Vi giver mulighed for bedre måder at arbejde på

Få chancen for at arbejde på interessante projekter i dit eget tempo og fastsætte din egen pris. Vi leverer teknologien gratis og understøtter din karriere med løbende uddannelsesprogrammer.

Søg job som oversætter

Vi rekrutterer sprogtalenter

  • Bedømt som det bedste firma at arbejde med på Proz.
  • Bliv betalt i slutningen af måneden lige så hurtigt som en fastansat.
  • Hundredvis af interessante job tildeles hver time.
  • Du bestemmer selv din pris per ord.
  • Du kan arbejde for os, hvor og hvornår du vil.
  • Gratis uddannelsesprogrammer.

Hvorfor Translated?

Punktlige betalinger

Translated er bedømt som et af de bedste bureauer at arbejde sammen med på Proz Blue Board, og det er fordi, vi tager os så godt af vores oversættere. Du kan frit vælge din egen pris, og vi betaler til tiden i slutningen af hver måned.

Interessante projekter

Du oversætter for verdens største brands, innovative nye virksomheder og ægte små virksomheder. Ved hjælp af T-Rank sørger vi for, at du modtager indhold, der er relevant for din erfaring.

Professionelle projektledere

Vores projektledere hjælper dig med at vokse som professionel oversætter takket være automatiseringen af deres gentagne opgaver, hvilket giver dem tid til at pleje menneskelige relationer.

Du kan nyde godt af vores teknologi

Vi mener, at mennesker og teknologi er stærkere sammen. Derfor udvikler vi teknologier og gør dem tilgængelige for alle, enten gratis eller som open source.

Matecat

Det mest avancerede CAT-værktøj til genbrug af indhold og samarbejde. Matecat kombinerer samarbejdende webskala-TM'er og adaptiv, neural maskinoversættelse for at foreslå overensstemmelser og minimerer dermed din indsats. Alt sammen gratis.

Oversæt med Matecat

Matesub

Matesub er Translateds proprietære onlineværktøj til undertekster, der giver forslag under transkriptions- og oversættelsesprocessen. Det kombinerer den allernyeste AI med et effektivt redigeringsprogram, så du kan lave undertekster i højere kvalitet langt hurtigere.

Prøv Matesub

ModernMT – den første adaptive, neurale MT

ModernMT er den første maskinoversættelsesteknologi, der er udviklet specielt til professionelle oversættere. Den lærer din stil at kende fra dine TM'er og bruger kontekst til at fjerne flertydighed, så du ikke behøver at rette den samme fejl igen og igen.

Hent licens eller Hent kildekode

MyMemory til SDL Trados

Samarbejdende webskalaoversættelseshukommelse med over 40 milliarder ord fra professionelle oversættelser, der er oprettet ved at indsamle TM'er fra EU og FN og sidestille de bedste domænespecifikke flersprogede websteder.

Hent plugin

TAV

Vores TAV giver os besked om din tilgængelighed til at modtage arbejde, eller hvis du har travlt. Maksimer dine chancer for at arbejde sammen med os, og undgå at bruge tid på at skulle afvise projekter, når du har travlt.

Download TAV

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores medarbejdere er klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Kontakt os: community@translated.com

Hej, jeg hedder Jolita.
Hvad kan jeg hjælpe med?

Jolita – Community Manager

Søg job som oversætter

Ansøg om at arbejde hos os som freelanceoversætter.
Vi søger unge talenter, erfarne fagfolk og domæneeksperter.

Ansøg nu