Oversettelsesapp for Shopify

Ekspander til globale markeder ved å oversette nettbutikken din på en enkel, effektiv og lønnsom måte med vår oversettelsesapp for Shopify.

Hvorfor Translated?

Pålitelighet

Ledende aktører innen e-handel, som Airbnb, Google, La Prairie, Dolce & Gabbana, YOOX og flere andre har valgt å stole på oss.

Erfaring

Vi har levert 1,2 millioner jobber på 194 språk innen 40 fagfelt til over 200 000 kunder siden 1999, for å hjelpe noen av de mest utfordrende kundene med å bli globale.

Skreddersydd støtte

Eksperter på lokalisering for å støtte deg på lokaliseringsreisen og språktjenester som dekker alle fremtidige behov.

Viktige funksjoner og fordeler


  • Hurtig installasjon og enkel håndtering: På kun få klikk kan du installere oversettelsesappen og begynne å selge rundt om i verden.
  • Du betaler aldri dobbelt: Vi bruker oversettelsesminner for å opprettholde konsistens og sikre at du aldri betaler dobbelt for oversettelsene dine, selv om du har flere butikker.
  • Kvalitet: Profesjonelle lingvister, ordlister og kvalitetssikringsverktøy for å sikre oversettelser av toppkvalitet.
  • Garantert levering: Tydelige prognoser for oversettelsenes leveringsdatoer, for å hjelpe deg med å planlegge den globale lanseringen på forhånd og overholde tidsfrister.
  • Skalerbarhet: Arkivet vårt består av over 300 000 profesjonelle godkjente oversettere, som lar oss lokalisere selv de største nettbutikkene så raskt som mulig i henhold til etterspørselen i markedet. Uansett hvor og når du ønsker å begynne å selge rundt om i verden, har vi det du trenger.
  • Åpenhet: Full oversikt over forbruk og status på oversettelsene.


Finn oss i Shopify App Store.

Skaff deg appen

Slik fungerer oversettelsesappen for Shopify:1. Legg til og installer Translated-appen

Du finner oss i Shopify-appbutikken eller klikker her.
Så snart du er ferdig, kan du se Translated i appoversikten.2. Velg Shopify-innholdet

som skal oversettes for produkter, kolleksjoner, butikksider og informasjon om butikken. Når du er klar, klikker du bare på «Legg i handlekurv»-knappen.3. Velg målspråk og nivå for oversettelsestjenesten

for å ta fatt på internasjonaliseringsreisen. Vi genererer tilbudet til deg på få minutter.4. Gå videre til kassen med ett klikk

Du ser et tydelig sammendrag av bestillingen, inkludert:

- målspråk
- totalt antall ord som skal oversettes
- garantert leveringsdatoDu er ferdig!

Innholdet ditt er nå sendt til oversettelse. Når det er fullført, leveres oversettelsene direkte til Shopify-butikken din.

Du kan når som helst besøke «Forespørsler»-delen for å se alle bestillinger du har lagt inn og ta kontakt med oss.

Flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt er klart til å finne løsningen på dine oversettelsesbehov.

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara – Senior Account Manager

Hvilke markeder er det best å begynne å selge produktene mine i?

Ta en titt på T-Index-studien vår for å identifisere den best egnede marked-språk-kombinasjonen for å markedsføre produktene dine globalt. T-Index rangerer land etter potensial for nettsalg og anslår hvert lands markedsandel i forhold til global netthandel.