Avaamme uusia ovia liiketoiminnallesi

Keskitetty palvelupiste yrityksen käännöstarpeisiin: yksinkertaisesta asiakirjojen kääntämisestä räätälöityihin lokalisointiratkaisuihin ja automatisoituihin, nopeisiin käännöspalveluihin 195 kielellä.

Pikatarjous Ota meihin yhteyttä

Ammattimaiset palvelumme

Verkkosivuston lokalisointi

Täyden palvelun ratkaisut verkkosivustosi siirtämiseksi toiseen kulttuuriin, monikielisistä Wordpress-sivustoista monimutkaisiin arkkitehtuureihin.

Google Ads -käännös

Olemme olleet Googlelle tärkeä kumppani miljoonien mainosten ja avainsanojen kääntämisessä vuodesta 2006 lähtien.

Videon tekstitys

Yli 40 000 tuntia elokuvia ja tv-ohjelmia, joita on muokattu tekstityksellä, selostuksella ja jälkiäänityksellä.

Ohjelmistojen lokalisointi

Lokalisoimme mobiilisovelluksen tai työpöytäohjelmiston alkuperäiset tiedostot ja testaamme ne myöhemmin säästääksemme sinulta kopioinnin ja liittämisen vaivan.

Monikielinen DTP

Desktop publishing 140 kielellä, mukaan lukien aasialaiset ja oikealta vasemmalle kirjoitettavat kielet, toimitetaan tulostusta vaille valmiissa muodossa.

Viralliset käännökset

Voimme tuottaa käännöksiä, joiden tarkkuudesta on todistus tai tuomioistuimen hyväksymiä auktorisoituja käännöksiä sen mukaan, missä maassa sinun on esitettävä asiakirjasi.

Yksilölliset lokalisointiratkaisut

Voimme kouluttaa kääntäjämme perusteellisesti toteuttamaan haluamaasi tyyliä, toimittaa käännökset suoraan järjestelmääsi tai suunnitella yksilöllisen työnkulun.

Monikieliset chatbotit

Integrointi chatbot-alustojen, sisällönhallintajärjestelmän ja asiakastuen lippujärjestelmien, tietojoukkojen laajennuksen ja lokalisoinnin jälkeisen testauksen kanssa.

Kiireelliset käännökset

Voimme kääntää suuria määriä muutamassa tunnissa ja pieniä määriä vain minuuteissa optimoidun tekniikan avulla laajan kääntäjäverkostomme ansiosta.

Yksinkertainen asiakirjan käännös

Käytä verkkotarjoustamme, niin saat dokumenttisi käännettyä nopeasti ja helposti 195 kielelle, vuodesta 1999 lähtien.

TranslationOS

Täyden palvelun lokalisointialusta yrityskäyttöön, läpinäkyvä, väliportaaton ja hyperskaalautuva. Avaamme maailman, jossa älykkäät asiakkaat ja omistautuneet kääntäjät ovat suoraan yhteydessä toisiinsa.

Lisätietoja

Erinomaisuus alkaa prosesseista

Pyrimme tekemään käännöspalveluista entistä tehokkaampia lisäämällä tuotantoprosesseihimme hienoa tekniikkaa ja lahjakkaita ihmisiä.

Tuotantoprosessi

Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Meillä on yli 277 877 asiakasta ympäri maailman ja palvelemme nuoria innovatiivisia startup-yrityksiä sekä suuria globaaleja yrityksiä eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan niiden ainutlaatuisia tarpeita sopeutumalla pienistä tilauksista räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lue asiakkaiden tarinoita

Mitkä kielet pitäisi valita?

Joka vuosi julkaistaan T-Index, vapaasti saatavilla oleva hakemisto, jossa maat on sijoitettu paremmuusjärjestykseen niiden verkkomyyntipotentiaalin mukaisesti: arvokas työkalu yritykselle, joka haluaa tutkia uusia markkinoita.

Tutustu T-Indexiin

Omaksu kulttuurimme

Olemme anteliaita optimisteja, ja meillä on voimaannuttava kulttuuri. Olemme ylpeitä siitä, että maksamme kääntäjillemme oikeudenmukaisesti ja tarjoamme kaikille yhteistyöhenkisen, hauskan ja avoimen työympäristön: kulttuurin, joka inspiroi kykyjä tekemään hienoja asioita puolestasi.

Tietoja meistä

Onko sinulla muuta kysyttävää? Ota yhteyttä.

Tiimimme on valmis löytämään ratkaisun käännöstarpeisiisi.

Ota meihin yhteyttä

Hei, olen Claudia.
Kuinka voin auttaa?

Claudia – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Pyydä pikatarjous

Näin saat dokumenttisi käännettyä helposti ja nopeasti.

Osta verkosta muutamalla napautuksella.

Pikatarjous