Oversettelse innenfor økonomi og finans

Vi har valgt ut og gitt opplæring til de beste profesjonelle oversetterne i verden siden 1999, og støttet dem med nyskapende teknologi for å hjelpe mer enn 344 508 kunder innenfor alle bransjer.

 • budsjett/balanse
 • resultatregnskap
 • skattemelding/selvangivelse
 • kontoutskrifter
 • forsikringsdokumenter
 • bankgarantier
 • private og offentlige tilbud
 • regnskapsprosedyrer
 • prosedyrer for selskapsgjennomgang
 • finansprosjekter
 • investeringsprospekter
 • årsberetninger
 • revisjonsrapporter
 • finansierings-/likviditetsanalyser
Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Har du mer komplekse behov?

Vi hjelper deg med pristilbud på komplekse dokumenter, PDF-er, nettsteder, programvare med mer.

Barbara – kundeansvarlig

Grunner til å velge oss

Garantert kvalitet

Vi bistår verdens beste oversettere med avanserte prosesser for kvalitetssikring. Og det er ikke alt – vi tilbyr en grundig korrekturlesing av oversettelsen din uten ekstra kostnad dersom du ikke blir fornøyd.

Les vilkårene våre

Punktlig levering

Vi tilbyr bransjens beste prestasjonsnivå med en optimalisert arbeidsflyt som garanterer over at over 95 % av prosjektene leveres i tide. Og i sjeldne tilfeller der vi ikke klarer å møte tidsfristen, refunderer vi opptil hele oversettelsens kostnad.

Les vilkårene våre

Pay After Delivery

Vi stoler virkelig på kundene våre. Derfor har vi laget Pay After Delivery-modellen. Med Pay After Delivery kan du betale innen fem dager etter oversettelsens leveringstidspunkt med kredittkort, bankoverføring eller Paypal.

Les vilkårene våre

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 344 508 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Om oversettelser innenfor økonomi og finans

Oversettelse av et økonomisk/finansrelatert dokument forutsetter kunnskap om kontekst og en korrekt og konsekvent oversettelse av fagtermer. Translated kan garantere oversettelsestjenester av høy kvalitet for dokumenter innen økonomi, finans og forsikring gjennom et eget nettverk av 620 066 pålitelige morsmålsoversettere med høy grad av spesialisering innenfor økonomi og finans.

Translated fungerer som partner for oversettelser innenfor økonomi eller finans. Vi vurderer behovene og leverer det du trenger på det lokale språket, i en språkdrakt som er tilpasset finansverdenens spesifikke nyanser. Finans- og skattesystemer er forskjellige i alle land. Derfor er det viktig å identifisere alle aspekter som krever spesifikk tilpasning.

Mange av oversetterne våre har arbeidserfaring i selskaper innenfor bransjen og er kjent med problemene som kan oppstå under oversettelsesprosessen, i tillegg til å ha økonomiutdanning. Deres erfaring, kombinert med prosjektledernes prosessledelse, gjør at vi til enhver tid kan løse kritiske problemer knyttet til oversettelsesprosjektet på en enkel måte, og dermed innfri våre forpliktelser med tanke på kvalitet og leveringstider.

Oversettelsestjenestene våre for økonomi og finans har en tverrfaglig tilnærming – aspekter knyttet til markedsføring, finans, regnskapsføring og juss analyseres samtidig. Derfor kan flere oversettere jobbe med samme prosjekt, slik at den endelige oversettelsen er av høyeste kvalitet.

Vi jobber også med spesifikke dokumenter – økonomiske rapporter og finansregnskap, balanser og oversettelser av selskapsvedtekter. I disse tilfellene håndterer oversetterne våre de spesifikke finansrelaterte antydningene knyttet til formatering og nummerering.

Vi kan oversette mer enn 1 600 språkpar i så godt som alle elektroniske formater, og vi bevarer både det opprinnelige formatet og oppsettet.

Få et øyeblikkelig pristilbud

Oversett dokumentene dine på den enkle måten.

Kjøp på nettet med et par klikk.

Øyeblikkelig pristilbud