Oversættelse af Google AdWords-kampagner

Hvorfor Translated?

Translated er en af de få Google-godkendte leverandører til lokalisering af Ads. Vi har været det siden 2007 og på over 202 sprog.

Vores arbejde er baseret på to principper:

  • Søgeordsoptimering: Vi bruger Google Keyword Planner til at kontrollere relevansen af søgeord i forhold til lokale søgetendenser.
  • Effektiv kreativitet: Vi oversætter annoncetekster for at gøre din originale kommercielle meddelelse og opfordring til handlinger så overbevisende som muligt på målsproget.

Kvalitet har en afgørende rolle i reklamekampagner. Vores oversættere vælger ikke kun de mest relevante søgeord til dit marked og respekterer de forskellige muligheder for søgeordsmatchning (bredt match, sætningsmatch, nøjagtigt match og negativt match), men følger også Google AdWords' specifikke retningslinjer for kvalitet og bedste metoder, som det kræves af Google. Dette maksimerer dine søgeords kvalitet og sikrer, at dine annoncer virker.

Sådan fungerer det

1. Vælg sprog og markeder

I hvilke lande og på hvilke sprog vil du reklamere for dine produkter? Kig på T-Index-undersøgelsen for at identificere den mest passende marked-sprog-kombination til din investering under hensyntagen til kundebasen og potentialet for onlinesalg.

2. Gør dit Google AdWords-materiale klar til oversættelse

Basisindstilling: Send os et simpelt Word- eller Excel-dokument, der indeholder den kampagne, der skal oversættes, eller giv os adgang til dit AdWords-panel ved at tilføje en ny midlertidig bruger. Husk at opdele din fil i annoncegrupper for at hjælpe vores oversættere med at forstå kampagnestrukturen.

Ekspertindstilling: Download AdWords Editor, som er den gratis Google-applikation til administrering af AdWords-kampagner, for at oprette en .aea-fil. Den overskuelige og brugervenlige brugergrænseflade betyder, at det kun tager cirka 5 minutter at åbne din AdWords-konto i editoren, downloade den kampagne, du vil lokalisere, og eksportere sikkerhedskopien i .aea-format.

3. Få et tilbud

Få et tilbud med det samme her, eller send de filer, der skal oversættes, til info@translated.com.

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe med?

Barbara – Senior Account Manager

Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 328.491 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Se vores teknologier

Oversættelses-API'er til kontinuerlig lokalisering, avanceret gentagelsesudnyttelse, indholdsudtrækning fra 71 filformater og 21 indholdskilder, neural adaptiv maskinoversættelse og meget mere.

Få mere at vide

Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os