Olemme kehittäneet erilaisia uusia palveluja COVID-19-kriisin kiireellisyyden vuoksi

Koronaviruskriisi (COVID-19) aiheuttaa nopeasti ennennäkemättömiä muutoksia ympäri maailmaa. Nyt jos koskaan yritysten on kyettävä kommunikoimaan nopeasti ja selkeästi työntekijöidensä ja asiakkaidensa kanssa. Auttaaksemme sinua tarjoamme nyt pikatoimituksen, ympärivuorokautista palvelua, päivystävät ja talon sisäiset kääntäjät, asiantuntijareservin lääketieteellisiin teksteihin sekä muita palveluja.

saatavilla joka päivä, ympäri vuorokauden

Meillä on aina ollut kääntäjiä valmiustilassa työaikana useimmissa aikavyöhykkeissä. Nyt tuemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden riippumatta siitä, missä he ovat. Uuden ympärivuorokautisen järjestelmämme ansiosta voimme toimittaa tekstiä 200 kielellä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Kiirepalvelu seuraavaksi päiväksi

Jotkin asiat eivät voi odottaa. Kun pyydät käännöstä seuraavaksi päiväksi työviikon aikana, toimitamme valmiin tekstin seuraavan arkipäivän aamuna. Käännökset on mahdollista saada valmiiksi jopa viikonloppuna, jotta voit julkaista tai jakaa monikielisen sisällön heti maanantaiaamuna.

Paikalliset kääntäjät paikallisille toimistoille

Jos tarvitset kiireellisesti ylimääräistä apua toimistollesi, voit nyt varata paikallisen kääntäjän, joka tulee paikan päälle. Voit olla missä päin maailmaa tahansa. Ja jos työntekijäsi työskentelevät kotoa kriisin aikana, paikallisesta kääntäjästä tulee osa etätiimiäsi.

Päivystyspalvelu

Jos tarvitset valmiuskapasiteettia kiireellisten käännöspyyntöjen kattamiseksi, voit nyt varata valikoidun tiimin tietyksi ajaksi. Maksat tuntipalkkion käännettyjen sanojen määrästä riippumatta. Jokainen kääntäjä pystyy tuottamaan 200–300 sanaa tunnissa, ja kaikki tekstit toimitetaan päivystysjakson aikana.

Lääketieteellisten tekstien kääntäjien hätäreservi

Olemme koonneet 217:n lääketieteellisten tekstien kääntäjän ryhmän, joka kattaa 60 kieltä. Ryhmä tarjoaa korvaamatonta tukea terveydenhuollon järjestöille, joiden on kommunikoitava nopeasti monikielisten yhteisöjen kanssa tai yli rajojen. Tutkinnon suorittaneilla asiantuntijoillamme on paljon kokemusta useista lääketieteen aloista.

Ota yhteyttä.

Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi

ja auttamaan sinua saamaan haluamasi.

Ota meihin yhteyttä