Lokalisering av iOS-apper

Hvorfor Translated?

Translated er en spesialisert leverandør av lokalisering for iOS-apper på 202 språk.

Vi har et team av profesjonelle oversettere og prosjektledere som er spesielt opplært til å oversette og håndtere denne typen innhold. Det eneste du behøver å tenke på er å sende oss filene (.xml eller hvilket som helst annet format).

Slik fungerer det

1. Velg språk og markeder.

Hvilke land og språk støtter applikasjonen din? Få hjelp fra T-Indexen vår – du kan gjennomgå høydepunktene i markedet og identifisere områdene hvor appen din har størst potensiale.

2. Strukturer appen din for å støtte lokalisert innhold.

Følg Apples beste praksis for lokalisering av iOS-applikasjoner.

3. Be om et pristilbud for profesjonell oversettelse.

Du kan skrive til info@translated.com eller kontakte oss via kontaktskjemaet. Send oss kildefilene dine (.xml eller et hvilket som helst annet format), beskrivelsesteksten, nøkkelordene for App Store, bilder og alt annet materiale som skal oversettes.

4. Øk omsetningen.

Har du allerede planlagt en Google Ads-kampanje for å oppnå flere nedlastninger eller økt engasjementet for appen din? Translated er også en av få leverandører godkjent av Google for å lokalisere Google Ads (tidligere Google Adwords). Send oss et enkelt Word- eller Excel-dokument med kampanjen som skal oversettes, så produserer vi raskt og enkelt en lokalisert versjon av høy kvalitet.

Har du flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Claudia.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Claudia – kundeansvarlig

Gode grunner til å lokalisere appene dine

Apple App Store er tilgjengelig i over 150 land og støtter mer enn 40 språk. Applikasjonslokalisering er en flott markedsføringsmulighet for å utvide målmarkeder og øke nedlastinger og inntekter i Apples App Store.

Gi brukerne dine
det de vil ha

Appen din har et enormt distribusjonspotensiale i ikke-engelsktalende land. By brukerne på en forbedret nettopplevelse på deres eget språk slik at appen din skiller seg ut i mengden. Oversettelse av en app er en flott mulighet til å markedsføre mot et internasjonalt publikum, noe som øker antall nedlastinger og inntekter.

I 2018 ble det lastet ned 205,4 milliarder apper, og det ble handlet for 106,4 millarder  dollar i app-butikker. Prognosene spår at det kommer til å være seks milliarder enheter på verdensbasis i 2022 – én for hver innbygger på planeten, med et samlet forbruk på 157 milliarder dollar.

Landene med flest nedlastinger kommer til å være Kina, India, USA, Brasil og Russland. Sortert etter forbruksnivå kommer de fem første imidlertid til å være Kina, USA, Japan, Sør-Korea og Tyskland, sammen med land som Japan, der det i gjennomsnitt brukes 140 USD hvert år på mobiltelefoner (nesten syv ganger verdensgjennomsnittet). Med vellykket lokalisering er mulighetene nærmest uendelige.

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å jobbe med mer enn 328 491 kunder over hele verden, inkludert unge og innovative, nyetablerte selskaper samt store globale selskaper fra forskjellige bransjer. Vi har optimalisert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende og heladministrerte løsninger.

Les mer

Oppdag teknologiene våre

Oversettelses-API-er til kontinuerlig lokalisering, avansert repetisjonsvekting, innholdsekstraksjon fra 71 filformater og 21 innholdskilder, maskinoversettelse med nevral læreevne og mye mer.

Les mer

Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning for dine oversettelsesbehov.

Ta kontakt