Google-hirdetési kampányok fordítása

Miért válassza a Translatedet?

A Translated egyike azon kevés szolgáltatónak, akik a Google jóváhagyásával lokalizálhatják a hirdetéseket. 2007 óta, több mint 202 nyelven.

Munkánk két alapelvre épül:

  • Kulcsszó-optimalizálás: A Google Kulcsszótervező segítségével ellenőrizzük a kulcsszavak relevanciáját a helyi keresési trendekhez viszonyítva.
  • Hatékony kreativitás: Úgy fordítjuk le a hirdetések szövegét, hogy az eredeti reklámüzenet és a „call-to-action”-üzenetek a lehető legmeggyőzőbben hangozzanak a célnyelven.

A minőség kulcsszerepet játszik a hirdetési kampányokban. Fordítóink az Ön piacán legrelevánsabb kulcsszavakat választják ki, és tiszteletben tartják a különböző kulcsszóegyezési lehetőségeket (általános egyezés, kifejezésegyezés, pontos egyezés és kizáró kulcsszavak), emellett pedig követik a Google AdWords specifikus minőségi irányelveit és a Google által előírt bevált gyakorlatokat is. Ez maximalizálja a kulcsszavak minőségi mutatóját, és biztosítja a hirdetések sikerességét.

Hogyan működik?

1. Válassza ki a nyelveket és a piacokat

Mely országokban és mely nyelveken fogja hirdetni a termékeit? Vessen egy pillantást a T-Index tanulmányra, amely meghatározza a befektetés szempontjából leginkább megfelelő piac-nyelv kombinációt, figyelembe véve az ügyfélbázist és az online értékesítési lehetőségeket.

2. Készítse elő Google AdWords-anyagát fordításra

Egyszerű mód: Küldjön nekünk egy egyszerű Word- vagy Excel-dokumentumot, amely tartalmazza a fordítandó kampányt, vagy biztosítson hozzáférést a saját AdWords-lapjához egy új ideiglenes felhasználó hozzáadásával. Ne felejtse el hirdetéseit hirdetéscsoportokba rendezni, hogy fordítóink megértsék a kampány felépítését.

Haladó mód: Töltse le az AdWords Szerkesztőt, az AdWords-kampányok kezelésére szolgáló ingyenes Google-alkalmazást, hogy létrehozzon egy .aea kiterjesztésű fájlt. Átlátható és barátságos felületén körülbelül 5 percig tart, hogy megnyissa az AdWords-fiókját a szerkesztőben, letöltse a lokalizálni kívánt kampányt, és exportálja a biztonsági másolatot .aea formátumban.

3. Kérjen ajánlatot

Kérjen azonnali árajánlatot itt, vagy küldje el nekünk a fordítandó fájlokat az info@translated.com címre.

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolat

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 340 920 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

Fedezze fel technológiáinkat

Fordító API-k a folyamatos lokalizációhoz, az ismétlődések fejlett felhasználása, tartalomkinyerés 71 fájlformátumból és 21 tartalomforrásból, neurális adaptív gépi fordítás és még sok más.

További információ

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolatfelvétel