Tuomme kielen
kaikkien ulottuville

Ammattimaiset, helpot käännöspalvelut. Asiantuntevien ihmisten luoma, tekniikan vauhdittama, tehokkaasti toimitettu.

Pikatarjous Tietoja meistä

Palvelumme

Ammattimaiset käännökset

Helppo ja nopea tapa kääntää asiakirjoja, käyttöohjeita, verkkosivustoja, ohjelmistoja ja muuta ammattimaisesti aikataulun ja vaatimusten mukaan 203 kielellä ja 40 osaamisalueella.

Pikatarjous

Yritysratkaisut

Tarjoamme laajan valikoiman täyden palvelun käännöspalveluja räätälöidyistä ja mukautuvista lokalisointiratkaisuista laajoihin automatisoituihin transaktiopalveluihin.

Lisätietoja

Kehittäjien työkalut

Kehittyneimmät mutta helppokäyttöiset käännössovellusliittymät jatkuvaan lokalisointiin, sisällön erottaminen 71 tiedostomuodosta, neuroverkkoihin perustuvat adaptiiviset konekäännökset ja paljon muuta.

Lisätietoja

Human Touch

Translated on sitoutunut kehittämään parhaan mahdollisen symbioosin ammattikääntäjien tarkkuuden ja tekoälyn valmiuksien välille. Uskomme, että tämä on ainoa tapa antaa kaikille mahdollisuus ymmärtää ja tulla ymmärretyksi omalla kielellään. Lyhytelokuvamme "Human Touch", Inhimillinen kosketus, juhlistaa sitä mittaamatonta arvoa, jonka ihmiset tuovat käännösmaailmaan, ja nostaa esiin ihmisten roolia teknologian kehityksessä. Me uskomme ihmisiin.

Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Meillä on yli 344 508 asiakasta ympäri maailmana, ja palvelemme nuoria innovatiivisia startup-yrityksiä sekä suuria globaaleja yrityksiä eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan niiden ainutlaatuisia tarpeita ja mukautumaan yhtä lailla pieniin tilauksiin kuin räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lue asiakastarinoita

Keskeiset edut

Kokemus ja luottamus

Olemme toimittaneet 1,2 miljoonaa käännöstä 203 kielellä 344 508 asiakkaalle 40 makroalueella vuodesta 1999 lähtien vauhdittamaan vaativimpien asiakkaiden globalisaatiostrategiaa.

Referenssit

Prosessin tehokkuus

Pyrimme tekemään käännöspalveluista entistä tehokkaampia vahvistamalla tuotantoprosessejamme parhaalla tekniikalla ja lahjakkailla ihmisillä. Erinomainen esimerkki on T-Rank™-järjestelmä, joka löytää heti sisällöllesi pätevimmän kääntäjän.

Tuotantoprosessi

Askeleen edellä

Tarjoamme laajan valikoiman kielipalveluja, jotka kattavat kaikki tulevat tarpeesi: Google Ads -käännökset, ohjelmistojen lokalisointi, tekstitys ja sovellusliittymät integroivat ihmisen tekemän käännöksen mihin tahansa sitä tarvitset.

Palvelumme

Omaksu kulttuurimme

Olemme ylpeitä siitä, että maksamme kääntäjillemme oikeudenmukaisesti ja tarjoamme kaikille yhteistyöhenkisen, hauskan ja avoimen työympäristön: kulttuurin, joka inspiroi asiantuntijoita tekemään hienoja asioita puolestasi.

Tietoa meistä

Tuoreimmat uutiset

Edistämme innovaatioita kieliteknologia-alalla 100 000 euron tutkimusapurahalla

Translatedin tutkimuskeskus, Imminent, rahoittaa viittä alkuperäistä tutkimushanketta, jotka tutkivat kielipalvelualan edistyneimpiä uusia tuulia. Haku on avoin startup-yritysten perustajille, tutkijoille, innovaattoreille, kirjoittajille, yliopistolaboratorioille, organisaatioille ja yrityksille ympäri maailmaa.

Lue uutinen

Translated 9 aloittaa Ocean Globe Race -kilpailun viimeisen osuuden

Päihitettyään Kap Hornin haasteet ja korjattuaan merkittävät runkoon aiheutuneet vauriot Falklandilla Translated 9 lähti tänään purjehtimaan Ocean Globe Race -kilpailun neljättä osuutta. Osoituksena joustavuudesta, innovaatiosta ja yhteisistä ponnisteluista tiimimme on valmis kohtaamaan kilpailun viimeisen osan sitoutuneena voittamaan.

Lue uutinen

Uusi tutkimus vahvistaa, että ModernMT suoriutuu paremmin kuin johtavat yrityskäännösten konekäännös- ja GenAI-ratkaisut

Polyglot Technologyn perustajan Achim Ruoppin johtama riippumaton tutkimus on osoittanut, miten ModernMT:n mukautuva konekäännösratkaisu voi suoriutua todellisessa käytössä paremmin kuin merkittävimmät julkisesti saatavilla olevat konekäänninjärjestelmät, mukaan lukien Deepl, Google Translate ja jopa uusin GenAI.

Lue uutinen

Onko sinulla muuta kysyttävää? Ota yhteyttä.

Tiimimme on valmis löytämään ratkaisun käännöstarpeisiisi.

Ota meihin yhteyttä

Hei, olen Barbara.
Kuinka voin auttaa?

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Pyydä pikatarjous

Näin saat dokumenttisi käännettyä helposti ja nopeasti.

Osta verkosta muutamalla napautuksella.

Pikatarjous