinomultabb, mégis egyszerűen használható fordítási API-k a folyamatos lokalizációhoz, a tartalomkinyeréshez 71 fájlformátumból, neurális adaptív gépi fordítás és még sok más.

További információ
A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 319 322 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvassa el az ügyfelek történeteit

A legfőbb előnyök

Tapasztalat és bizalom

1,2 millió fordítást készítettünk el 201 nyelven 319 322 ügyfélnek 40 szakterületen 1999 óta, ezzel támogatva a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfelek globalizációs stratégiáját.

Referenciák

Hatékony folyamatok

Keményen dolgozunk, hogy hatékonyabbá tegyük a fordítási szolgáltatásokat: folyamatainkat az általunk alkalmazott nagyszerű technológiák és tehetséges emberek emelik magasabb szintre. Tökéletes példa a T-Rank™, az a rendszer, amely azonnal megtalálja az Ön tartalmához a legalkalmasabb fordítót.

Munkafolyamat

Lépéselőnyben

A nyelvi szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek lefedik az Ön összes jövőbeli igényét: Google Ads-fordítást, szoftverlokalizációt, feliratozást és API-kat, hogy bárhová tudja integrálni az emberi fordítást, ahol szüksége van rá.

Szolgáltatásaink

Ismerje meg kultúránkat

Büszkék vagyunk rá, hogy tisztességesen fizetjük fordítóinkat, és együttműködő, vidám és mindenkinek nyitott munkakörnyezetet teremtünk: ez a kultúra ösztönzi a tehetségeket, hogy nagyszerű dolgokat vigyenek véghez Önnek.

Rólunk

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolat

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat