Automatisk ruting av innhold

Optimaliser arbeidsflyten for kontinuerlig lokalisering ved å rute innholdet ditt automatisk mot den aktuelle lokaliseringstjenesten.

Kontakt oss

Alt innhold er ikke laget på samme måte.

Kontinuerlig lokalisering og fragmentering av innhold i kortere strenger har gjort det vanskeligere å fordele innholdet på de riktige tjenestenivåene for lokalisering. Innholdsruteren vår identifiserer metadata fra innholdet ditt og matcher det med det best egnede tjenestenivået. Dette optimaliserer budsjetteringen og sørger for at lokaliseringsinnsatsen matcher innsatsen for generering av innhold til enhver tid.

Kontinuerlig lokalisering gjort effektivt

Automatisert prosess

Innhold varierer ikke bare på bakgrunn av emnet, men også etter formål og innflytelse. Innholdsruteren analyserer metadataene i hver fil og henter ut innholdet for å avgjøre hvilken lokaliseringstjeneste som passer best.

Budsjettoptimalisering

Uansett om du investerer mye i generering av innhold eller markedsføring, er det viktig at kvaliteten på lokaliseringstjenesten gjenspeiler budsjettet helt ned på mikroskopisk nivå. På den måten trenger du ikke å betale premium-priser for innhold som nesten aldri blir lest av brukere og omvendt.

Fokus på kvalitet

Sørg for at det innholdet brukerne samhandler mest med, er tilknyttet tjenesten med høyest kvalitet, og at tid fordeles avhengig av om innholdet er viktig eller mindre viktig.

Vi tilbyr

Skreddersydd

Hvis du har store mengder variert innhold du vil lokalisere, analyserer en av spesialistene våre innen maskinlæring saken din og finner en løsning som er skreddersydd etter dine behov. Denne profesjonelle konsultasjonen er ikke bindende.

Klar til bruk

Vårt klar-til-bruk-alternativ gjør at du kan sende .zip-mapper av filer du vanligvis lokaliserer. Vi bruker disse filene til å trene den skreddersydde innholdsruteren din og assosierer denne med kundeprofilen din. Etter dette rutes alle nye prosjekter automatisk når de kommer inn.

Rut innholdet ditt til riktig tjeneste

Maskinoversettelse av høy kvalitet

En rimelig løsning som passer ypperlig til store innholdsvolumer som har lite nedslagsfelt blant brukerne dine (f.eks. kommentarer og anmeldelser). Oversettelsen utføres av ModernMT, vårt adaptive system for maskinoversettelse med nevrale læreevner. Du kan teste det ut her.

Etterredigering

Denne kostnadseffektive løsningen inkluderer at en oversetter foretar en lett korrekturlesing av utdataene etter en automatisk oversettelse utført av ModernMT. Ypperlig til innhold som er mindre viktig, men som ikke kan feiltolkes og ikke behøver menneskelig gjennomgang (f.eks. interne dokumenter).

Profesjonell oversettelse

Professional-nivået inkluderer en oversettelse utført av en profesjonell oversetter, en evaluering utført av en annen profesjonell oversetter og en kvalitetssjekk utført av prosjektlederen. Passer ypperlig til standardinnhold (f.eks. generelle selskapsdokumenter).

Premium-oversettelse

Premium-nivået vårt inkluderer en oversettelse utført av en profesjonell oversetter, en fullstendig korrekturlesing av en annen oversetter og en kvalitetssjekk utført av prosjektlederen. Ypperlig til innhold som skal publiseres (f.eks. nettstedsinnhold).

Kreativ oversettelse

Tjenesten vår for kreativ oversettelse forener en profesjonell oversetters lingvistiske kunnskap med en tekstforfatters kreative talent. Dette er perfekt for innhold som har til hensikt å øke engasjementet til forbrukere i målmarkedet (f.eks. nettsteder, brosjyrer, annonser).

Skreddersydde tjenester

Alle skreddersydde tjenester som avtales i tjenestenivå-avtalen, kan tilknyttes et eget, tilpasset sorteringsapparat og tildele innkommende filer automatisk.

Oppdag teknologien vår

Oversettelses-API-er til kontinuerlig lokalisering, avansert repetisjonsvekting, innholdsekstraksjon fra 71 filformater og 21 innholdskilder, maskinoversettelse med nevral læreevne og mye mer.

Finn ut mer

Flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klart til å finne løsningen på dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Benedetta.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Benedetta – produktmarkedsføringssjef