Fleksible og kostnadseffektive AI-stemmetjenester av høy kvalitet

Translated gir bedrifter mulighet til å gjennomføre banebrytende prosjekter som effektivt kommuniserer med flerspråklige målgrupper ved å samle eksepsjonelle skuespillere, dyktige lingvister og uttrykksfulle AI-stemmer.
Ta kontakt

Suksesshistorier

En tilpasset talemodell for spesifikke behov

Vi bruker stemmene til de beste skuespillerne til å skape en unik vokalstil for Loquis, som har generert 100 000 minutter med innhold.

Snakker kundenes språk – bokstavelig talt

Vi lokaliserte Cricuts onboarding-videobibliotek (25 videoer, over 100 minutter) på fem språk i løpet av to uker.

Flerspråklig
video-markedsføring

Vi hjalp Asana med å levere en 12-videos merkevarebyggingskampanjeserie ved å dubbe innholdet på tre forskjellige språk.

Ekspressive AI-stemmer basert på enestående skuespillere

Translateds stemmetjenester er basert på talentene til enestående skuespillere. Stemmene deres er innspilt i studioet vårt og skalert ved hjelp av proprietær kunstig intelligens. Ved å kombinere omfattende kompetanse innen lyd- og taleproduksjon med kraften i AI, spesialiserer vi oss på å skape stemmer som høres menneskelige ut og resonnerer med målgruppen.

Tilgjengelig på 68 språk og over 40 fagområder

Vi dekker 68 språk og over 40 fagområder med det omfattende nettverket av audiovisuelle lingvister, inkludert e-læring, økonomi, medisin og turisme, og sikrer at vi kan levere de riktige stemmene – skreddersydd for behovene til hvert prosjekt.

Tjenestene våre

Stemmeopptak og dubbing

Utstyr og oppsett av topp kvalitet for å produsere originale så vel som dubbete lydspor med menneske- eller AI-stemmer

Stemme-
casting

Utvelgelse av de beste talentene for hver rolle fra det verdensomspennende utvalget vårt av profesjonelle stemmetalenter

API-er for automatisert stemmestyring i stor skala

Du har tilgang til et sett med kraftige API-er som kan generere tale på alle språk automatisk

Mix og postproduksjon

Et ekspertteam av lydregissører sikrer sømløs kvalitet på den leverte lyden, for alle plattformer og applikasjoner

Skreddersydde AI-stemmer

Fra kreativ rådgivning til datasettopprettelse og AI-modellopplæring – en flerspråklig tjeneste fra a til å, for å lage AI-stemmene som snakker for deg

Lydsynkronisering

Lyd redigert av personer som har det aktuelle språket som morsmål, for å sikre at lydsporet samsvarer med handlingen på skjermen

Din globale alt-i-ett partner

Raskt skalerbare
taletjenester

Nettverket vårt består av 300 000 verifiserte lingvister og skuespillere med ulike morsmål. Vi benytter AI for å koble hvert prosjekt til de mest hensiktsmessige ressursene. Vi kan håndtere mange hundre minutter med innhold på uker og fullføre mindre prosjekter på få dager – på 68 språk.

Dubbing av høy kvalitet
på rekordtid

Den banebrytende nevrale syntesemotoren vår kan produsere tale som har naturlig prosodi, rytme og tone. Vi innlemmer verdens beste maskinoversettelse i dubbing-programvaren vår for å øke kvaliteten, samtidig som leveringstiden reduseres med to tredjedeler.

Kostnadseffektive prosjekter
med oppsiktsvekkende ROI

Vi gjør det mulig for partnere å enkelt skalere dubbing-prosjekter gjennom å redusere taleopptakskostnader. Med uttrykksfulle, AI-genererte stemmer kan vi produsere voiceovere til en tredjedel av standardkostnaden og oversette innhold til tre språk med et budsjett som vanligvis dekker én lokalitet.

En sosial innvirkning
på AI-stemmene våre

Stemme er verktøyet vi bruker til å uttrykke språk, det mest menneskelige vi har. Gjennom stemmen gjør vi oss forstått og formidler kulturen vår. Av den grunn startet vi et prosjekt som heter Voice for Purpose, som tar sikte på å gi talehemmede stemmer som lyder autentisk. Vi er stolte av støtten dette prosjektet har fått fra Verdens helseorganisasjon.

Vi utvikler dubbe-løsninger for bedrifter i vekst

Teamet vårt står klare til å finne en løsning på oversettelsesbehovene dine.

Hei, jeg heter Nicola.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Nicola – Leder, audiovisuell avdelingTa kontakt