A T-Rank™ segít, hogy megtaláljuk Önnek a tökéletes fordítót.

Miért van szükség a T-Rank™ rendszerre?

A fordítás minősége a folyamat minőségétől függ, az pedig a fordító kiválasztásával kezdődik.

A fordítókat hagyományosan az önéletrajzukon szereplő információk (azaz szakmai tapasztalatuk és képzettségük) alapján választják ki, ami nyilvánvalóan segít a képzett szakemberek megtalálásában, de nem garantálja, hogy egy projekthez a leginkább megfelelő fordítót választják.

Ezért fejlesztettük ki a T-Rank™ rendszert.

Előnyök az ügyfelek számára

  • A projekt és a fordító tökéletes párosítása.
  • Automatikusan azokat a fordítókat részesítjük előnyben, akik jobb teljesítményt nyújtanak az Ön tartalmának lefordításában.
  • Dedikált fordítói csoport automatikus létrehozása.
  • Garantáljuk a folytonosságot a szakemberek cserélődése esetén.

Előnyök a fordítók számára

  • Elfogulatlan és teljesítményalapú kiválasztási rendszer.
  • A készségeinek és szakterületének megfelelő munkákat küldünk.
  • Folyamatos minőségi és szakmai visszajelzést kap.
  • Valós idejű rendelkezésre állás funkció a felesleges e-mailek elkerülése érdekében.

Hogyan működik a T-Rank™ rendszer?

1. lépés: Egyeztetés

A T-Rank™ segít meghatározni, 590 662 ellenőrzött hivatásos fordítónk közül melyikük a legjobb választás az Ön projektjéhez.

A T-Rank™ elemzi minden egyes beérkező projekt jellemzőit, majd több mint 30 tényező, például a korábbi munkák minősége és a határidők betartása, a napi kapacitás, a szakterület, a dokumentum tartalma és egyebek alapján megkeresi a legjobb fordítót a feladat elvégzésére. Az elemzés eredményeként elkészül a fordítók rangsora, ahol az első helyen álló fordító statisztikailag a legjobb választás a projekt fordítására.

2. lépés: Folyamatos fejlődés

A T-Rank™ a fordítók, a projektmenedzserek és az ügyfelek által nyújtott összes visszajelzésből tanul.

A T-Rank támogatásként szolgál a fordító kiválasztásához, és mindig projektmenedzsereinké a végső döntés; ha elutasítják a T-Rank javaslatát, akkor ezt a visszajelzést rögzítik, és a rendszer a jövőben jobban fog választani. Ugyanez történik a fordítás leadása után is, amikor a projektmenedzser és a lektor szakmai és minőségi, valamint az ügyfél általános elégedettségét tükröző pontszámokat ad.

Gyakori kérdések

A T-Rank™ egy automatikus fordítórendszer?
Nem. A T-Rank™ egy olyan rendszer, amely támogatja a projektmenedzsereket a legjobb emberi fordító kiválasztásában az egyes feladatokhoz.
Oké, de hogyan használhatom a T-Rank™ rendszert?
A T-Rank™ az a technológia, amelyet a Translated minden munkánál az adott fordításhoz leginkább megfelelő fordító kiválasztására használ. Az ügyfeleinknek csak annyit kell tenniük, hogy elküldik nekünk a dokumentumot fordításra.
A fordítót egy számítógép választja?
Nem; a T-Rank™ szimulálja az emberi döntéseket, ezzel segítve projektmenedzsereinknek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legjobban válasszanak. A T-Rank™ rendszerre a döntéshozatalt támogató megoldásként lehet tekinteni, amely segít a projektmenedzsereknek a megfelelő fordító kiválasztásában.
Milyen technológián alapul a T-Rank™?
A T-Rank™ egy távolságot jelent egy többdimenziós metrikus térben. A metrikus tér méretét és súlyozását egy mesterséges intelligencia választja meg, amely képes megtanulni azokat a jellemzőket, amelyek előre jelzik a magas minőségű fordítást a múltbeli emberi döntésekből és a korábbi fordítási munkákból. A T-Rank™ az egyes fordítók és a tökéletes fordító közötti távolságot méri minden egyes munkánál.
Miért fejlesztették ki a T-Rank™ rendszert?
A fordítói önéletrajz és más képesítések gyakran csak gyengén korrelálnak a végtermék minőségével. A minőség több tényezőtől függ, mint amennyire az emberi elme emlékezni képes és értékelni tud a fordító kiválasztása során. A Translated ezért fektetett be egy olyan technológiába, amely képes „archiválni” tapasztalatainkat, hogy a rendszer a piac által megkövetelt rövid átfutási időn belül jobb döntéseket hozzon, mint egy ember.

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat