Monikieliset chatbot-ratkaisut

Tee asiakastuestasi monikielinen.

Kun liiketoimintasi kasvaa, eri puolilla maailmaa toimivat suuret asiakkaat odottavat voivansa olla vuorovaikutuksessa sinun ja tuotteidesi kanssa paikallisilla kielillä ja murteilla, erityisesti chat-palvelujen kautta. Tarjoamme yksinkertaisen mutta tehokkaan neuroverkkoihin perustuvan adaptiivisen konekäännössovellusliittymän, joka voidaan integroida myös ammattimaisiin käännöspalveluihin, kääntämään saumattomasti saapuvat ja lähtevät viestit.

Ratkaisut

Pro


alkaen 4 dollaria (USD) / 1 000 sanaa

Nopea ja kustannustehokas ratkaisu, jonka avulla voit kääntää kaikki saapuvat ja lähtevät viestit viipymättä 202 kielelle. Kaikki perustuu yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen REST-sovellusliittymään osana ModernMT:tä, neuroverkkoihin perustuvaa adaptiivistä konekäännösjärjestelmäämme.

Liiketoiminta


alkaen 40 dollaria (USD) / 1 000 sanaa

ModernMT REST-sovellusliittymän lisäksi voimme tarjota konekäännetyn tuloksen tarkistuksen ja korjauksen, kunnes haluttu asiakastyytyväisyyspistemäärä on saavutettu. Voit määrittää oman tarkistusbudjetin kullekin kielelle.

Yritykset


alkaen 80 dollaria (USD) / 1 000 sanaa

ModernMT REST-sovellusliittymän lisäksi voimme tarjota koko aineiston ammattimaisen käännöksen mille tahansa tarvitsemallesi kielelle. Tämä varmistaa laadukkaan vuorovaikutuksen käyttäjien kanssa heti ensimmäisestä kerrasta lähtien.

Tuetut chatbot-ympäristöt

Tietoja chatbot-käännöksistä

Chatbotit ja koneoppiminen muuttavat liiketoiminnan luonnetta.

Chatbot on keinoälypohjainen ohjelma, jonka kanssa voit "keskustella". Monet yritykset ovat jo harkinneet näiden "virtuaalisten avustajien" käyttöä asiakaspalvelussa tai teknisessä tuessa, koska niiden avulla on helppo vastata koneoppimisen tuella käyttäjien kyselyihin reaaliajassa viestintäalustalla.

Chatbotit integroituvat tyypillisesti viestintäsovelluksiin, kuten WeChat, Facebook Messenger, WhatsApp jne. Niistä näyttäisi muodostuvan ensisijainen kanava keskustelevalle kaupankäynnille, vaikkapa sushien tilaamiseen, lentojen varaamiseen tai konserttilippujen ostamiseen – tai mihin tahansa.

Chatbotien rakentamiseen tarvittavat keinoäly (AI) ja luonnollisen kielen käsittely (NLP) -tekniikka ovat entistä helpommin saatavilla. Näiden ohjelmien avulla voit ymmärtää asiakkaiden ostosten taustalla olevia syitä ja heidän tyytyväisyyttään (tai tyytymättömyyttään) tutustumalla heidän keskusteluistaan kerättyihin tietoihin.

Viestinnän maailmassa tapahtuu nyt todellinen digitaalinen vallankumous, ja monikieliset chatbotit ovat osa sitä.

Chatbot-markkinapaikka kasvaa nopeasti

"Vuoteen 2020 mennessä asiakkaat hoitavat 85 % suhteistaan yritykseen ilman vuorovaikutusta ihmisen kanssa", Gartner ennustaa

Chatboteja on kolmea tyyppiä: sääntöihin perustuvat, koneoppimistekniikkaan perustuvat ja molempiin edellisiin perustuvat. Ensiksi mainitut ovat rajoitetumpia eivätkä voi kehittyä, kun taas koneoppimiseen perustuvat chatbotit ovat älykkäämpiä ja voivat kehittyä, koska ne oppivat keskusteluistaan käyttäjien kanssa.

Translated on aina johtanut käännösteollisuuden innovaatioissa hyödyntämällä koneoppimista ja keinoälytyökaluja, -prosesseja ja -tuotteita, joita kehitämme auttaaksemme ammattikääntäjiä ja projektipäällikköjä parantamaan päivittäisen työn laatua ja käännösaikoja. MateCat ja ModernMT ovat viimeisimmät omat tuotteemme, jotka olemme julkaisseet. MateCat on verkossa toimiva, ilmainen, avoimen lähdekoodin tietokoneavusteinen käännöstyökalu, joka tarjoaa kääntäjille uusia mullistavia toimintoja. Se mm. oppii reaaliaikaisesti käyttäjän korjauksista, sijoittaa tunnisteita automaattisesti ja tekee nopean laadunarvioinnin. ModernMT on puolestaan uusimman sukupolven konekäännösmoottori, joka pystyy kääntämään tekstiä automaattisesti valitsemalla kullekin sanalle asiayhteyteen sopivimman käännöksen.

Teemme chatboteistasi monikieliset

"Kieli on yksi asiakasviestinnän tärkeimmistä komponenteista, etenkin, kun kyse on asiakaspalvelusta." CRM Magazine

Kesäkuussa 2016 vain 26 % internetin käyttäjistä valitsi englannin selaus- tai viestikielekseen. Nykyisin markkinoilla olevat chatbotit on kuitenkin ensisijaisesti rakennettu ja suunniteltu yksinomaan englanniksi. Chatbotin päivittäminen toimimaan useilla kielillä ja usealle yleisölle antaa yrityksellesi loistavan mahdollisuuden laajentua muille kuin englanninkielisille markkinoille – mutta chatbot vaatii kuitenkin paikallisen tuntuman luomiseksi saman kulttuuritietoisuuden, jota tarvitaan verkkosivustosi suunnittelussa ja kääntämisessä. Translated on tarjonnut käännöspalveluita jo yli 20 vuotta verkostosta, johon kuuluu 607 341 testattua syntyperäistä ammattikääntäjää ympäri maailman. Voimme tarjota laadukkaita palveluja ammattimaisista käännöksistä lauseiden generoimiseen yli 202 kielellä.

Voimme testata ja hienosäätää chatbotejasi

Yksi haaste monikielisiä botteja testattaessa on se, että kukin kieli on tarkoitettu eri kulttuuria edustaville käyttäjille. Siksi on otettava huomioon muun muassa tekstin suunta, mitat ja valuutta, ja chatbot-lauseesi on mukautettava erityisesti paikallisiin kulttuuriympäristöihin niin, että käännös on varmasti tarkka ja ymmärrettävä kohdemaassa – todellinen lokalisointiprosessi.

Voimme testata paikallista chatbotiamme huolehtimalla testiympäristön asennuksesta, testitapausten suunnittelusta, testin suorittamisesta ja käännösten hienosäädöstä.

Tutustu tekniikkaamme

Käännössovellusliittymät jatkuvaan lokalisointiin, edistyneeseen toiston hyödyntämiseen, sisällön purkamiseen 71 tiedostomuodosta ja 21 sisältölähteestä, neuroverkkoihin perustuva adaptiivinen konekäännös ja paljon muuta.

Lisätietoja

Onko sinulla muuta kysyttävää? Ota yhteyttä.

Tiimimme on valmis löytämään ratkaisun käännöstarpeisiisi.

Ota meihin yhteyttä

Hei, olen Barbara.
Kuinka voin auttaa?

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)