Profesjonelt oversettelsesbyrå

Translated er et profesjonelt oversettelsesbyrå som tilbyr et komplett sett av menneskelige oversettelsestjenester som dekker alle oversettelsesbehovene dine – fra enkel dokumentoversettelse til tilpassede lokaliseringsløsninger på 202 språk og over 40 forskjellige kompetanseområder.

  • Oversettelse
  • Transkripsjon
  • Undertekster
  • Audiovisuelle tjenester
  • DTP på flere språk
  • Transkreasjon
  • Voiceover
  • Edsvoren oversettelse
  • Kreativ oversettelse
  • Tekstforfatting
Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Har du mer komplekse behov?

Vi hjelper deg med pristilbud på komplekse dokumenter, PDF-er, nettsteder, programvare med mer.

Barbara – Senior Account Manager

Grunner til å velge oss

Erfaring og tillit

Siden 1999 har vi levert oversettelser på 202 språk til 341 435 kunder over hele verden, og støttet verdens mest krevende selskaper i deres internasjonaliseringsprosesser.


Personlig kundestøtte

Lokaliseringseksperter og språklige tjenester som dekker alle de fremtidige oversettelses- og lokaliseringsbehovene dine.


Åpen teknologi

Vi effektiviserer oversettelsestjenestene gjennom prosesser drevet av avansert teknologi og begavede mennesker. API-ene våre hjelper deg med å integrere menneskelig oversettelse hvor og når som helst.

Translated hjalp Airbnb med å utvikle en ny arbeidsflyt for oversettelser som maksimerer kvalitet, kontroll og kostnadseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversettelser av høy kvalitet med rask leveringstid. Google Ads- og Facebook-kampanjer for utenlandske markeder er ikke noe problem for oss nå!
Laura Corallo – Eataly
Translated-teamet har alltid vært profesjonelle og hjelpsomme. De er raske til å svare på forespørsler om hjelp og respekterer de avtalte fristene.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokalisert Google Ads - og Facebook-markedsføringskampanjer for oss i flere år. Vi anser dem som betrodde samarbeidspartnere, og de har aldri skuffet oss.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-teamet er effektivt, både salgsmessig og driftsmessig. De er spesielt grundige når det gjelder leveringsfrister, og de tar raskt grep der det er nødvendig for å løse eventuelle problemer i etterkant av levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er nettstedet vårt nå tilgjengelig på 20 språk istedenfor 6, slik at vi kan komme oss inn på nye markeder – antall land vi opererer i har økt fra rundt 10 til 50!
Pierre Massol – TravelCar
I løpet av de siste årene har jeg brukt Translated til oversettelser fra tysk og russisk til engelsk. Tjenestene deres er vanligvis raske og effektive med en transparent prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Våre kunder

Vi er stolte av å betjene mer enn 341 435 kunder over hele verden – inkludert unge og nyskapende oppstartsbedrifter samt store globale konserner innen ulike bransjer. Vi har optimert prosessene våre for å imøtekomme de unike behovene deres, og tilpasser oss alt fra små oppgaver på forespørsel til omfattende løsninger der vi tar oss av alt.

Les mer

Om Translated

Translated ble etablert i 1999 av en lingvist og en dataspesialist, pionerer innen automatiserte og nettbaserte lokaliseringstjenester.

Over 300 000 verifiserte og profesjonelle morsmålsoversettere som arbeider på 202 forskjellige språk.

Våre verdier

Vi mener at mennesker utgjør en forskjell.
Vi mener at språk er det mest menneskelige som fins.
At teknologien er der er for å hjelpe oss med å yte vårt beste og å styrke evnene våre.
Det er en vinn-vinn-situasjon.
For mennesker, for selskapet, for samfunnet.
Jo mer vi presterer, desto mer kan vi investere i mennesker.
Jo mer vi investerer i menneskers lykke, desto bedre presterer vi.

Ta kontakt.

Teamet vårt står klart til å finne en løsning på alle oversettelsesbehovene dine.

Ta kontakt