Fordítási díjak

1999 óta válogatjuk és képezzük a világ legjobb professzionális fordítóit, és csúcstechnológiával támogatjuk őket, hogy több mint 337 268 ügyfélnek segíthessünk mindenféle iparágban.

Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Összetettebb igénye van?

Összetett dokumentumokra, PDF-ekre, webhelyekre, szoftverekre és további feladatok elvégzésére is tudunk árajánlatot adni.

Barbara – Senior Account Manager

Miért minket válasszon?

Garantált minőség

A világ legjobb fordítóit fejlett minőségbiztosítási folyamatokkal támogatjuk. És ez még nem minden: Ingyenesen, az elejétől a végéig felülvizsgáljuk a fordítást, ha esetleg nem lenne elégedett.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítés határidőre

Az iparágban a legmagasabb teljesítményszintet kínáljuk egy olyan optimalizált munkafolyamat révén, amely garantálja, hogy több mint 95 százalékban időben teljesítünk. Ezenfelül abban a valószínűtlen esetben, ha egy határidőt nem sikerül betartanunk, akár a fordítás teljes költségét visszatérítjük.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítést követő fizetés

Őszintén bízunk ügyfeleinkben, ezért hoztuk létre a teljesítést követő fizetési modellt. A teljesítést követő fizetéssel a fordítás kézhezvételétől számított öt napon belül fizethet hitelkártyával, banki átutalással vagy PayPallel.

Olvassa el a feltételeinket

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 337 268 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

Mennyibe kerül egy fordítás?

A fordítás költsége különféle tényezőktől függ, ezek közül a legfontosabbak a lefordítandó szöveg hossza (azaz a szavak száma) és a nyelvkombináció. Minél ritkább a nyelvpár, annál magasabb a fordítás díja: például egy angolról japánra történő fordítás sokkal többe kerül, mint egy angol-olasz fordítás, mivel kevesebb fordító áll rendelkezésre ehhez a nyelvkombinációhoz, és Japánban a megélhetés költségei jóval magasabbak, mint Olaszországban.

E két változó mellett a fordítás ára a témától függően jelentősen változhat. Minél specifikusabb és szakmaibb a fordítás terminológiája, annál magasabb a fordítási díj. Például az atomreaktorok üzemeltetéséről szóló cikk fordítása többe kerül, mint a New York legjobb éttermeit bemutató prospektusé.

Végül a fordítás árát az is befolyásolja, ha speciális formázást igényel, sürgős határidőre kell elkészülnie, vagy ha különleges típusú fordításról van szó (hiteles fordítás, korábban lefordított anyag lektorálása, tanúsított fordítás stb.).

A Translated átlagosan 0,10 USD áron fordít. Egy normál oldal fordítása átlagosan 25 amerikai dollárba kerül, átlagosan 250 szóval vagy szóközökkel együtt 1500 karakterrel számolva oldalanként.

Három szolgáltatási szint

A Translated három szolgáltatási szinten kínál fordítást (prémium, professzionális és gazdaságos), hogy a legjobban megfeleljen az egyes fordítási projektek követelményeinek.

  • Gazdaságos: tökéletes fordítás a szöveg megértéséhez vagy személyes használatra. Nem alkalmas közzétételre. A gépi fordítás egyszerű szerkesztése anyanyelvi szakfordító által, aminek keretében csak a legsúlyosabb hibákat távolítjuk el. Nem választható beolvasott PDF-fájlok és képek esetén.
  • Professzionális: standard professzionális fordítás. A fordítást hivatásos anyanyelvi fordító végzi. Egy második hivatásos anyanyelvi fordító értékeli a fordítás minőségét. A kijelölt projektmenedzser végzi el a végső minőség-ellenőrzést. Kérésre a fordítói memóriát is biztosítjuk.
  • Prémium: kiváló minőségű fordítás publikációs célokra. A fordítást hivatásos anyanyelvi fordító végzi. Egy második hivatásos anyanyelvi fordító ellenőrzi a teljes fordítást. A kijelölt projektmenedzser végzi el a végső minőség-ellenőrzést. Kérésre a fordítói memóriát és szószedetet is biztosítjuk.

Az alábbi táblázat bemutatja a különféle típusú dokumentumok hozzávetőleges fordítási árait, a kért minőségi szinttől függően.

A feltüntetett árak egy általános témájú szöveg olaszról angolra történő fordítását tartalmazzák normál határidőre, ami naponta mintegy 2500 szó fordítását jelenti a projekt második munkanapjától kezdve.

Prémium Professzionális Gazdaságos
Webhely (3000 szó) 335 EUR 240 EUR 120 EUR
Powerpoint-bemutató (1000 szó) 125 EUR 88 EUR 40 EUR
Sajtóközlemény (300 szó) 41 EUR 30 EUR 12 EUR
Önéletrajz (250 szó) 36 EUR 25 EUR 10 EUR
Felhasználói kézikönyv (5000 szó) 578 EUR 415 EUR 200 EUR
Android-alkalmazás (2000 szó) 235 EUR 165 EUR 80 EUR
5 AdWords-hirdetés (50 szó)1 21 EUR 10 EUR 4 EUR
Házassági anyakönyvi kivonat (100 szó)2 21 EUR 10 EUR 4 EUR

1 Mindig legalább 100 szót számlázunk, hogy fedezzük az előállítási költségeinket.
2 Ha hiteles fordításra van szüksége, látogasson el erre az oldalra.

A Translated több mint 20 éve kínál többnyelvű fordítási szolgáltatásokat 596 575 hivatásos anyanyelvi fordítóból álló, világméretű hálózatán keresztül. Ennek a tapasztalatunknak köszönhetően minden fordítási igényre megoldással tudunk szolgálni, legyen szó bármilyen nyelvről, formátumról, szakterületről és határidőről.

A végleges fordítás minőségét anyanyelvi fordítóink biztosítják, akik abban az országban élnek, ahol a lefordított dokumentumokat publikálják, így garantálva, hogy a fordítás pontos, gördülékeny és a célországra szabott legyen.

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat