Vi gør sprog tilgængeligt for alle

Vi har tilbudt oversættelser, der er udført af mennesker, i de seneste 20 år til vores 337.268 kunder på 201 sprog og inden for 40 specialområder.

Vi bruger en stærk kombination af menneskelig kreativitet og maskinintelligens til hurtigt at skabe sammenhængende oversættelser af høj kvalitet.

Vi er stolte over, at oversættere betragter os som en af de bedste virksomheder at samarbejde med. Vi betaler dem hurtigt og rimeligt, uanset hvor i verden de er.

Vi tror på mennesker. Derfor har vi oprettet en fond, der hedder Pi Campus, for at geninvestere Translateds overskud i lovende, nystartede virksomheder. Pi Campus er også et vidunderligt arbejdsmiljø, der udvikler talenter, og hvor natur og design inspirerer os til at gøre det bedre for dig.

Vores historie

Translated blev grundlagt i 1999 af en lingvist og en datalog med en investering på omkring 100 dollars, der blev brugt til at købe internetdomænet og den første onlinereklame.

Kort efter besluttede vi at gøre noget usædvanligt for onlinevirksomheder: at give vores kunder mulighed for at betale efter oversættelsen var blevet leveret. Det var bestemt en risiko, men vi mente, at tillid altid skal være gensidig. Og det har vist sig, at vi havde ret: Tusindvis af kunder har sat pris på denne tilgang, og til gengæld har de været loyale over for os. Siden grundlæggelsen og uden ekstern kapital har Translated afsluttet hvert regnskabsår med en nettofortjeneste, og Betal efter levering er nu en fast model.

I de seneste fem år er vi vokset jævnt og har øget vores produktion fra gennemsnitligt 180.000 leverede oversættelser i 2015 til 360.000 i 2018.

Translated er blevet belønnet ved flere lejligheder, herunder TAUS Innovation Contest. I 2015 belønnede EU-Kommissionen vores MateCat, og dermed Translated, for at være et af de bedste AI-forskningsprojekter i de seneste syv år. I 2017 nævnte Financial Times os som en af Europas hurtigst voksende virksomheder.

Translated bidrager til sprogbranchen ved at gøre det meste af sin teknologi open source og tilgængelig for alle via Translated Labs.

Vores vision

Sprog bør ikke være en barriere for nogen, men en mulighed.

Derfor arbejder vi for at skabe en fremtid, hvor alle kan kommunikere mere meningsfuldt og blive forstået.

Vi sår og nærer løsninger til i dag og designer dem til i morgen. Nye arbejdsgange, nye sprog og nye værktøjer til at opbygge en service, der hjælper med at mindske afstande og gøre vores planet lidt mindre.

I sidste ende handler vores daglige engagement om at hjælpe det menneskelige potentiale med at trives og fremme mangfoldighed i alle dets former.

I et fælles, sjovt og åbent arbejdsmiljø skaber vi en kultur, der inspirerer dygtige folk til at gøre gode ting for dig.

Vi tror på mennesker.

Vi tror på en blomstrende og åben fremtid.

Vi er her for at gøre sprog tilgængeligt for alle.

Kontakt os.

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål

og hjælpe dig med at få det, du ønsker.

Kontakt os