Többnyelvű chatbotmegoldások

Tegye többnyelvűvé az ügyfélszolgálatát.

Ahogy vállalkozása növekszik, a világ minden sarkában található ügyfelei elvárják, hogy a saját nyelvükön és nyelvjárásukon keresztül léphessenek interakcióba az Ön vállalkozásával és a termékeivel, különösen, ha csevegésről van szó. Egy egyszerű, de hatékony adaptív neurális gépi fordítási API-t kínálunk, amit professzionális fordítási szolgáltatásokkal is integrálni lehet, hogy zökkenésmentesen lefordítsa a bejövő és kimenő üzeneteit.

Megoldásaink

Pro


akár 4 USD / 1000 szó

Gyors és költséghatékony megoldás, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen bejövő és kimenő üzenetet lefordítson 201 nyelvre. Mindezt az adaptív neurális gépi fordítási rendszerünk, a ModernMT egyszerű, de erőteljes REST API-ja biztosítja.

Üzleti


akár 40 dollár / 1000 szó

A ModernMT REST API-ja mellett a gépi fordítású szövegek ellenőrzését és javítását is biztosítani tudjuk, amíg el nem éri a kívánt CSAT-pontszámot. Minden egyes nyelvhez különböző ellenőrzési költségvetést rendelhet.

Vállalati


akár 80 USD / 1000 szó

A ModernMT REST API-ja mellett a teljes adatkészlet professzionális fordítását is biztosítani tudjuk bármilyen kívánt nyelvre. Ez biztosítja a kiváló minőséget a felhasználókkal való első interakciótól kezdve.

Támogatott chatbot-keretrendszerek

A chatbotfordításokról

A chatbotok és a gépi tanulás változást hoznak az üzleti kommunikációba.

A chatbot egy mesterségesintelligencia-alapú program, amellyel „csevegni lehet”. Már sok vállalkozás használja ezeket a „virtuális asszisztenseket” ügyfélszolgálati feladatokra vagy műszaki támogatásra, mivel megkönnyítik a felhasználói kérdések megválaszolását valós időben egy üzenetküldő platformon keresztül, kihasználva a gépi tanulás lehetőségeit.

A chatbotok általában az üzenetküldő alkalmazásokba, például a WeChatbe, a Facebook Messengerbe, a WhatsAppba stb. vannak integrálva, és úgy nagyon tűnik, hogy a beszélgetésen alapuló kereskedelem kedvenc csatornájává válnak, legyen szó szusirendelésről, repülőjegyek foglalásáról vagy koncertjegyek vásárlásáról – bármi belefér.

A chatbotok kifejlesztéséhez szükséges mesterséges intelligencia (AI) és természetes nyelvfeldolgozási (NLP) technológia egyre hozzáférhetőbbé válik, és ezek a programok segíthetnek megérteni az ügyfelek vásárlásának mögöttes okait és az elégedettségüket (vagy azok hiányát) a beszélgetéseikből nyert adatokból történő tanulással.

Valódi digitális forradalom zajlik a kommunikáció világában, és ennek a többnyelvű chatbotok is a részei.

A chatbotpiac gyorsan növekszik

„2020-ra az ügyfelek és cégek közötti kapcsolat 85%-a emberi interakció nélkül zajlik majd” – a Gartner előrejelzése

Három típusú chatbot létezik: a szabályokon alapuló, a gépi tanulási technológián alapuló és a mindkét megoldást alkalmazó. Az előbbiek korlátozottabbak és nem tudnak fejlődni, míg a gépi tanuláson alapú chatbotok okosabbak és egyre jobbá válhatnak, mivel tanulnak a felhasználókkal folytatott beszélgetéseikből.

A Translated mindig ösztönözte az innovációt a fordítóiparban a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia alkalmazásával az általa fejlesztett eszközökben, folyamatokban és termékekben, amelyek segítségével professzionális fordítóink és projektmenedzsereink fejleszthetik a mindennapi munkájuk minőségét és az átfutási időket. A MateCat és a ModernMT a legutóbb bevezetett saját fejlesztésű termékeink. A MateCat online, ingyenes és nyílt forráskódú fordítástámogató eszköz, amely forradalmian új funkciókat kínál a fordítóknak, például valós idejű tanulást a felhasználói javításokból, automatikus címkeelhelyezést és azonnali minőségbecslést, míg a ModernMT egy legújabb generációs gépi fordítási motor, amely automatikusan le tudja fordítani a szövegeket a szavak kontextusnak leginkább megfelelő fordításának kiválasztásával.

Többnyelvűvé tesszük a chatbotjait

„A nyelv az ügyfélkommunikáció egyik legfontosabb alkotóeleme, különösen, amikor az ügyfélszolgálatról van szó.” – CRM Magazine

2016 júniusában az internethasználók csupán 26%-a használta az angol nyelvet böngészésre vagy üzenetküldésre. A mai piacon jelen levő botokat azonban elsősorban kizárólag angol nyelven tervezik és fejlesztik. A chatbotja többnyelvűvé fejlesztésével és többféle közönség elérésével vállalkozásának nagyszerű lehetősége nyílik a nem angol nyelvű piacokra való terjeszkedésre, de ehhez ugyanolyan kulturális tudatosság szükséges, mint amikor a webhelyét tervezi meg és fordítja le a helyi igényeknek megfelelően. A Translated már több mint 20 éve kínál fordítási szolgáltatásokat 596 575 ellenőrzött, hivatásos anyanyelvi fordítóból álló, világméretű hálózatán keresztül. Minőségi szolgáltatásokat tudunk biztosítani a profi fordításoktól a mondatok generálásáig több mint 201 nyelven.

Tesztelni és finomhangolni is tudjuk a chatbotjait

A többnyelvű botok tesztelése során az egyik kihívás, hogy minden nyelv különböző kultúrából származó felhasználóknak szól. Ezért figyelembe kell venni az olyan szempontokat, mint az írás iránya, a mértékegységek és a pénznem, és a chatbot mondatait a helyi kulturális kontextushoz kell igazítani, ami garantálja, hogy a fordítás pontos és érthető legyen a célországban: ez a valódi lokalizációs folyamat.

Tesztelni is tudjuk a lokalizált botot, gondoskodva a tesztkörnyezet beállításáról, a teszteset megtervezéséről, a teszt elvégzéséről és a fordítások finomhangolásáról.

Fedezze fel technológiáinkat

Fordítási API-k a folyamatos lokalizációhoz, az ismétlődések fejlett felhasználása, tartalomkinyerés 71 fájlformátumból és 21 tartalomforrásból, neurális adaptív gépi fordítás és még sok más.

További információ

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolat

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager