Muutamme haastavat projektit performansseiksi

Translated yhdistää parhaat kääntäjät ja tekoälyä hyödyntävät lokalisointityökalut auttaakseen yrityksiä saamaan paremman käsityksen asiakkaistaan maailmanlaajuisesti ja saamaan merkittävän tuoton sijoittamastaan pääomasta.

Lokalisoi kanssamme

Menestystarinoita

Brändien yhdenmukaisuuden varmistaminen eri maissa

Suunnittelimme tehokkaan lokalisoinnin työnkulun heidän markkinointisisältöään varten selkeiden viestintäkanavien ja kokeneiden kääntäjien omistautuneen tiimin avulla.

Miljardi uutta asiakasta kolmessa kuukaudessa

Laajensimme kielivalikoimaamme kaikkien aikojen suurimmaksi ja nopeimmalla aikataululla tuomalla parhaat kääntäjät, copywriterit ja konekäännöksen yhteen paikkaan.

Puhumme asiakkaan kieltä – kirjaimellisesti

Lokalisoimme perehdytysvideokirjaston (yli 100 minuuttia) kolmelle kielelle kahden viikon aikana yhdistämällä kääntäjät ja huippuluokan ilmeikkäät tekoälyäänemme.

Olemme kääntäjien ja konekäännöksen yhdistämisen edelläkävijä jo vuodesta 1999

Translated käyttää tehokasta tekoälyn ranking-työkalua tunnistaakseen parhaat kääntäjät mihin tahansa projektiin yli 300 000 testatun, ammattitaitoisen natiivipuhujan joukosta. Kun löydämme parhaan kääntäjän, tarjoamme heidän käyttöönsä tekoälyä hyödyntävän lokalisointiohjelmiston, joka hyödyntää palkittua, patentoitua ja kontekstiin mukautuvaa konekäännöstämme (MT).

Älykkäät työkalumme vapauttavat kääntäjät tarpeettomista tehtävistä, jotta he voivat keskittyä kielellisiin vivahteisiin ja tuottaa siten laadukkaampia käännöksiä. Tämän synergian ansiosta kääntäjät saavat parempia ehdotuksia ja konekäännös jatkaa oppimista ja auttaa heitä tulemaan tehokkaammiksi, mukautuvammiksi ja kustannustehokkaammiksi joka päivä.

Kansainvälinen täyden palvelun kumppanisi

Asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa hankkimalla parhaat kääntäjät ja teknologian yhdeltä toimittajalta, jotta he voivat keskittyä työskentelemään suunnittelijoidemme, insinööriemme ja projektipäällikköjemme kanssa.Kattava lokalisointipaketti,
joka toimii täysin tekoälyn avulla

Mukautuva konekäännös, ylivertaiset käännökset
Kaikissa tuotteissamme käytetään ModernMT:ää, palkittua, patentoitua kontekstiin mukautuvaa konekäännösteknologiaa. Se oppii aikaisemmista käännöksistä ja jälkikäsittelystä tunnistamaan kielellisen kontekstin reaaliajassa ja tarjoaa parempia ehdotuksia kieliammattilaisille, jotta he voivat keskittyä tuottamaan entistä hiotumpia käännöksiä.
Tehokas teksti-, ääni- ja videokäännösohjelmisto
Tarjoamme kaikille kääntäjillemme tekoälyyn perustuvia työkaluja, kuten Matecat, Matesub ja Matedub, jotka poistavat tarpeettomia tehtäviä ja antavat kieliammattilaisille mahdollisuuden keskittyä lokalisointitehtävänsä luoviin näkökohtiin. Kaikkia näitä työkaluja täydentää ModernMT, johtava mukautuva konekäännösteknologiamme.
Puolueeton ranking-työkalu ensiluokkaisten kykyjen etsimiseen
Tunnistamme parhaat kieliammattilaiset jokaiseen projektiin T-Rankilla, mukautettavalla, tekoälypohjaisella, patentoidulla ohjelmistolla, jota on koulutettu yli 20 vuotta. Se laittaa kääntäjät ja copywriterit järjestykseen yli 30 tekijän mukaan. Niitä ovat esimerkiksi kääntäjien ansioluettelo, suoriutuminen ja asiantuntemus asiaankuuluvista aiheista.

Nopeasti skaalautuvat palvelut kaikkiin tarpeisiin

Syntyperäisten kieliammattilaisten vertaansa vailla oleva verkosto
Voimme kääntää suuria projekteja tunneissa ja pienempiä minuuteissa yli 300 000 testatun natiivikääntäjän laajan verkoston ansiosta. Valmennamme kieliammattilaisia ja työskentelemme parhaiden copywritereiden kanssa maailmanlaajuisesti tarjotaksemme tasaista laatua ja ymmärtääksemme asiakkaan äänensävyn nopeasti.
Innovatiivinen hybridimalli, joka optimoi kustannukset
Haastavimmissa projekteissa alan johtava sisäinen tiimimme työskentelee tuhansien freelancereiden kanssa ympäri maailmaa optimoidakseen kustannukset ja antaakseen asiakkaiden lisätä niin monta kieltä kuin he haluavat.
Jatkuvasti kasvava tarjonta, joka kattaa yli 40 alaa
Ammattikääntäjillämme on osaamista yli 40 erikoisalalta, kuten mainonnasta, verkkosivustoista, ohjelmistojen lokalisoinnista, videoiden tekstityksestä, jälkiäänityksestä, monikielisestä DTP:stä, chatboteista ja virallisista käännöksistä. Älä epäröi kysyä, jos et löydä mitä tarvitset: voimme rakentaa minkä tahansa mukautetun palvelun ja ottaa haasteen vastaan.

Syvä ymmärrys asiakkaiden tarpeista

Älykäs suorituskykymittarien valvonta ja suora yhteys kieliammattilaisiin
TranslationOS:n, TMS-alustamme, avulla yhdistämme asiakkaamme ja yli 300 000 testattua natiivikääntäjää. Alustamme antaa reaaliaikaisen näkyvyyden kieliammattilaisten profiileihin ja tärkeisiin suorituskykymittareihin, kuten talousennusteisiin ja laatutilastoihin.
Oivaltava lokalisointianalytiikka
Kehitimme lokalisointiin kaikkien aikojen ensimmäisen analytiikkatyökalun, joka auttaa asiakkaitamme seuraamaan kaikkia toimintaansa liittyviä yksityiskohtia. Kuten Google Analytics lokalisointiin, se tarjoaa yrityksille käytännöllisiä tietoja, joita he etsivät.
Räätälöityjä kohdemaiden kohdistustietoja
T-Index, sisäisen tutkimuskeskuksemme Imminentin tuote, on tehokas ranking-työkalu, joka tunnistaa parhaat kohdemaat niiden verkkomyyntipotentiaalin perusteella.

Uskollinen kumppanuus, joka perustuu yhteisiin tavoitteisiin

Yhteistyöprosessit, jotka maksimoivat sijoitetun pääoman tuottoprosentin
Kehitämme koko lokalisointiprosessin yhteistyössä jokaisen asiakkaamme kanssa. Ensin määritämme niiden erityiset tavoitteet, sitten tarjoamme markkina- ja brändianalyysin parhaiden ja kannattavimpien kielialueiden tunnistamiseksi.
Monikulttuurinen näkökulma kieleen
Tutkimuskeskuksemme Imminentin kautta tuemme yrityksiä lokalisoinnissa ja kielitiedon tutkimuksen rahoituksessa ja palkitsemme parhaat aloitteet, jotka edistävät teknologiaa ja luovuutta kansainvälisessä viestinnässä.
Samanmielisten asiakkaiden yhteistyöyhteisö
Uskomme, että oikea yhdistelmä on ratkaisevan tärkeää menestyksen kannalta. Rakennamme samanmielisten yhteistyökumppaneiden yhteisöä, joka auttaa kaikkia ymmärtämään ja tulemaan ymmärretyksi omalla kielellään. Tule mukaamme veneretkelle San Franciscon lahden läpi saadaksesi lisätietoja Translated 9 -projektista.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota lokalisointeja ilman hiilidioksidipäästöjä


Uskomme, että meillä kaikilla on vastuu siitä, mitä kulutamme ja tuotamme. Tekoälyyn liittyvän hiilijalanjälkemme kompensoimiseksi ja puhtaan tekoälyliikkeen edistämiseksi ostimme ja kunnostimme vesivoimalaitoksen, jonka Albert Einsteinin isä suunnitteli vuonna 1895.

Laajenna ulottuvuuttasi maailmalla

Olemme valmiina suunnittelemaan parhaan ratkaisun lokalisointitarpeisiisi!

Ota yhteyttä