Tuomme kielen
kaikkien ulottuville

Ammattimaiset, helpot käännöspalvelut. Asiantuntevien ihmisten luoma, tekniikan vauhdittama, tehokkaasti toimitettu.

Pikatarjous Tietoja meistä

Tarjoomamme

Ammattimainen käännös

Helppo ja nopea tapa kääntää asiakirjoja, käsikirjoja, verkkosivustoja, ohjelmistoja ja muuta ammattimaisesti aikataulun ja vaatimusten mukaan 199 kielellä ja 40 asiantuntemusalueella.

Pikatarjous

Yritysratkaisut

Tarjoamme laajan valikoiman täyden palvelun käännöspalveluja räätälöidyistä ja mukautuvista lokalisointiratkaisuista laajoihin automatisoituihin transaktiopalveluihin.

Lisätietoja

Kehittäjien työkalut

Kehittyneimmät mutta helppokäyttöiset käännössovellusliittymät jatkuvaan lokalisointiin, sisällön erottaminen 71 tiedostomuodosta, neuroverkkoihin perustuvat adaptiiviset konekäännökset ja paljon muuta.

Lisätietoja
Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Meillä on yli 310 391 asiakasta ympäri maailman ja palvelemme nuoria innovatiivisia startup-yrityksiä sekä suuria globaaleja yrityksiä eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan niiden ainutlaatuisia tarpeita sopeutumalla pienistä tilauksista räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lue asiakkaiden tarinoita

Keskeiset edut:

Kokemus ja luottamus

Olemme toimittaneet 1,2 miljoonaa käännöstä 199 kielellä 310 391 asiakkaalle 40 makro-verkkotunnukseen vuodesta 1999 lähtien vauhdittamaan vaativimpien asiakkaiden globalisaatiostrategiaa.

Referenssit

Prosessin tehokkuus

Pyrimme tekemään käännöspalveluista entistä tehokkaampia vahvistamalla tuotantoprosessejamme hienolla tekniikalla ja lahjakkailla ihmisillä. Täydellinen esimerkki on T-Rank ™-järjestelmä, joka löytää heti sisällöllesi pätevimmän kääntäjän.

Tuotantoprosessi

Askeleen edellä

Tarjoamme laajan valikoiman kielipalveluja, jotka kattavat kaikki tulevat tarpeesi: Google Ads -kääntäminen, ohjelmistojen lokalisointi, tekstitys ja sovellusliittymät integroivat ihmisen tekemän käännöksen mihin tahansa sitä tarvitset.

Palvelumme

Omaksu kulttuurimme

Olemme ylpeitä siitä, että maksamme kääntäjillemme oikeudenmukaisesti ja tarjoamme kaikille yhteistyöhenkisen, hauskan ja avoimen työympäristön: kulttuurin, joka inspiroi kykyjä tekemään hienoja asioita puolestasi.

Tietoja meistä

Onko sinulla muuta kysyttävää? Ota yhteyttä.

Tiimimme on valmis löytämään ratkaisun käännöstarpeisiisi.

Ota meihin yhteyttä

Hei, olen Barbara.
Kuinka voin auttaa?

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Pyydä pikatarjous

Näin saat dokumenttisi käännettyä helposti ja nopeasti.

Osta verkosta muutamalla napautuksella.

Pikatarjous