Vi har utviklet en rekke nye tjenester som gjenspeiler alvoret i COVID-19-krisen.

Krisen forårsaket av COVID-19 (koronaviruset) medfører raske endringer uten like over hele verden. Nå mer enn noensinne har bedrifter behov for å kommunisere raskt og tydelig med ansatte og kunder. For å hjelpe deg med å gjøre nettopp dette, tilbyr vi nå tjenester som ekspresslevering, tilgjengelighet døgnet rundt, oppdragsbaserte og interne oversettere, i tillegg til en egen pulje eksperter på medisinske tekster.

Tilgjengelig døgnet rundt

Det er ikke uvanlig å ha oversettere i beredskap i helger eller i vanlig kontortid dersom de jobber i en annen tidssone. Nå støtter vi kundene våre til alle døgnets tider, uansett hvor de befinner seg. Det nye døgnåpne systemet vårt gjør oss i stand til å tilby tekster på 200 språk til enhver tid, både dag og natt.

Rush-tjeneste over natten

Noen ting kan ikke kan utsettes. Når du ber om oversettelse over natten på virkedager, leverer vi den ferdige teksten i morgentimene påfølgende virkedag. Vi kan til og med organisere oversettelser som ferdigstilles over helgen, slik at du kan publisere eller distribuere innhold på flere språk allerede mandag morgen.

Lokale oversettere for lokale kontorer

Hvis du har behov for akutt støtte på stedet, kan du nå bestille en lokal oversetter som kommer til kontoret ditt. Uansett hvor i verden du befinner deg. Dersom dine ansatte jobber hjemmefra under krisen, kan den lokale oversetteren vår bli en del av det fjernbaserte teamet ditt.

Beredskapstjeneste

Hvis du trenger reservekapasitet til å håndtere akutte oversettelsesforespørsler, kan du nå reservere et håndplukket team over en bestemt tidsperiode. Du betaler per time, uavhengig av antall ord som må oversettes. Hver oversetter kan produsere 200–300 ord per time, og all teksten leveres i løpet av beredskapsperioden.

Krisepulje med medisinske oversettere

Vi har satt sammen et team bestående av 217 medisinske oversettere som dekker 60 språk. Denne krisepuljen sørger for uvurderlig støtte til helseorganisasjoner som har behov for å kommunisere raskt med flerspråklige samfunn eller på tvers av landegrenser. De sertifiserte spesialistene våre har vidstrakt erfaring innenfor en rekke medisinske felt.

Ta kontakt.

Vi er her for å svare på spørsmålene dine

og hjelpe deg med å oppnå det du ønsker.

Kontakt oss