Professzionális fordítások egyszerűen

620 066 ellenőrzött hivatásos fordító és 344 508 ügyfél fordított az okos megoldásunkat használva 1999 óta.

Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Összetettebb igények?

Összetett dokumentumokra, PDF-ekre, webhelyekre, szoftverekre és további feladatok elvégzésére is tudunk árajánlatot adni.

Barbara – Senior Account Manager

Miért minket válasszon?

Garantált minőség

A világ legjobb fordítóit fejlett minőségbiztosítási folyamatokkal támogatjuk. És ez még nem minden: Ingyenesen, az elejétől a végéig felülvizsgáljuk a fordítást, ha esetleg nem lenne elégedett.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítés határidőre

Az iparágban a legmagasabb teljesítményszintet kínáljuk egy olyan optimalizált munkafolyamat révén, amely garantálja, hogy több mint 95 százalékban időben teljesítünk. Ezenfelül abban a valószínűtlen esetben, ha egy határidőt nem sikerül betartanunk, akár a fordítás teljes költségét visszatérítjük.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítést követő fizetés

Őszintén bízunk ügyfeleinkben, ezért hoztuk létre a teljesítést követő fizetési modellt. A teljesítést követő fizetéssel a fordítás kézhezvételétől számított öt napon belül fizethet hitelkártyával, banki átutalással vagy PayPallel.

Olvassa el a feltételeinket

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 344 508 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

Professzionális szolgáltatásaink

Webhely-lokalizálás

Teljesen menedzselt megoldásokat kínálunk, hogy egy másik kultúrát is elérjen a webhelyével, a többnyelvű Wordpress-webhelyektől a komplex architektúrákig.

Google Ads-fordítás

2006 óta a Google fő partnere vagyunk több millió hirdetés és kulcsszó fordításában.

Videófeliratozás

Több mint 40 000 órányi filmet és tv-műsort adaptáltunk feliratozással, hangalámondással és szinkronizálással.

Szoftverlokalizálás

A mobilalkalmazása vagy asztali szoftvere eredeti fájljait lokalizáljuk, majd teszteljük, megkímélve Önt a másolástól és beillesztéstől.

Többnyelvű kiadványszerkesztés

Kiadványszerkesztés 203 nyelven, beleértve az ázsiai és a jobbról balra író nyelveket is. A fájlokat nyomtatásra készen adjuk át.

Hivatalos fordítások

Professzionális fordítói szolgáltatásaink lehetnek tanúsítottak vagy hitelesek, attól függően, hogy melyik országban kell bemutatnia a dokumentumot.

Egyedi lokalizációs megoldások

Az Ön kívánt stílusának megfelelő fordítások elérése érdekében a fordítók teljes körű képzésétől kezdve az API-kon át az egyedi munkafolyamatok megtervezéséig.

Többnyelvű chatbotok

Integráció a chatbotplatformokkal, tartalomkezelő és ügyfélszolgálati hibajegykezelő szoftverrel, adatkészlet-bővítés és lokalizációt követő tesztelés.

Sürgős fordítások

Az optimalizált technológiáinkkal támogatott, kiterjedt fordítói hálózatunknak köszönhetően a nagy mennyiségeket néhány óra alatt, a kis mennyiségeket pedig mindössze pár perc alatt le tudjuk fordítani.

Egyszerű dokumentumfordítás

Online árajánlatunk segítségével megtapasztalhatja, hogyan fordítjuk le dokumentumait gyorsan és egyszerűen 203 nyelvre, 1999 óta.

Ismerje meg kultúránkat

Nagylelkű optimisták vagyunk, olyan kultúrával, amely lehetőségeket teremt. Büszkék vagyunk rá, hogy tisztességesen fizetjük fordítóinkat, és együttműködő, vidám és mindenkinek nyitott munkakörnyezetet teremtünk: ez a kultúra ösztönzi a tehetségeket, hogy nagyszerű dolgokat vigyenek véghez Önnek.

További információ

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat