Vi gør udfordrende projekter til præstationer

Translated bruger både de bedste lingvister og AI-drevne lokaliseringsværktøjer til at hjælpe virksomheder med at få en klar forståelse af deres kunder i hele verden, hvilket gør det muligt at få et bemærkelsesværdigt investeringsafkast.

Brug os til lokalisering

Succeshistorier

Sørg for ensartethed på tværs af forskellige lande

Vi designede en effektiv lokaliseringsarbejdsgang til markedsføringsindholdmed klare kommunikationskanaler og et dedikeret team af erfarne lingvister.

Nå ud til en milliard nye kunder på bare tre måneder

Vi orkestrerede den største og hurtigste sprogudvidelse nogensinde ved at samle de bedste oversættere, tekstforfattere og maskinoversættelse på ét sted.

Tal kundernes sprog – bogstaveligt talt

Vi lokaliserede onboarding-videobiblioteket (over 100 minutter) på tre sprog i løbet af to uger ved at kombinere lingvister med vores nyeste ekspressive AI-stemmer.

Vi har været pionerer for den perfekte symbiose mellem lingvister og maskinoversættelse siden 1999

Translated bruger et effektivt AI-rangeringsværktøj til at finde de bedste lingvister til hvert enkelt projekt fra et netværk af over 300.000 godkendte, modersmålstalende fagfolk. Når vi har fundet den bedste oversætter til jobbet, giver vi dem AI-drevet lokaliseringssoftware, der anvender vores prisbelønnede, patenterede, konteksttilpassende maskinoversættelse (MT).

Vores intelligente værktøjer befrier lingvisterne for overflødige opgaver, så de kan fokusere på sproglige nuancer og levere oversættelser af højere kvalitet. Gennem denne synergi får lingvister bedre forslag, samtidig med at maskinoversættelsen hele tiden lærer og hjælper dem med at blive mere effektive, tilpasningsdygtige og omkostningseffektive hver dag.

Din globale alt i én-partner

Vores kunder sparer tid og penge ved at købe de bedste lingvister og den bedste teknologi fra en enkelt leverandør, så de kan fokusere mere af deres indsats på at arbejde med vores team af designere, ingeniører og projektledere.En omfattende lokaliseringspakke,
der drives fuldt ud af AI

Adaptiv maskinoversættelse, oversættelser af høj kvalitet
Alle vores produkter anvender ModernMT, vores prisbelønnede, patenterede konteksttilpassende MT-teknologi. Den lærer af tidligere oversættelser og efterredigering, så den kan genkende sprogkontekst i realtid og give bedre forslag til lingvister, hvorved de kan fokusere på at lave de mest sofistikerede oversættelser.
Effektfuld tekst-, lyd- og videooversættelsessoftware
Vi giver alle vores oversættere AI-drevne værktøjer såsom Matecat, Matesub og Matedub, der fjerner overflødige opgaver og giver lingvisten mulighed for at fokusere på de kreative aspekter af lokaliseringsopgaven. Alle disse værktøjer suppleres af ModernMT, vores førende, adaptive maskinoversættelsesteknologi.
Et upartisk rangeringsværktøj, der finder førsteklassestalent
Vi finder de bedste lingvister til hvert projekt takket være T-Rank, en brugerdefinerbar, AI-drevet, proprietær software med over 20 års oplæring. Det rangerer oversættere og tekstforfattere ud fra over 30 faktorer, herunder deres CV, præstation og ekspertise inden for relevante emner.

Hurtigt skalerbare tjenester til ethvert behov

Et uovertruffent netværk af modersmålstalende lingvister
Vi kan oversætte store projekter på få timer og mindre projekter på få minutter takket være et stort netværk af over 300.000 godkendte modersmålstalende oversættere. Vi oplærer lingvister og arbejder med de bedste tekstforfattere i hele verden for at levere ensartet kvalitet og hurtigt forstå kundens stemme.
En innovativ hybridleverandørmodel, der optimerer omkostningerne
Til de mest udfordrende projekter arbejder vores brancheførende interne team med en pulje af tusindvis af freelancere i hele verden for at optimere omkostningerne og lade kunderne tilføje så mange sprog, de ønsker.
Et stadigt voksende tilbud, der dækker mere end 40 domæner
Vores professionelle oversættere er erfarne inden for over 40 ekspertiseområder, herunder reklame, hjemmesider, softwarelokalisering, beskrivende undertekstning, undertekstning, dubbing, flersproget DTP, chatbots og officielle oversættelser. Du er velkommen til at spørge, hvis du ikke finder det, du har brug for: Vi kan oprette enhver form for brugerdefineret tjeneste og byder udfordringen velkommen.

En indgående forståelse af kundernes behov

Intelligent KPI-overvågning og direkte adgang til lingvister
Med TranslationOS, vores frontløse TMS-platform, sætter vi kunder direkte i forbindelse med over 300.000 godkendte modersmålstalende oversættere. Ved hjælp af vores platform kan du i realtid få vist sprogprofiler og værdifulde KPI'er såsom økonomiske prognoser og kvalitet af ydeevnen.
Indsigtsfulde lokaliseringsanalyser
Vi har udviklet det første analyseværktøj til lokalisering, der hjælper vores kunder med at holde styr på alle detaljer i forbindelse med deres aktivitet. Det er en slags lokaliseringens Google Analytics, der giver virksomheder de handlingsrettede data, de har brug for.
Skræddersyede måldata for destinationslande
T-Index, et produkt fra vores interne forskningscenter, Imminent, er et effektivt rangeringsværktøj, der identificerer de bedste lande at gå efter baseret på deres potentiale for onlinesalg.

Et loyalt partnerskab, der bygger på fælles mål

Samarbejdsprocesser, der maksimerer ROI
Vi udvikler hele lokaliseringsprocessen i samarbejde med hver enkelt af vores kunder. Først finder vi frem til deres specifikke mål, så leverer vi markeds- og brandanalyser for at finde de bedste og mest rentable lokaliteter at gå efter.
Et interkulturelt perspektiv på sprog
Via vores forskningscenter, Imminent, støtter vi virksomheder gennem lokalisering og finansiering af sprogdataforskning, og vi belønner de bedste initiativer, der fremmer teknologi og kreativitet til international kommunikation.
Et samarbejdsfællesskab af ligesindede kunder
Vi mener, at det rette match er nøglen til succes. Vi opbygger et fællesskab af ligesindede samarbejdspartnere for at hjælpe alle med at forstå og blive forstået på deres eget sprog. Tag med os på en sejltur i San Francisco Bay for at lære mere om projektet Translated 9.

Vi er stolte af at levere CO2-frie lokaliseringer


Vi mener, at vi alle har et fælles ansvar for det, vi forbruger og producerer. For at kompensere for vores AI-relaterede CO2-aftryk og sikre en ren AI-bevægelse købte og restaurerede vi et vandkraftværk, der blev designet af Albert Einsteins far i 1895.

Udvid din globale rækkevidde

Vi står klar til at designe den bedste løsning til dine lokaliseringsbehov.

Kontakt os