Automatisk indholdsdirigering

Optimer din arbejdsgang for kontinuerlig lokalisering ved automatisk at dirigere dit indhold til den lokaliseringstjeneste, det kræver.

Kontakt os

Alle former for indhold er forskellige.

Kontinuerlig lokalisering og fragmentering af indhold til mindre segmenter har gjort det sværere at tildele indhold til det korrekte lokaliseringstjenesteniveau. Vores indholdsfordeler identificerer metaoplysninger fra dit indhold og sætter det sammen med det bedst egnede serviceniveau for at optimere budgetfordelingen og sikre, at lokaliseringsindsatsen til enhver tid stemmer overens med indsatsen for indholdsoprettelse.

Kontinuerlig lokalisering på en effektiv måde

Automatisk proces

Indhold er ikke kun forskelligt pga. emnet, men også pga. deres formål og indflydelse. Vores indholdsfordeler analyserer automatisk hver fils metaoplysninger og udtrækker deres indhold for at bestemme, hvilken lokaliseringstjeneste der er mest velegnet.

Budgetoptimering

Uanset om du investerer meget i indholdsoprettelse eller markedsføring, er det vigtigt, at lokaliseringstjenestens kvalitet afspejler det budget på et mikroskopisk niveau, så du aldrig bliver nødt til at betale premium-priser for indhold, der næsten aldrig læses af dine brugere og omvendt.

Fokus på kvalitet

Sørg for, at det indhold, som dine brugere interagerer mest med, er knyttet til den højeste kvalitetstjeneste, og at tiden fordeles proportionalt mellem vigtigt og sekundært indhold.

Vores tilbud

Tilpasset

Hvis du har store mængder af forskelligt indhold, der skal lokaliseres, vil en af vores maskinlæringsingeniører personligt studere din sag og finde en ad hoc-løsning til dine behov som en ikke-bindende professionel konsultation.

Standard

Vores standardmulighed lader dig sende en .zip med filer, som du typisk lokaliserer. Vi bruger disse filer til at oplære din personlige indholdsfordeler og knytte den til din kundeprofil. Herefter dirigeres alle nye indgående projekter automatisk.

Diriger dit indhold til den rigtige tjeneste

Maskinoversættelse i høj kvalitet

Denne billige løsning er ideel til store mængder indhold, der har lav indflydelse på dine brugere (f.eks. kommentarer og anmeldelser). Oversættelsen udføres af ModernMT, vores adaptive neurale maskinoversættelsessystem, og du kan teste det her.

Efterredigering

Denne omkostningseffektive løsning omfatter en let gennemgang udført af en menneskelig oversætter af det output, der oversættes automatisk af ModernMT. Det er ideelt til indhold, der er sekundært, men ikke må fejlfortolkes og har brug for et menneskeligt gennemsyn (f.eks. intern dokumentation).

Professionel oversættelse

Vores Professional-niveau omfatter en oversættelse, der udføres af en professionel oversætter, en evaluering udført af en anden professionel oversætter og en QA-kontrol, der udføres af projektlederen. Det er ideelt til standardindhold (f.eks. generel forretningsdokumentation).

Premium-oversættelse

Vores Premium-niveau omfatter en oversættelse, der udføres af en professionel oversætter, en komplet gennemgang udført af en anden professionel oversætter og QA-kontrol, der udføres af projektlederen. Det er ideelt til indhold, der skal offentliggøres (f.eks. indhold på et websted).

Kreativ oversættelse

Vores kreative oversættelsestjeneste sammenfletter en professionel oversætters sproglige viden med en tekstforfatters kreative talent, og den er perfekt til indhold, der har brug for at skabe forbrugerengagement på målmarkedet (f.eks. websteder, brochurer og reklamer).

Tilpasset tjeneste

Enhver tilpasset tjeneste, der er aftalt i serviceniveauaftalen, kan knyttes til din personlige klassifikator og anvendes automatisk på dine indgående filer.

Se nærmere på vores teknologier

Oversættelses-API'er til løbende lokalisering, avanceret gentagelsesudnyttelse, indholdsudtræk fra 71 filformater og 21 indholdskilder, neural adaptiv maskinoversættelse og meget mere.

Få mere at vide

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Benedetta.
Hvad kan jeg hjælpe med?

Benedetta - Product Marketing Manager