Professionelle oversættelser på en nem måde

596.575 godkendte professionelle oversættere og 337.268 kunder har oversat på den intelligente måde siden 1999.

Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Har du mere komplekse behov?

Vi hjælper dig med at få et tilbud på komplekse dokumenter, PDF-filer, websteder, software med mere.

Barbara – Senior Account Manager

Hvorfor vælge os?

Garanteret kvalitet

Vi hjælper verdens bedste oversættere med avancerede kvalitetssikringsprocesser. Og det er ikke alt: Vi tilbyder en gratis omfattende gennemgang af oversættelsen, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Læs vores vilkår

Levering til tiden

Vi tilbyder branchens bedste præstationsniveauer med en optimeret arbejdsgang, der garanterer, at over 95 % af projekterne leveres til tiden. Og i det usandsynlige tilfælde, at vi ikke overholder en deadline, refunderer vi op til den fulde pris for oversættelsen.

Læs vores vilkår

Betal efter levering

Vi stoler virkelig på vores kunder, og derfor har vi oprettet modellen Betal efter levering. Med Betal efter levering kan du betale inden for fem dage efter levering af oversættelsen via kreditkort, bankoverførsel eller PayPal.

Læs vores vilkår

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 337.268 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Vores professionelle tjenester

Lokalisering af websteder

Fuldt administrerede løsninger til at bringe dit websted til en anden kultur – fra flersprogede WordPress-websteder til komplekse arkitekturer.

Oversættelse af Google Ads

Vi har været Googles vigtigste partner til oversættelse af millioner af annoncer og søgeord siden 2006.

Undertekster til videoer

Over 40.000 timers film og serier, der er blevet tilpasset med undertekster, kommentarspor og eftersynkronisering.

Softwarelokalisering

Vi lokaliserer de originale filer på din mobilapp eller desktopsoftware og tester dem bagefter, så du slipper for besværet med at kopiere og indsætte.

Flersproget DTP

DTP på 201 sprog, inklusive asiatiske og højre mod venstre-sprog, for at levere en fil der er klar til udskrivning.

Officielle oversættelser

Vores professionelle oversættelsestjenester kan certificeres eller blive edsvoret i retten, afhængigt af det land, hvor du skal præsentere dit dokument.

Tilpassede lokaliseringsløsninger

Fra oplæring af oversættere, så de kender din foretrukne stil, til API'er og tilpassede arbejdsgange.

Flersprogede chatbots

Integration med chatbotplatforme, CMS og billetudstedelsessoftware til kundesupport, datasætudvidelse og efterlokaliseringstest.

Hasteoversættelser

Vi kan oversætte store mængder på nogle timer og små mængder på få minutter takket være vores store netværk af oversættere, der understøttes af optimerede teknologier.

Enkel dokumentoversættelse

Brug vores onlinetilbud for at opleve den hurtige og nemme metode til at oversætte dine dokumenter til 201 sprog siden 1999.

Bliv en del af vores kultur

Vi er generøse optimister med en anerkendende kultur. Vi er stolte over at betale vores oversættere rimeligt og tilbyde et arbejdsmiljø, der er samarbejdende, sjovt og åbent for alle: En kultur, der inspirerer talenter til at gøre gode ting for dig.

Få mere at vide

Få et tilbud med det samme

Den nemme måde at få oversat dine dokumenter i en fart på.

Køb online med nogle få klik.

Hurtigt tilbud