Vi gør sprog tilgængeligt
for alle

Professionelle oversættelsestjenester på en nem måde. Udført af eksperter, leveret af teknologi og leveret effektivt.

Hurtigt tilbud Om os

Vores tilbud

Professionel oversættelse

Den nemme og hurtige metode til professionelt at oversætte dokumenter, manualer, websteder, software med mere i henhold til din tidsplan og dine krav på 202 sprog og 40 ekspertiseområder.

Hurtigt tilbud

Virksomhedsløsninger

Vi tilbyder en bred vifte af fuldt administrerede oversættelsestjenester fra brugerdefinerbare lokaliseringsløsninger med godt kendskab til kunden til automatiserede transaktionstjenester i store mængder.

Få mere at vide

Udviklingsværktøjer

De mest sofistikerede, men alligevel brugervenlige oversættelses-API'er til løbende lokalisering, indholdsudtræk fra 71 filformater, neurale adaptive maskinoversættelser med mere.

Få mere at vide
Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 328.491 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs kundernes historier

De vigtigste fordele

Erfaring og tillid

Vi har leveret 1,2 millioner oversættelser på 202 sprog til 328.491 kunder på 40 makrodomæner siden 1999 og dermed styrket de mest krævende kunders globaliseringsstrategier.

Referencer

Effektive processer

Vi arbejder hårdt på at gøre oversættelsestjenester mere effektive ved at forbedre vores produktionsprocesser med gode teknologier og dygtige mennesker. Et perfekt eksempel er systemet T-Rank™, der med det samme matcher dit indhold med den mest kvalificerede oversætter til jobbet.

Produktionsprocessen

Et skridt foran

Vi tilbyder en bred vifte af sproglige tjenester, der dækker alle dine fremtidige behov: Google Ads-oversættelse, softwarelokalisering, undertekster og API'er for at integrere menneskeudført oversættelse overalt, hvor du har brug for det.

Vores tjenester

Bliv en del af vores kultur

Vi er stolte over at betale vores oversættere rimeligt og tilbyde et arbejdsmiljø, der er samarbejdende, sjovt og åbent for alle: En kultur, der inspirerer talenter til at gøre gode ting for dig.

Om os

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe med?

Barbara – Senior Account Manager

Få et tilbud med det samme

Den nemme måde at få oversat dine dokumenter i en fart på.

Køb online med nogle få klik.

Hurtigt tilbud